Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (102) - септември 2020

• 160 521
  • 3 681
  •   1
Отговори
# 3 075
Аз чета с асимилиране всички коментари,но пак не схванах каква игра ще имат Престиж.Сещам се,че четох пост,но не мога да го открия.Спомням си само,че пак ще има талончета в кутиите и май стартира от 01.10.С коментарите за таблетите от Ная  ме накарахте да се успокоя,че загубихме бележката.Иначе бях дала заявка за таблет,че раници имам вече.Между другото не е по темата,но тази от Престиж отиде при баба ми.Дойде ми на гости и си я хареса.По принцип си приличаме-всичко ни трябва и ни върши работа😂.

# 3 076
Мисля, че тази игра търсите:
https://prestige-promo.bg/big-game-2/

# 3 077
  • при късмета
И втората бележка не мога да регистрирам. Свързах се на телефона в правилата, щели на организатора да предадат. Момичето по телефона потвърди, че има проблем само с бележки от била, защото им се повтарят номерата на различни потребители. Е как може от 9999 варианта всички да се повтарят? Дали да позная кой е регистрирал наред
Лунатичка, да с талончета е играта на Престиж. За сега имам 3 кода, на ваучер едва ли ще попадна

# 3 078
Сега разбрах за кои лаптопи говори Топси. Напълно съм изключила за тази игра. И там наплива ще е голям, но срока е дълъг и по - лесно ще събера кодовете.

# 3 079
  • при късмета
Чак сега видях, че Мейт Адвъртайзинг провежда и Милка. Абе тези са завзели всички игри и до сега всички с проблеми Бургаско, Каменица, Морени (там кашата беше пълна), още нещо беше, сега и Милка. За толкова години до сега не помня проблем, поне в техни игри, наеха тези и започнаха

# 3 080
  • Разпиляна във въображението
В Лили има игра на Нивеа за лаптоп. А в Престиж съм с една бележка, там е за таблет, който не работи с приложенията на Гугъл и за мен няма да е голяма загуба, ако не спечеля.

Къде е тази игра, защото в сайта на Лили не я открих. Може ли линк? Имаме нужда от лаптоп Simple Smile

# 3 081
Mirel, ето:
https://www.nivea.bg/novo-ot-nivea/uchilishte
Играта в Лили е с покупка на продукти Нивеа.

# 3 082
  • Пловдив
Днес ходихме с роднината на която спечелих 2*50 от Каменица да ѝ вземем картата. Без проблем, нямаше хора. Активирахме я и сега ще чакаме преводите.

# 3 083
  • София
Tези раници са много популярни. Виждала съм ги и в други игри..

# 3 084
Нямаше да си ползвам точките от играта на Икеа, но сега се оказа, че имам ходене до Декатлон и мога да мина през Икеа. Понеже не си помня паролата, а забравена парола не ми праща мейл, мога ли на място с пластиката да си използвам точките, някой знае ли как става?

# 3 085
  • Стара Загора
На място става с картата, парола не искат. 10 лв е намалението от 2500 точки

# 3 086
  • при късмета
Нямаше да си ползвам точките от играта на Икеа, но сега се оказа, че имам ходене до Декатлон и мога да мина през Икеа. Понеже не си помня паролата, а забравена парола не ми праща мейл, мога ли на място с пластиката да си използвам точките, някой знае ли как става?
Пластиката мисля, че е свързана с телефонен номер и в магазина предимно него искат, дори да си без физическата карта

# 3 087
  • Лясковец
Не е игра,но може да е полезно на някой https://backtoschool.bg/

# 3 088
  • Стара Загора
Без физическа карта са ми начислявали точки, но за използването си искат пластиката

# 3 089
  • Сливен
Да ви питам относно онлайн казината-освен Winbet(тези които сте играли),играли ли сте и в други?И дали пак има същото "превъртане" на бонуса? И още едно питане-някой вече теглил ли е пари,от картата на КАМЕНИЦА,тоест да е теглил от банкомат и имал ли е проблем.

Общи условия

Активация на акаунт