Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (102) - септември 2020

• 160 691
  • 3 681
  •   1
Отговори
# 3 135
  • Русе
И аз имам една карта Каменица - сега опитах да изтегля парите, пише "Издателят отказва транзакцията", което не знам какво значи. Нямам вайбър и нямам представа дали са преведени... След седмица ще пробвам пак, сигурно не са ги превели. Щеше да е по-добре, ако пишеше, че няма наличност - по-разбираемо е.
Всяка проверка ти струва 40ст, затова не може да изтеглиш...На първия опит си нямала превод, станала си на минус. Опитай да изтеглиш 40 (90) и ще стане.

# 3 136
Но тази карта нямаше ли право на две тегления без такса на месец - спомням си, че четох нещо такова в брошурата й?

# 3 137
  • Русе
Да, но ако няма пари на нея, тя го приема за проверка, играх го това и аз.

# 3 138
  • Варна
Искам да попитам спечелилите във форумската игра на Pantene свързаха ли се с вас? Изтеглиха ме в първите 20, писах веднага мейл и това беше.

# 3 139
Но тази карта нямаше ли право на две тегления без такса на месец - спомням си, че четох нещо такова в брошурата й?
аз ги изтеглих на веднъж 100 лв. без проблем.

# 3 140
  • София
Да, но ако няма пари на нея, тя го приема за проверка, играх го това и аз.
А на бележката, която дава банкомата пише ли какъв е остатъка? Мисля си го като вариант, защото така и не знам точно колко пари са изхарчени, но със сигурност са останали 30-40 лв и ако изтегля 20 лв, ще мога да разбера. Досега е плащано само в магазини, а Вайбър нямам.

# 3 141
Спечелих от форумната игра на Солис от последното теглене, но още нищо не съм получила, пък минаха две седмици... Има ли вече получили наградата от тази игра?

# 3 142
Спечелих от форумната игра на Солис от последното теглене, но още нищо не съм получила, пък минаха две седмици... Има ли вече получили наградата от тази игра?

Здравей, може ли линк за тези форуми игри?

# 3 143

СЪЩАТА РАБОТА, явно нямат налични

# 3 144
  • София/Търново
Четка ...На софия мел .едно пълнозърнесто и едно бяло брашно да 3.99 лв

Прекрасно. Къде може да се намери тази комбинация?

# 3 145
По магазините.

# 3 146
Във фейсбук видях игра на превръзки Евридей. Същите награди- телефони и кутии като предишната им игра. От 21 септември, но не запомних до кога.

Редактирам се
https://promo.everyday.gr/p/game-rules/

Последна редакция: пт, 25 сеп 2020, 16:04 от boat

# 3 147
Във фейсбук видях игра на превръзки Евридей. Същите награди- телефони и кутии като предишната им игра. От 21 септември, но не запомних до кога.

Редактирам се
https://promo.everyday.gr/p/game-rules/

Оле пак тази игра

# 3 148
  • при късмета
Има особеност в правилата на евридей, да видим колко хора четат правилата

# 3 149
Това какво означава, че ако организатора плати данъка март другата година, тогава ще се получават наградите?! Ма ко поправи ме ако бъркам.

Общи условия

Активация на акаунт