Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (102) - септември 2020

• 160 628
  • 3 681
  •   1
Отговори
# 3 240
Спечелих си продукт на Eucerin  от фейсбук игра на Санита. Много съм хепи.

# 3 241
https://promo.videnov.bg/
Извинявам се, ако е пускана.

# 3 242
  • Разпиляна във въображението
Аз ще опитам още веднъж с Милка и край.

# 3 243
Леле, не мога да повярвам! Спечелих продуктов пакет от Милка! Scream Дотук добре, обаче съм объркала сумата на продуктите.. Момичето от кол центъра каза, че не би трябвало да е проблем. Не можела да запише никъде като бележка за куриера. Уф! А кой ги разнася? Ако е Спиди или Еконт предполагам, че няма да се заяждат, ама другите... П.П. Сега потърсих в темата. Писали сте, че Лео ги носи. Ще му обясня на човека, пък той дано разбере.
Преди години като бяха наградите на Милка 10000 възглавнички се включих ме само с 1 бележка и спечелихме възглавничка. Да но тогава условието беше 6лв ние напазарихме за 6.90 продукти Милка и 10 стотинки за торбичка. Общо сметката  е 7лв. Регистрирам 7лв защото не бях изобщо запознат тогава и спечелих. Идва куриера след дни и като гледа бележката 5 минути и се чуди какво да прави. Викам има някакъв проблем ли той вика ами..... Не заповядай хубав ден. Едва се нави да я даде. Но сега с пакета погледнаха само че има продукти милка  и номера

# 3 244
# 3 245
Сега пак регнах в Милка, не става и това е.

# 3 246
  • София
игра на Джеймисън с покупка. Наградите не са лоши. https://jamesontableartists.bg/?utm_source=facebook&utm_medi … tent=single_image

# 3 247
Сега разбирам, че има игра на Everyday.
Имам една бележка от понеделник, точно с два продукта от 18 бройки и тъкмо се наканих да я регистрирам, само че.. проблем. На гърба на КБ съм си записала две имена, просто защото тази бележка ми е било някакво листче под ръка. Сега мога ли да играя с тази бележка? До сега не съм участвала в игри с КБ и не знам как стоят нещата.

Иначе да се похваля, преди 2 дни ми дойдоха наградите от Морени. Мешката с кърпа много ми харесва, нямам търпение да я използвам за следващото лято. От фотопринтера съм със смесени чувства. Принтира малки сладки залепващи се снимки, но сякаш цветовете не са много окей.. здраве да е. Както се казва: за без пари - толкоз! И без това у нас се изяждат огромни количества вафли Морени, така че съм доволна за наградите.

А от раничката на КК, която спечелих благодарение на момичета от форума, заявена на 14.09 - ни вест, ни кост. Само й треперя да не би момчето да ми е сбъркал някоя цифра от номера като му диктувах по телефона и да не си я получа. Много си я бях харесала. Innocent

# 3 248
Не е дефектен, тези принтери толкова си могат. Според мен няма проблем, че на бележката пише нещо, стига да се четат продуктите и номера.

# 3 249
  • София
Някой да има излишен код от кока кола стъклена бутилка опитвам се като за последно да спечеля раницата... 😫 Frowning1

# 3 250
Аз имам раница благодарение на Ма ко, но е още от 31 август заявена, спечелена на 29-ти и още я няма. Не знам дали да звъня на Кока кола. В Еконт я няма, проверявам всяка седмица.

# 3 251
Ваучера за фуудпанда от зайците как се използва? Ще съм благодарна ако някой ми обясни, може и на лични да не спамим темата.
В близалките имам регистрирана бележка от снощи и все още е със статус обработвене. Колко време им трябва за одобрение?

# 3 252
Хапнахме по една салата от салад бокс от зайците с ваучер за 10 поне бяха обяснили на персонала и не се изложихме както очаквах.За няколко месеца въртене на колело 10 лв припечелих доста скромничко Smiley

# 3 253
  • София
monii48, никой не гледа какво пише на гърба на бележката. Wink Регистрирай я!

Куриерът на Лео свери само номера на бележката. Не е пресмятал суми. Но при желание може да го направи, защото в товарителницата до номера е написана и сумата. Зависи от куриера и най-вече колко бърза. Wink

Първата ми раница от Кока-Кола мина през Бургас. Втората също се оказа, че е объркана и вчера ходих напразно. В друг офис е. Sad Онова момче, с което си общуваме по телефона, нещо хич не се справя добре със задълженията си. Sad

# 3 254
Аз когато спечелих Мама Меца от Милка, куриерът сравняваше всичко и смята сумата продуктите, защото имах и други покупки на тази бележка. Та не знам....може пък и на късмет да е.

Общи условия

Активация на акаунт