Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (102) - септември 2020

• 162 151
  • 3 681
  •   1
Отговори
# 3 225
# 3 226
  • София
Хммм, вижте какво ми излезе в сайта на Теди.. Демек за другите награди да не се пънем..

# 3 227
Според мен означава, че няма участници за тези неща и наградите ще стигнат за всички.

# 3 228
  • София
Хммм, вижте какво ми излезе в сайта на Теди.. Демек за другите награди да не се пънем..

Те май са разпределени по седмици и колелетата се теглят еднократно чак накрая. Но явно повечето хора играят за раници и те така искат да провокират да се играе за стикери и светлотразители. Които обаче хич не излизат на сметка - 2 лв за стикер при 4лв за раница

# 3 229
Не играя в играта на Теди, но много ми паднаха в очите. Изтриха ми коментар под техен пост, аз пък ги отпоследвах. Рекламират си кампанията с инфлуенсъри, но последната хванала невръстното си дете, сложила му огромната раница и го държи да не падне. Очевидно е, че това детенце раницата няма да носи, но важното е майка му да го експлоатира, за да си вземе хонорара от Теди. А на тях им е важно някой известен да ги рекламира. Гади ми се от такива хора.

# 3 230
Тази инфлуенсърска мания няма ли да спре вече? Марките не разбраха ли че, станаха досадни и си правят антиреклама?
Предпочитам да пускат повече реклами по тв, билборди, списания и сайтове, отколкото да гледам тези неизвестни моми да се надпреварват да си измислят рекламни постове с правописни грешки.

# 3 231
  • при късмета
Искам да изкажа безкрайните си благодарности на Stone flower, че зарадва детето Flowers Hibiscus

# 3 232
Търся колекцията колички от Shell 2019, задвижвани със солен разтвор. Срещу заплащане  или размяна само да се намерят, че малкия ще ме изяде Simple Smile

# 3 233
  • Велико Търново
Търся колекцията колички от Shell 2019, задвижвани със солен разтвор. Срещу заплащане  или размяна само да се намерят, че малкия ще ме изяде Simple Smile
Виж в олх. Аз имам само 3 от бмв-тата и определено бяха атрактивни! Доста бързо са, предвид задвижването им със сол и вода.
В Шел клуб има писта за тях срещу няколко хиляди смарт точки, но самите коли ги няма. Най-добре е олх/базар.

# 3 234
  • Велико Търново
Благодаря, реших да не пробвам,ако не ми дадат наградата ще ме е яд после.
Ако изрично не пише продуктите да са закупени в периода на играта мисля, че могат да се регистрират. А и при получаване сравняват номера само.

# 3 235
  • Велико Търново
Занапред, когато си търся работа, мисля да гледам и за продавач касиерка. Толкова много бележки ще събирам че ще ги и сънувам.
Това в кръга на шегата, но наистина се замислям Simple Smile
Няма нищо лошо да се регистрира бележка и от преди 2 месеца, според мен.  Ако мине-мине, нали си купила милки за 4/5/6 лвва. що народ с шашми обиколи с колело селата, напълни куфари с дрехи от къде ли не и има по пет мобилни телефона във всяка ръка... В крайна сметка си купила продукти, няма условие за дата на купуване в играта - регистрирай се и дано ти се появи желаното съобщение на екрана Simple Smile

# 3 236
Някой от Плевен може ли да ми каже, от къде си е купил Лайън за играта? Бензиностанциите на Петрол са малки и нямат хранителни стоки.

# 3 237
Здравейте! В Шел Ямбол има от количката с приложението, която струва 16 лв. Служителите са любезни, дори да не достигнат точките ви, няма да има проблем.

# 3 238
  • София
Здравейте, имате ли проблем днес при регистрация на КБ на Чупа Чупс или е само при мен?

# 3 239
  • София
Леле, не мога да повярвам! Спечелих продуктов пакет от Милка! Scream Дотук добре, обаче съм объркала сумата на продуктите.. Момичето от кол центъра каза, че не би трябвало да е проблем. Не можела да запише никъде като бележка за куриера. Уф! А кой ги разнася? Ако е Спиди или Еконт предполагам, че няма да се заяждат, ама другите... П.П. Сега потърсих в темата. Писали сте, че Лео ги носи. Ще му обясня на човека, пък той дано разбере.

Общи условия

Активация на акаунт