Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (102) - септември 2020

• 160 607
  • 3 681
  •   1
Отговори
# 3 210
  • Велико Търново
Да задам въпрос от серията " руси" - как и къде да натисна бутон "участвай" или "регистрирай" ? Само при мен ли е без бутон ?
Скрит текст:

Ей тук има един Х, който трябва да затвори рекламата на Престиж и ще ти се покаже бутона.

# 3 211
Евридей не са променяли нищо в правилата. Ето го поста от предните дни.
Скрит текст:
Това какво означава, че ако организатора плати данъка март другата година, тогава ще се получават наградите?! Ма ко поправи ме ако бъркам.

Не съм печелила нищо много отдавна и позагубих интерес към игрите, но ви следя. Участвам с една бележка в Ная, днес планирам да купувам вафли. И Милка все я забравям.

# 3 212
  • София
Извадете си данните за плащането на пос терминал от банковото извлечение. Освен това на самата фактура от Метро трябва да пише, че е платено с карта. Не знам дали е било специално условие да се пази бележката от пос терминала, но не пречи да попитате.

И на мен ми се обадиха, че печеля, но може ли да ми кажете имейла на, който се изпращат бележките.

# 3 213
# 3 214
# 3 215
Игра днес в Стара Зсгора:
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=190514306040499& … d=103474418077822
Лидл ще правят 10 години и готвят изненади. Ще видим какви.

# 3 216
  • Veliko Tarnovo, Bulgaria
Намерих си две стари бележки от юли на Милка,чета условията,не видях да пише ,че  закупените продукти трябва да са от септември, чудя се дали да ги регистрирам?Някой да е регистрирал стари?

# 3 217
Аман от опити за измама...не пишело...
Звънят за наградите от играта Джони Уокър първо теглене.

# 3 218
За Милка, аз не бих пробвала със стари. Така има риск да спечелиш и да не си получиш наградата.

Някой назад писа за печелившите в играта на Пантен. Срокът за изпращане на данни беше до вчера.
Или ще върнат обратен мейл, че данните са предадени и да чакаме, или директно ще си получим пратките.

# 3 219
Е, това не е измама. Все пак са купени продукти. А и имаше печеливши oт темата със стари бележки. Пробвай се, Руди.
После може да поизпратя кодове на Кола за тези, които не са си спечелили раници. Wink С преживяване никой не се похвали.

# 3 220
Може ли линк за играта на Джони Уокър?🤗

# 3 221
В играта на Милка,ако спечелиш моментна награда получаваш ли Смс?
Регистрирах бележка и ми се появи само бял екран , сега Незнам какво се случи ..

# 3 222
В играта на Милка,ако спечелиш моментна награда получаваш ли Смс?
Регистрирах бележка и ми се появи само бял екран , сега Незнам какво се случи ..
Да.Веднага получаваш смс.

# 3 223
Е, това не е измама. Все пак са купени продукти. А и имаше печеливши oт темата със стари бележки. Пробвай се, Руди.
После може да поизпратя кодове на Кола за тези, които не са си спечелили раници. Wink С преживяване никой не се похвали.
И според мен не е измама. Ако не си регистрирал бележката а си купил продуктите или както все правят слагат че ще има игра след 2-3 дни и хората ходят да купуват продукти. Ако вече си регистрирал бележката и сега в тази игра пак или си въвел номера с различни комбинации това вече е нечестно.

# 3 224
  • Veliko Tarnovo, Bulgaria
Благодаря, реших да не пробвам,ако не ми дадат наградата ще ме е яд после.

Общи условия

Активация на акаунт