Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (102) - септември 2020

• 160 448
  • 3 681
  •   2
Отговори
# 3 360
  • София
Време е да обявим и следващите късметлии, които печелят кутия, пълна с продукти, които ще направят деня по-приятен и лесен. Това са:

pepi_r
Yellow Rose
Eva [Cassidy]

Честито!

Date Oчакваме печелившите да се свържат с нас до 01.10.2020 г. на e-mail: igra@bg-mamma.com като упоменат, че са победители в играта на Queen`s и напишат потребителското си име, електронната поща, с която са регистрирани във форума, както и координати за получаване на наградата (имена, адрес за доставка и телефон за връзка).

Продължавайте да споделяте своите интересни хакове! На 5 октомври още трима потребители ще спечелят специалната кутия на Queen's!

# 3 361
Аз съм с раничка от Теди,с второ участие съм.Първия път играх за органайзер,но не спечелих.

# 3 362
Благодаря на всички които ми казаха да пробвам в Теди като се включа само за една награда, включих се за пореден път за раницата но отново не  я спечелих. Незнам с колко участия трябва да участвам че да спечеля с 2 пробвах с 4 пробвах с 5 пробвах не става и не става.
С една.Като е писано да я спечелиш,ще успееш🙂.И аз съм с малко глупав въпрос.Бележките,регистрирани в Евридей тази седмица,важат ли за следващите седмици?

# 3 363
  • Пловдив
Благодаря на всички които ми казаха да пробвам в Теди като се включа само за една награда, включих се за пореден път за раницата но отново не  я спечелих. Незнам с колко участия трябва да участвам че да спечеля с 2 пробвах с 4 пробвах с 5 пробвах не става и не става.
Аз от началото на играта на Теди съм всяка седмица с по едно участие за раница и за нищо друго. И мама така. Вече и двете имаме раници.

# 3 364
Благодаря много на Wonder woman и validaa  Simple Smile  - не казвам защо, защото вчера изтриха постове...

# 3 365
Изтриха ги, защото една много умна съфорумка искаше 6 бележки на чупата срещу раница. Ами тя тая раница излиза златна, ако се спечелят 6 ваучера за емаг по 30лв.

# 3 366
  • Велико Търново
Аз играх за органайзер с две бележки, като се надявах два да спечеля. 🤣
Спечелих един. Ще играя за още един, че да има за двете деца.
А тези рефлектори какво представляват?

# 3 367
Спечелили те от Chupa Chups на емайл ли изпращат кода?

# 3 368
  • Veliko Tarnovo, Bulgaria
Да

# 3 369
Регистрирах се тук там и заставам до вас да чакам за награда. Късмет на всички ❤🍀

# 3 370
  • Sofia
Явно е имало екшън, аз дори не съм разбрала... Нали чакам заветно обаждане ама не за спечелена награда и нещо не съм ви чела даже... Нищо не чакам, играя тук там, не съм спечелила гривна от Савекс, във фейса играя няколко игри, аз виждам в групата за размяна доста хора разменят раници, надлъгване страшно пада.... Аз не разбивам наистина, алчност е за мен, ако имам две спечелени раници / а аз нямам, след като спечелих едната ми е достатъчно и не съм играла за втора/ със сигурност ще подаря едната на някого, с годините сме се напълнили с раници, да ги сготвя имам😝😝😝

# 3 371
Аз се отказах от Теди ,че ми писна. Включих се в кит кат и в чупа чупс. Но сега видях, че трябват 5 бележки за да участваш за големи награди. Та ще видим дали още ще купувам.

# 3 372
В последно време никъде нямам късмет-- Милка, Чибо, Савекс, Морени, Johnie Walker, Pringles и др. да се оплача и да ме изтеглят някъде.
  Има ли работещи в магазин за обувки, днес ми казаха, че трябва да представим до петък фактури, а нямам време да обикалям а и имам от спортдепото.

# 3 373
Да
Напротив,  доставят наградата до 30 дни.

# 3 374
Изтеглени са късметлиите, които печелят комплект от кухненска кърпа и престилка от играта на Саяна.
Това са:

vils88
Despina
bialata3
Димана_78
Румяна88
Ripple
denyil
🌼 Мама на двама 🌼
vmarinska
nikoleta_joro

Честито! Tada

Date Oчакваме печелившите участници да се свържат с нас до 02.10.2020 г. на e-mail: igra@bg-mamma.com като упоменат, че са победители в играта на "Саяна" и напишат потребителското си име, електронната поща, с която са регистрирани във форума и координати за получаване на наградата (три имена, адрес и телефон за връзка).

Общи условия

Активация на акаунт