Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (102) - септември 2020

• 160 344
  • 3 681
  •   1
Отговори
# 3 630
  • София
Сега видях, че печеля бутилка от Джони, но неясно защо съм регистрирала бележката на номера на детето. Те обаждаха ли се за адрес.
Вчера се обадиха на ММ за адрес от първото теглене.

# 3 631
Сега разсъждавам по написаното тук. Морени бързо са изчерпали принтерите, а Милка в последния ден имат предвидени повече гифт карти за раздаване.
Чудя се понякога ние ли сме будалите или добре са си тези, които печелят по няколко гифт карти, по няколко полароида, по няколко принтера и какво ли още не...
Очаквам новите печеливши. Не съм се включила в много игри, но този месец ми беше адски натоварен и нямах време да следя от къде, какво да купувам.
Сега ми донесоха три опаковки морени и за първи път ми се пада двойна опаковка , съответно с разпечатани два кода. Не спечелих, но ми стана супер смешно.
Икеа имаха ли активна игра с мастър кард? Не откривам инфо на страницата, но реших да попитам за всеки случай.

# 3 632
Днес последно пробвах с 4 бележки Милка и нищо. Участвам няколко пъти за голямата награда, друг е въпроса, че по старите бележки не ги и пазя 😁 та не знам дали искам да спечеля. Включих се и веднъж в Ная.

В Кауфланд днес видях солетите Ети с подправки, кашкавал и тн намалени, бяха по 0.25, ама съм останала с впечатление, че играта приключила, пък тя до днес.

# 3 633
  • при късмета
О, и аз вчера в луканката имах 2 картончета в една опаковка, ама какво от това, като и двете бяха "опитай пак"
Взех една бележка за Милка,като за последно, поне да закръгля участията за голямата награда. Сега искам СМС Joy Поне в по-далечната била успях да се добера до последната опаковка с кръглите вафли, че вчера в нашата вече нямаше. А и насипни също

# 3 634
Здравейте!
Обадиха ми се от Евридей , спечелила съм Продуктов пакет , а исках телефон , за да го подаря 😂 Поискаха данни на имейл да им изпратя и снимка на КБ .
Не се отказвам от Милка, но не искат да ми дадат никаква награда Neutral Face   Добре,че днес свършва играта 😂 МъжО си хапва сладичко , Добре,че не му се лепи за разлика от при мен 🤭🤭🤭😂
Ще се надявам на награда утре Wink

Честито, днес ли Звъннаха от Еверидей?

Вчера имах пропуснато, звъннах, никой не вдигна и днес ми се обадиха отново за наградата Simple Smile

# 3 635
Получих си продуктовия пакет на Милка. Всичко си е на място.
Свериха номера на касовата бележка и сумата.

# 3 636
  • София
Милка кога теглят хилядарките?

# 3 637
Милка кога теглят хилядарките?
01.10

# 3 638
Утре ги теглят. Аз съм само с едно участие и не възлагам големи надежди, но дано поне повече хора от темата да спечелят!

# 3 639
Здравейте,
Всяка бележка важи и за останалите периоди до края на  играта.
Оставам на разположение за всякакви въпроси.Поздрави

Ето отговорът от Евридей.Ще се надявам на следващите тегления.В Милка ме е срам да кажа с колко участия съм.4 на моя номер и 3 на ММ на номера.

# 3 640
  • Русе
Печеля куфар от Джонито 🍀🍀🍀Мм искал уиски😀😀😀

# 3 641
  • София
Две игри от брошурата на ФФ: https://monster.mypromocc.bg/

# 3 642
Nestle отново много се бавят, уж днес трябва да теглят печелившите за абонамент за Уча се но то дори няма секция Печеливши.

# 3 643
Сега видях, че днес е последен срок за вземане на картите от Каменица. Токущо бягах за моята. Някои офиси още работят.

# 3 644
Сега видях, че днес е последен срок за вземане на картите от Каменица. Токущо бягах за моята. Някои офиси още работят.
Срока е удължен до 15.10 Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт