Поръчвали ли сте от Aboutyou.bg?

• 76 142
  • 737
  •   1
Отговори
# 225
Бих се доверила н асайта на Манго в случая, не я виждам тази рокля 100% памук.
Абсолютно! Исках да обърна внимание, че информацията им трябва да се проверява...
Весело посрещане на новата година!

# 226
Тази рокля крещи "полиестер "според мен..

# 227
Някой виждал ли е на живо тези ботуши https://m.aboutyou.bg/p/barbour/-5096243
Въобще дали си струва цената?

# 228
Някой виждал ли е на живо тези ботуши https://m.aboutyou.bg/p/barbour/-5096243
Въобще дали си струва цената?
Нещо в описанието куца...потърси ги в оригинален сайт или другаде, ако се предлагат. Може да има и по- прилични снимки. Иначе намалената цена за естествена кожа би била ок. Модела не е мой тип, но са сладурски.
Честита Нова Година! Здраве, щастие и успехи!
Да споделя, че водя кореспонденция с тях за една поръчка- бързо отговарят, много любезни, всеки път различни име пише- все девойки, обаче много разтягат, много се обясняват и нищо не казват. Имам чувството, че копи- пейст от разни "учебни материали" пляскат в отговорите. Накрая по същество- нищо.

# 229
Ваучер за - 20 % за Pepe jeans, валиден днес и утре - huwap9wu

# 230
Вчера сложих няколко летни неща в кошницата.На страницата цената намалена,към касата става отново оригиналната,т.е. с около 30 лв. по-скъпа на бройка.Няколко пъти си поиграх,вадих,слагах в любими,после пак в кошницата,сумата като тотал си остава твърдо ненамалена и се отказах.Пазарувах преди официалното откриване и нямах такъв проблем.Знам,че намалението се повявява на различни стъпки за различните сайтове,но винаги преди тотала.
Сега хвърлих поглед, вдигнали са цените с около 15 лв.
Като цяло предлагат конфекция,която си заслужава само с голямао намаление.Размерите често са лотария,също цвета и кройката,което навежда на мисълта,че китайците шили както им дойде.Не ми се връщаше и подарих неточните.За мен е сайт близнак на Answear и доста други.

# 231
Кодче ralitsa25 , дава 25%  и на намалени продукти.

# 232
ето ви и един друг MILENA25

# 233
Чудесно е, че има код за намалението от 25%, тъкмо днес виждам че пак са вдигнали цената на продуктите, които съм харесала, точно с 25%...

# 234
Тия да не мислят, че падаме от Марс. Много ще има да чакат поръчки...През уикенда пускат намаления понякога, тогава сигурно кодът няма да е валиден.
Пратката ми е вече в куриер, но бях я пуснала до личен адрес, с корекция- служебен. Голямо писане на мейли беше и накрая в смс-а от Еконт, адреса е някакъв трети, който няма нищо общо с моите 2. Нямам думи колко са зле...Момчето от Еконт беше много любезно и утре трябва да си получа пакета на служебния адре.

# 235
Тия да не мислят, че падаме от Марс. Много ще има да чакат поръчки...През уикенда пускат намаления понякога, тогава сигурно кодът няма да е валиден.
Пратката ми е вече в куриер, но бях я пуснала до личен адрес, с корекция- служебен. Голямо писане на мейли беше и накрая в смс-а от Еконт, адреса е някакъв трети, който няма нищо общо с моите 2. Нямам думи колко са зле...Момчето от Еконт беше много любезно и утре трябва да си получа пакета на служебния адре.
[/quote
Всеки път проблем с адреса. Говорих няколко пъти с тях с Еконт също /не, че имат вина/, но очаквах някакво съдействие.  Всяка поръчка пренасочвам. Да не говорим, че мястото за попълване на адреса не е форматирано правилно, също в база данни липсват много офиси на Еконт. Мислех, че с времето ще изчистят тези проблеми, но вече не вярвам. Относно цените и аз забелязах, че са доста завишени. В началото  бяха без конкуренция. Доста по-ниски от Обувки бг и Фешън дейс. Но всяко чудо за три дни.....

# 236
Здравейте!
Някой дали е поръчал тези боти https://m.aboutyou.bg/p/marco-tozzi/-4874525?utm_source=criteo&a … =218673_730143121 ?
Преди седмица бяха по-евтини и ги имаше в други 1-2 цвята...допаднаха ми, искам нещо подобно, макар, че ми се виждат доста къси...чуся се и номера дали си отговаря.
Благодаря предварително

# 237
Не се отваря конкретен модел.

# 238
Не се отваря конкретен модел.

Вече са изчерпани...Sad

# 239
Ако са естествена кожа,на мен ми харесват за тази цена.Къси са,до глезена. За панталон /дънки е достатъчно. Аз нося
Скрит текст:
носех,като излизах някъде.....преди.подобни и с пола/рокля

Общи условия

Активация на акаунт