Поръчвали ли сте от Aboutyou.bg?

• 76 270
  • 737
  •   1
Отговори
# 315
А аз дали не се прецаках? След първата ми поръчка ми писаха, че поради това, че е трябвало да почакам доста до получаването й, ми дават код за 10% отстъпка при следваща поръчка. Кодът излизаше и като вляза в приложението. Сега не го използвах, защото реших че няма да ми го отчете заради другата промоция. И вече не ми излиза като вляза в приложението. Може и да съм го изгубила. Имам го като буквички в имейла и ще пробвам все пак при следваща поръчка.

# 316
  • София
На вас даде ли ви намаление на вече намалени? На мен и мм даде, мм удари тотото, ски екипировка, - 500лв, намалени с по 30% и като удариш още 50%, направо без пари излезнаха. На други хора не е дало. Ще има да чакаме... Ама аз пеолетно/летни неща поръчах, с надеждата да има присъствен офис отново

# 317
Успях и аз да поръчам след мноооого мислене от страна на приложението. Дано да е лесно и връщането, ако не ми станат поръчаните неща. За първи път поръчвам от about you

# 318
  • София
Успях и аз да поръчам след мноооого мислене от страна на приложението. Дано да е лесно и връщането, ако не ми станат поръчаните неща. За първи път поръчвам от about you

Връщането е много лесно - същата опаковка, вътре има един лист, който се слага вътре, а в долната му част има принтиран стикер, който лепиш на опаковката върху стария. И мяташ в ЕКОНТ. Връщат парите сравнително бързо.

# 319
  • Sofia
Поръчах и аз две-три тениски Tommy Hilfiger и един пуловер Polo RL.
Което беше намалено - го намали допълнително, така че станаха добри цени, въпреки че първоначалните са доста надути.
Много лесно поръчах иначе, нищо не заби, влязох, добавих, поръчка и това е.

# 320
И аз поръчах много лесно и ми даде -50% на вече намалените цени. Въпреки че основните им цени са надути се получи доста добра цена накрая!

# 321
Аз пък нарочно бях добавила в любими един ужасно грозен колан на Polo Ralph Lauren, който беше 200 лева. Сега пише, че не е наличен.
Е как пък точно този колан изкупиха.
Стана ми смешно. Joy Малко фалшименто ми е цялата кампания.
Иначе на вече намалени неща, допълнително има още минус 50%. Има и изгодни артикули.

# 322

Не получих потвърждение на и-мейла, трябва ли да се притеснявам?

Последна редакция: пн, 18 яну 2021, 20:02 от evhen

# 323
Бях си поръчала два различни артикула. Мога ли да върна единия или и двата трябва, тъй като на документа за връщане са и двата?

# 324
Може да се върне само един артикул.

Ако сте поръчали последна бройка и гледайте я добре, като пристигне. Последните поръчки имам артикули, които са били по 1 бройка и на някои от тях има забележки. Вероятно не са ги видяли, но проверявайте хубаво.

# 325
И аз успях да поръчам. Наложи се да си рестартирам телефона, преди това не ми даваше изобщо намалени цени. Сега съм доволна. И на намалените неща ми направи 50%.

По-късно може и мъжа ми да разгледа, ако е останало нещо мъжко. Иначе, дано няма грешки в пратките и да ни изненадат с липсващи артикули поради големия интерес.

# 326
Може да се върне само един артикул.

Ако сте поръчали последна бройка и гледайте я добре, като пристигне. Последните поръчки имам артикули, които са били по 1 бройка и на някои от тях има забележки. Вероятно не са ги видяли, но проверявайте хубаво.
Извинявай, но може ли да кажеш как? Пъхвам документа за връщане при единия артикул и пращам ли? Simple Smile

# 327
Да, точно така. На документа нищо не пишеш. Отлепваш етикета за връщане и го залепваш на плика, а артикула и документа се слагат в самият плик.

Можеш да ползваш същият плик от About you. Има лента Open Here и отваряш от там. След това си има още една лепенка, така че да се ползва още един път плика.

# 328
  • София

Не получих потвърждение на и-мейла, трябва ли да се притеснявам?
Предполагам. Sad  Веднага дойде имейл.

# 329
Поръчахме без проблем от моя телефон и от този на мъжа ми.Дано не е проблем, а очакваната дата за доставка е към 28.01.

Общи условия

Активация на акаунт