Поръчвали ли сте от Aboutyou.bg?

• 76 012
  • 737
  •   1
Отговори
# 615
  • София-Младост
IRINAT25 (за 48 часа)

# 616
поръчала съм 3 пъти по няколко неща и винаги ,поне едно съм връщала по различни причини;
Не съм имала никакви проблеми с връщане на пари и то бързо;
Горния код ми намали супер един вече намален продукт;

Последна редакция: чт, 25 мар 2021, 11:49 от Наоми

# 617
Мисля, че за Mango не важат тези кодове, но има и други марки, които не се намалят. Но повечето неща се намаляват допълните о от тези кодове.

# 618
  • Пловдив
Преди няколко дни използвах код от тук, за вече намален артикул.

# 619
  • Варна
Имах код на мейла уж заради закъснение на пратка, но беше само за 15%. Пробвах един от посочените по-горе за 25% и намали вече намалени продукти. Благодаря, че споделяте! Не следя никакви инфлуенсъри.

# 620
Аз се опитвам да добава код за отстъпка, но нищо не става. Нито го приема нито пише, че е изтекъл. 🙄Аз пробвах с код IRINAT25

# 621
Аз се опитвам да добава код за отстъпка, но нищо не става. Нито го приема нито пише, че е изтекъл. 🙄Аз пробвах с код IRINAT25

Пробвай с някой от другите кодове.
Аз честно казано вече нищо не поръчвам без код за намаление.
Последно едни боти с редовна цена от 117 лв ми излзоха 35 лв.

# 622

Направих пробна поръчка и кодът намали цената.

Вариантите са два: или този код не намалява продуктите, които сте избрали,  или при вас се получава някаква грешка. Може да пробвате с друг браузър или да се разлогнете и да влезнете пак.

# 623
Благодаря Ви!
Пробвах и с друг продукт и пак същото.
Най- вероятно е от приложението нещо.

# 624
# 625
Благодаря Ви!

Аз пробвах от сайта, не през телефон.

# 626
Благодаря Ви!

Аз пробвах от сайта, не през телефон.
Стана както казахте да направя и на ново се логнах, отначало ми изписваше някаква грешка, но след няколко опита успях.😀
После при самата поръчка накрая пак ми даваше грешка и там с няколко опита успях.😀
За пръв път поръчвам от Aboutyou. Да видим дали ще съм доволна. Simple Smile

# 627
  • Варна
Здравейте!
Върнах последните 3 страници назад, както и търсих в първите 5 страници на темата, но не видях да е обсъждано.
Мога ли да поръчам до адрес на Еконт?
Започнах да въвеждам адреса, но оставам с впечатлението, че мога не мога до адрес на офис на Еконт. Няма къде да посоча , че от там искам да взема поръчката си.
Благодаря!

Последна редакция: сб, 27 мар 2021, 07:54 от missNoir

# 628
  • София
Може до офис на Еконт. Молко трудно го намерих как да задам адреса, но може.

# 629
  • Варна
Благодаря!
Намерих го, но ми скъса нервите, защото като дам отметка до офис, ми отваря гугъл мапс с всички адреси на Еконт и започвам да се въртя в омагьосан кръг, опитвайки се да го посоча или напиша.
Накрая го написах в адрес за доставки, като към допълнителни указания написах, че това е офис на Еконт.

Приложението им не ми харесва, липсва информация. Дано да работят по подобряването му.

Общи условия

Активация на акаунт