Кралски работи и клюки - септември 2020

• 59 304
  • 1 426
  •   1
Отговори
# 120
Искаш да кажеш - антирасистки каузи Wink
Софи с интересна рокля:

14 нейни появи с тиара:
https://www.hellomagazine.com/fashion/royal-style/gallery/202006 … -tiara-moments/1/
Исках да кажа точно расистки каузи.Не само черният живот важи,много мога да кажа по темата,но по-добре не.

София винаги ми е изглеждала безлична и скучна,както тя,така и дрехите й.Може би греша и жената е просто дискретна,но ние сме свикнали всички да са прости ярки и т.н.В тъмносивата рокля с пусната коса изглежда добре,тиарите й са нежни,но защо Баба толкова ги стиска,нека ги разхождат повече,закога..

# 121
  • Варна
Баба явно чака да се докажат, че да им отпусне тиарите. Не ще да ги дава под път и над път.

# 122
  • Някъде там
Да, Нетфликс живи да ги ожалиш, направо една кампания да им направим авансово за пропуснатите ползи от продуцираните от Хари и Мегън проекти, без дори да знаем какви ще са...
Да, живи да ги ожалиш.
Не стига, че договор с тия бездарните и некадърните, от които никой не се интересува (само прехласнатите им фенчета)сключили, ами и чак многогодишен го направили.
И за капак на всичко  изявление дали, колко горди са от факта. 🤦
Много ми е мъчно за тях. Sad
Редки снимки на шведите.

От тук
https://www.instagram.com/p/CEqqivtqndO/?igshid=13vdhiu89bhs9

# 123
Софи като цяло изглежда много добре на официални събития. Единствено черно-бялата рокля не ми хареса.
Тази визия ми се открои:

# 124
Ох, ми не го харесвам този мъж и това си е!
И ви четох, че били хубаво семейство, и как я е подкрепял, и колко му е задължена,  и бла-бла, и пак ми е неприятен.
Няма да се женя за него Joy

# 125
  • София
Ми ти и не можеш, птичке, женен е! JoyJoyJoy

Една единствена тиара на Софи ми хареса, с кафеникава рокля е с нея, всички други са някакви модели, които не ми допадат, стърчащи едни такива.

# 126
И аз не го харесвам.
Прилича ми на прикрит гей.
Сигурно нищо му няма на човека, ама някак имам усещането за прикритост у него,за брак по сметка, за.... Абе за нечитава работа.

# 127
А кой жали акулата Нетфликс? Ако има някой за "жалене", това е "просто Хари". От принц да минеш на кооп водещ на нещо си..., си е падение, откъдето и да го погледнеш. Sunglasses

# 128
  • Countryside
Птица, и на мен не ми харесва, много остър поглед и с тия очила един строг, дори и да се усмихва ми се струва напрегнат. Но с Вики изглеждат щастливи, важното е тя да си го обича, няма ние да го дондуркаме, я Joy

# 129
И ви четох, че били хубаво семейство, и как я е подкрепял, и колко му е задължена,  и бла-бла, и пак ми е неприятен.
На мен пък ми е симпатичен. Мяса ми на хер Флик от Ало Ало JoyJoyJoy (едно мн готино и смешно сериалче). Едно носталгично ми става като го погледна. Очаквам всеки миг да изкомандва: ''Хельга! Застани мирно!" JoyJoyJoy

# 130
В неформална обстановка,  на някакво спортно събитие, когато не беше така зализан беше супер симпатичен.

# 131
От двамата в двойката, той е по-лицеприятен.

# 132
  • София
Мълниеносно се развиват нещата...Хари стана водещ JoyJoyJoy
А кой каза, че Нетфликс ще са продуценти, на собствена продукция. Продукцията ще е на ХиМ, и ще се излъчва ексклузивно по Нетфликс. Не е зле да се чете, както посъветва Верчето, преди да се пляскат някакви измислици. Даже и клюки не са.

На някого, ако е интересно https://www.nytimes.com/2020/09/02/business/media/harry-meghan-netflix.html
Откъс от статията:
„Невероятно се гордеем, че са избрали Netflix за свой творчески дом и сме развълнувани да разказваме истории с тях, които могат да помогнат за изграждането на устойчивост и да увеличат разбирането за публиката навсякъде“, каза Тед Сарандос, съпредседател и главен директор на съдържанието на Netflix.

Netflix е под натиск да поддържа своите тръбопроводи (pipeline е оригинално), тъй като се конкурира за зрителите с Disney +, Amazon Prime Video, HBO Max, Hulu, Peacock и традиционните мрежи за излъчване. Семейното програмиране е особено важно за Netflix и Хари и Меган вече имат анимационен сериал, който е фокусиран върху вдъхновяващите жени. Миналата седмица Netflix пусна „Rising Phoenix“, документален филм за Параолимпийските игри; Във филма се появява Хари, който основава игрите Invictus за ранени ветерани.

Последна редакция: чт, 03 сеп 2020, 15:10 от Lana

# 133
И ви четох, че били хубаво семейство, и как я е подкрепял, и колко му е задължена,  и бла-бла, и пак ми е неприятен.
На мен пък ми е симпатичен. Мяса ми на хер Флик от Ало Ало JoyJoyJoy (едно мн готино и смешно сериалче). Едно носталгично ми става като го погледна. Очаквам всеки миг да изкомандва: ''Хельга! Застани мирно!" JoyJoyJoy
Хахаха
Вярно прилича на него Joy
Не го намирам за красавец, но с Виктория ми изглеждат като хубаво семейство. Бяха публикували едно клипче наскоро как си играят и се търкалят с децата, много симпатични бяха!

# 134
  • Някъде там
И ви четох, че били хубаво семейство, и как я е подкрепял, и колко му е задължена,  и бла-бла, и пак ми е неприятен.
За втори път се задавям от смях с твой коментар 🤣
Повече няма да пия нищо докато те чета.
На аловеца ми прилича и на мен.

Няма такъв смях, какво нещо е да си Хенри...🤣
Бъдещите майки кръщавайте си децата Хенри. Нещата при тях се развиват скоростно...

Общи условия

Активация на акаунт