Бъдещите майки кръщавайте си децата Хенри. Нещата при тях се развиват скоростно...
Даниел може да е просто нефотогеничен.Явно има нещо много привлекателно за известните жени у бодигардовете и треньорите им.С каква ли богата...душевност и ерудиция са ги привлекли

Като е Нетфликс да не е свещена крава?Фирма като фирма,печели,губи,продават я,купуват я,може да фалира като всички.Чудо голямо.Нека всеки си каже какво мисли.Аз мисля,че биха дали шанс на Х и М разчитайки не толкова на историите им за вдъхновяващи жени,към които спокойно може да впишат и Хенри,а на полярността на мненията за тях.Може би Мегън се вижда следваща Опра,няма лошо да се пробва и тя.За 2 мин.ще се разбере,че е притоплила клишета,още две минути коментар свежа ли е и нейни ли са екстеншъните и смяна на канала.Виж ако беше приготвила нещо като "сексуалност и табута на кралското семейство.убийства в Кенсингтън" и т.н. ,тука няма слизане от екран.Мой приятел,англичанин,е написал някакво книжле преди много години в съавторсктво.Никой не го помни.В началото на годината от Нетфликс издирват двамата автори и им предлагат договор за филмиране на книжлето и поръчка за нова книга.Аз веднага се екзайтнах,но той ми обори ентусиазма с цифри и факти.Явно им трябва много продукция,но не и да плащат,както ние очакваме.