Кралски работи и клюки - септември 2020

• 59 313
  • 1 426
  •   1
Отговори
# 135
Няма такъв смях, какво нещо е да си Хенри...🤣
Бъдещите майки кръщавайте си децата Хенри. Нещата при тях се развиват скоростно...
Отчетохме се с един.Хари звучи сладко,едно захарно такова.
Даниел може да е просто нефотогеничен.Явно има нещо много привлекателно за известните жени у бодигардовете и треньорите им.С каква ли богата...душевност и ерудиция са ги привлекли Simple Smile

Като е Нетфликс да не е свещена крава?Фирма като фирма,печели,губи,продават я,купуват я,може да фалира като всички.Чудо голямо.Нека всеки си каже какво мисли.Аз мисля,че биха дали шанс на Х и М разчитайки не толкова на историите им за вдъхновяващи жени,към които спокойно може да впишат и Хенри,а на полярността на мненията за тях.Може би Мегън се вижда следваща Опра,няма лошо да се пробва и тя.За 2 мин.ще се разбере,че е притоплила клишета,още две минути коментар свежа ли е и нейни ли са екстеншъните и  смяна на канала.Виж ако беше приготвила нещо като "сексуалност и табута на кралското семейство.убийства в Кенсингтън" и т.н. ,тука няма слизане от екран.Мой приятел,англичанин,е написал някакво книжле преди много години в съавторсктво.Никой не го помни.В началото на годината от Нетфликс издирват двамата автори и им предлагат договор  за филмиране на книжлето и поръчка за нова книга.Аз веднага се екзайтнах,но той ми обори ентусиазма с цифри и факти.Явно им трябва много продукция,но не и да плащат,както ние очакваме.

# 136

Една единствена тиара на Софи ми хареса, с кафеникава рокля е с нея, всички други са някакви модели, които не ми допадат, стърчащи едни такива.

Извинявай, че те цитирам, ама на мен точно тиарата по глават  хич не ми хареса. Стърчащите повече.

# 137
  • Варна
И аз не харесвам мъжа на Виктория. Прилича ми на сериен убиец. Шантава аналогия, но винаги като го видя, това се сещам.

# 138
  • София

Една единствена тиара на Софи ми хареса, с кафеникава рокля е с нея, всички други са някакви модели, които не ми допадат, стърчащи едни такива.

Извинявай, че те цитирам, ама на мен точно тиарата по глават  хич не ми хареса. Стърчащите повече.
Е няма за какво Simple Smile Всеки има виждане. Понякога и прическата спомага за общия ефект - бил той положителен или не.

# 139
  • Някъде там

Много миличка снимка.
От тук https://www.instagram.com/p/CErCz75F84I/?igshid=3n59azw1fptr
Мери с тъмен цвят на косата ми харесва повече.

Асоциацията за сериен убиец на мен пък ми идва като видя ококорения Моци...

# 140
Виктория, Мадлен и Карл Филип:

# 141
Скрит текст:

Мери с тъмен цвят на косата ми харесва повече.
Ох, и тя с любимите ми вежди Joy Какво толкова ги харесват, не разбирам!? Винаги и по цял свят жените скубят вежди и косми, сега насила се орунтавяват!
Много смотани излязоха тези роялки - с еднакви бижута, с еднакви рокли, с еднакъв грим, с еднакви вежди... Скоро и с по една вежда ще се пуснат! Като Фрида Кало Wink

# 142
Ще мине и тази мода, като на грозните пеньоари, надявам се скоро.

# 143
Мода, ама като не ти отива какъв е смисълът? Тези веждаци много състаряват според мен, че и ги правят едни тъмни...
Аз си мисля, че толкова са се уеднаквили заради екипите, които се грижат да обличат роялките. Нещо като е актуално и се мятат на него, ама структурата на жената, тен, възраст, не съобразяват особено. Рания мога да кажа, че рядко има издънки в облеклото, стилна е много.

# 144
  • Някъде там
Птица старичка е снимката. Сега са малко по добре. Обаче и нейните като на Кейт са криви. Едната е доста по дебела.

Не само няма да изчезнат, ами и за деца са започнали да правят.
Вчера видях 10 годишно с пеньоар на ситни китки с харбалички 🤦 Поне не беше с еспадрили...

# 145
Малко блясък от Иран:
Скрит текст:

Короната на Киани
Короната Киани е била традиционна корона, направена по време на управлението на Фат  Али Шах (Fath Ali Shah) и използвана по времето на Каджарската династия (1796- 1925).
Короната е изработена от червено кадифе, с 1800 малки перли, 300 изумруда и 1800 рубини, заедно, представляващи цветовето от знамето на Иран.
Височината е 32 см и 19 см широка

Короната на императрица Фарах
Короната е била част от традиционната регалия, използвана от Шахбану (императрицата) на Иран, Фарах Пахлави.
С визията да даде свобода на иранските жени, Мохамад Реза Шах решава да направи церемония за коронацията на кралица Фарах. Това се отбелязва като много знаков жест в историята на Иран.
Ван Клийф правят короната, използвайки камъни от кралската съкровищница. Короната е изработена от 92 изумруда в центъра, заедно с перли, диаманти, рубини,поставени в рамка от бяло злато, над зелена кадифена капачка и тежи 2кг.

Тронът на Надери
Този трон, също е направен по време на Каджарите. Тронът няма връзка с Надер Шах, името му произлиза от думата nader, което означава рядкост/уникално.
Тронът има вид на стил, който може да се раздели на 12 части, защото е бил предвиден да е преносим. Изработен е от дърво, покрит със злато и камъни. Сред 26, 733- те бижута има 4 големи спинели  на облегалката и четири големи изумруда. Дизайнът също включва паунова опашка, патици, дракони, листа и лъв почива на предния панел на табуретката.

Инфото го намерих тук, има интересни неща, както и видеа:
https://instagram.com/thediamondtalk?igshid=1x1miq7lse2ch

Последна редакция: чт, 03 сеп 2020, 16:20 от Tiramisu29

# 146
  • Някъде там
Тирамису, не съм забравила за рецептите, но искам да ги преведа всички и да ги кача в един пост в скрит текст, за да са по удобни и да не пречат на тези които не се интересуват, но трябва да е в почивен ден, че тогава мода да използвам компа за това, сега съм от телефон.
Днес има нова, за палачинки от Северна Ирландия😀
Чарлито 🤣🤣🤣

https://www.instagram.com/p/CErJr3ng_Jb/?igshid=44hpyvsnlnqc

# 147
Готин Чарли.
Хари и Мег хич не оправдават очакванията значи...😂😆🤣
Трябваше вече да са до просешка тояга, а те многогодишна сделка с Нетфликс ще ми сключват. Joy
Щом ще правят предавания за parenting, това значи ли, че може скоро да има и бебе 2?
Виктория, Мадлен и Карл Филип:

Много са готини тук. Маделин от малка си е  красавица.

# 148
Палачинките добре, ами плънката? Тя ме вълнува повече Joy
Чарлз Joy

# 149
  • Някъде там
Палачинките добре, ами плънката? Тя ме вълнува повече Joy
Чарлз Joy
Не били палачинки, на тях ми заприличаха.
Нещо като нашите катми и нямат плънка.
Максима днес много ми харесва.

В читалище се е срещнала с група от възрастни хора.
https://www.instagram.com/p/CErYGlbHnqQ/?igshid=1uj4n0kivzcac 

Общи условия

Активация на акаунт