Кралски работи и клюки - септември 2020

• 59 275
  • 1 426
  •   1
Отговори
# 1 335
  • Някъде там
Харесва ми роклята на Софи.

Още снимки от Мари. Много ми харесва как изглежда.

# 1 336
Много хубава Мари, но този панталон е твърде широк, а сакото ми се струва също доста дълго и широко, топът е хубав, но и той с неправилна дължина. Единсгвеното хубаво в цялата комбинация е Марито.

# 1 337
Оф, пак ли за корема се сетихте? Ако е в ранни седмици и не си личи, мога да приема, че се е опитвала да го подчертае. Но на кадрите е вече достатъчно голям, че да се вижда и да няма съмнение от какво е, и без да си отваря палтото. Може пък да е искала да си дръпне роклята надолу, защото очевидно ѝ се е набрала и затова да отмята палтото настрани. А може просто да се радва на корема си, аз си се радвах на моя.Simple Smile Някои жени сме така.

Мари е много хубава и нежна, но и тяхната двойка остава сякаш в сянката на Фредерик и Мари. А какво става със Йоаким?

# 1 338
Елизабет през 2014г.

Историята на ордена, чиято мантия носи :

September 29, 1553: As part of the celebrations leading up to her coronation as the first Queen Regnant of England, Her Majesty Queen Mary I created 15 new Knights of the Order of the Bath.

"George Younghusband, in his book 'The Tower from Within', describes this traditional coronation ceremony in relation to the coronation of Henry IV and I hope this gives you an idea of what would have happened on 29th September 1553. Younghusband writes that forty-six baths were arranged in one of the halls of the White Tower. Each bath had a canopy over it and was filled with warm water and draped with clean sheets. The forty-six knights bathed and then a procession, led by the King, entered the hall. The King the approached each Knight, still in his bath, and dipped his finger into the bath water and made the sign of the cross on the Knight's bare back...

In 1553, due to tradition being that the knights were dubbed while naked in their baths, Henry Fitzalan, 19th Earl of Arundel, represented Mary I at the ceremony." - tudorsociety.com

'The Order of the Bath by Sarah Bryson' - via The Tudor Society: https://www.tudorsociety.com/the-order-of-the-bath-by-sarah-bryson/

(Queen Mary I by Hans Eworth, 1554; Queen Elizabeth II in her Order of The Bath robes, 2014)
#Tudors #TudorEngland #QueenMaryIOfEngland #OrderOfTheBath #KnightsOfTheBath #TodayInHistory

Превод:
29 септември 1553 г .: Като част от тържествата, водещи до коронацията й за първа кралица на Англия, нейно величество кралица Мария I създаде 15 нови рицари от Ордена на банята. "Джордж Юнгусбанд в книгата си" Кулата отвътре "описва тази традиционна церемония по коронацията във връзка с коронясването на Хенри IV и се надявам, че това ви дава представа за това какво би се случило на 29 септември 1553. Younghusband пише, че шест бани бяха подредени в една от залите на Бялата кула. ​​Всяка баня имаше навес над нея и беше пълна с топла вода и покрита с чисти чаршафи. Четиридесет и шест рицари се изкъпаха и след това влезе шествие, водено от краля кралят приближи всеки рицар, все още в банята си, потопи пръста си във водата за баня и направи кръстния знак върху голия гръб на рицаря ... През 1553 г., поради традицията, че рицарите са кръстени, докато са голи в баните си, Хенри Фицалан, 19-ти граф на Арундел, представлява Мария I на церемонията. "- tudorsociety.com „Орденът на банята от Сара Брайсън“ - чрез Обществото на Тюдор: https://www.tudorsociety.com/the-order-of-the-bath-by-sarah-bryson/ (Queen Mary I от Hans Eworth, 1554; Queen Elizabeth II in her Order of the Bath manties, 2014)

# 1 339
Меган от днес. Много ми харесва

Последна редакция: вт, 29 сеп 2020, 21:43 от Анонимен

# 1 340
  • Някъде там

И на мен днес страшно много ми харесва с тази прическа, въпреки размазаните снимки от видеото.
Ето го видеото от  туитъра на органицацията.Меган, участва във виртуалната среща на върха на FORTUNE.
https://mobile.twitter.com/FortuneMagazine/status/1311006744596942855?s=09

# 1 341
Очарователно.
Почти като декора на "Женени с деца"...

# 1 342
Меган е много хубава днес. Косата й е страхотна така. И гримът й е много хубав Simple Smile
Изгледах и видеото й, страхотна е тази жена!

За контраст, още снимки на Кейт от днес:

https://www.instagram.com/p/CFuHtqGnoqL/?igshid=k67yd73awp5k

Последна редакция: вт, 29 сеп 2020, 22:04 от Tiramisu29

# 1 343
Благодаря, Давиз, пропуснах да сложа инфото за срещата на върха. Меган е много красива и най-накрая да я видя с коса настрани, изглежда свежа и ведра.

# 1 344
  • София
Ееее, днес ми харесва много Мегън. Ако отреже косата малко под раменете, ще е още по-добре!

# 1 345
  • Някъде там
Блу, Йоаким е добре и вече работи от вкъщи. Снимката е от преди няколко дни.Направили са го бригаден генерал.

# 1 346
Много ми хареса и на мен Мегън. Ризата каква е?
Мари е хубавица.

# 1 347
Лайка, засега няма информация. От видеото се вижда, че е с гривната Картие, но колието не помня да съм го виждала, може да е ново.

# 1 348
Като сте почнали с контрастите и моченцетата Sunglasses
Познайте кое е това?

# 1 349
И Мегън, и Кейт ми харесват днес.
Кейт имам чувството, че човек навсякъде и по всякакъв начин може да я види.

Общи условия

Активация на акаунт