Кралски работи и клюки - септември 2020

• 59 329
  • 1 426
  •   1
Отговори
# 210
Ми нормално е да се ''влачи'' с Меган, доколкото си спомням се ожени за нея JoyJoy Пък за решенията си права - само дето инициира оттеглянето, но то това не се брои Grinning

# 211
Няма доказателства, че е инициирал оттеглянето. Просто предположения .

# 212
  • Варна
А иначе МиХ звучаха ентусиазирани за благотворителните инициативи с които щяха да се занимават и както виждам продължават с тях с пълна сила...

С пълна сила ли... На мен ми прилича сякаш буксуват на едно място.

# 213
Ми нормално е да се ''влачи'' с Меган, доколкото си спомням се ожени за нея JoyJoy Пък за решенията си права - само дето инициира оттеглянето, но то това не се брои Grinning
Уилиям цял живот ще си го дундурка Короната, Кейт взе да се влачи след него, заедно с цялата си фамилия, а Хари си е роден в това семейство. Негово право е, да не е работещ роял, а да си гради живота с неговото си семейство. За сега, изглежда се справят.

# 214
  • Sydney
Интересно защо преди не се е оттеглил.

Мегън дойде с ентуасиазъм и искаше да блесне. Бяха мн популярни, интересни, нови. Хари изглежда добряк и че обича жена си. Решил е, че щом тя не се чувства Ок с живота в роял Фемили по-добре да си тръгнат. Което не означава, че той не се е чувствал добре.
Отново стигаме до там, какво прави Хари, когато го застигне потеклото му.

# 215
  • Варна
Те можеха да продължат да бъдат популярни и интересни дори и след като вече не са нови.

# 216
А всъщност разбра ли се как така са били допуснати в тази пандемия в училище да садят? Нали уж без външни лица и тн. Защо не спазват епидемичните правила се пита в задачата Thinking

# 217
  • София
А всъщност Хари е обмислял да не бъде работещ роял и преди,  май Бети го беше убедила.
https://www.townandcountrymag.com/society/tradition/a30447185/pr … -royal-life-hint/

# 218
  • Варна
Е, човекът сигурно сам си е давал сметка за какво го бива и за какво не. Като не му е на сърце да е роял, ето, свят широк и шарен, целия тях чака.

# 219
А всъщност разбра ли се как така са били допуснати в тази пандемия в училище да садят? Нали уж без външни лица и тн. Защо не спазват епидемичните правила се пита в задачата Thinking
Не е никакво училище, а частен учебен център за деца в предучилищна възраст, чиито родители са с ниски доходи, а Хари и Меган са спазили всички изисквания да са с маски на двора (в сградата не са влизали).

# 220
Джуди Денч и Камила

# 221
О, страхотни са и двете. Джуди ми е любимка.

Губи ми се логиката да планират оттегляне и същевременно да се устройват като работещи рояли във Фрогмор. Според мен решението е дошло по - късно или са обсъждали да си ходят след 5-6-10 години, но после са решили да забързат нещата.

# 222
Камила изглежда добре..борбена жена Flowers Hibiscus

# 223
Те Фрогмор при всички случаи си го държат, тъй като, когато са в Англия така или иначе ще отсядат там; а и плащат наем по-висок от пазарната цена.

# 224
Много добре изглеждат и Камила и Джуди. Тя ми е много любима актриса. Чудесно остарява, въобще няма да й дам годините

Общи условия

Активация на акаунт