Кралски работи и клюки - септември 2020

• 59 328
  • 1 426
  •   1
Отговори
# 195
  • Варна
Различни тоалети на Рания, които са ме впечатлили. На тази жена май няма нито един цвят, който да не й отива... Разбира се, за всеки един от тези тоалети има и по един, който не ми е харесал Simple Smile Много са, слагам в скрит текст, от телефон отваряте на свой риск Simple Smile Някои са доста стари.

Скрит текст:

Скрит текст:

Скрит текст:

Скрит текст:

Скрит текст:

Скрит текст:

# 196
Прекрасна е, наистина.

Различни тоалети на Рания, които са ме впечатлили. На тази жена май няма нито един цвят, който да не й отива...

Защото и висажистите й много добре се справят със съответния грим към всеки един тоалет. Heart

# 197
  • Варна
https://www.24chasa.bg/ojivlenie/article/8979063

Последният абзац ми беше най-интересен. Наистина ли са в пробен период? Аз мислех, че напускането им е окончателно.

И нещо за мъжа на Пипа.

https://www.24chasa.bg/sport/article/8973924

Снимката е стара, но новината е от онзи ден.

# 198
Хубава колекция, Хай! И с диадемка й отива и с тиарка.

# 199
https://www.24chasa.bg/ojivlenie/article/8979063

Последният абзац ми беше най-интересен. Наистина ли са в пробен период? Аз мислех, че напускането им е окончателно.
И източникът от когото са преписали тази статия не се е изказвал никак ласкаво за цялото кралско семейство, но си е част от роял ротата.
Да, Хари и Меган имат едногодишен пробен период, мисля че изтича април догодина, също вече са започнали да изплащат и връщат пари за Фрогмор

Извинявайте, но намирам една огромна част от тоалетите на Рания за кичозни и натруфени. Има някое хубаво попадение и като цяло е хубава жена.

Последна редакция: сб, 05 сеп 2020, 14:03 от Tiramisu29

# 200
Интересни инициативи си ибират, такива дето в реалния живот хич не им вървят. Например със семейна насоченост - Мегън е скарана с цялото си семейство, Хари заряза своето. Какви съвети биха могли да дадат те ?! Същото и за психичното здраве - Хари страда от проблеми в тази област, явно още не може да се справи, пък съвети и насоченост на предавания тръгнал да дава Thinking
Хари не е зарязвал никакво семейство - неговото семейство са синът му и жена му. И доколкото става ясно е влюбен в сина си (и в Меган де); да не говорим, че именно за да си запази семейството цяло, инициира преместването от ЮК (а според  много други източници това е било обмисляно още преди сватбата).
А Меган доколкото разбирам не се е карала с никого - тя е израстнал почти без да има нищо общо с палубратя и сестри, с които освен различни семейства ги дели и огромна възрастова разлика, а татето сам се подхлъзна по манипулациите и интригите на жадните за новини за Меган медии, а той все пак не е е дете, та да го омаловажиш. С майка си Меган винаги е била много близка и именно тя е възпитала в нея любов към благотворителността.
Сладка снимка на Меган с дядо й Алвин Рагланд

# 201
  • Някъде там
Тили, Рания се гримира сама в повечето случаи, за официални поводи ползва гримьори.
Даже имаше клипче как се гримират двете с дъщеря и. Ако го намеря ще го пусна.

Когато слагах инфото за многото и лични инициативи, ми попадна едно интервю.
Слагам само този абзац свързан с това, защо не се забулва и този за стила и на обличане, че е прекалено голямо за превеждане с телефон  :

Скрит текст:
Вие не носите воал. Това ли е един от начините да демонстрирате своите убеждения и идеите си за статута на мюсюлманките?

Всъщност в нашата религия няма принуда. С други думи, не сте принудени да носите воал и това е лично решение от моя страна да не носите воала. За мен дали носиш воала или не, не е израз на възгледите ти за жените; това не отразява статута на жените. Това е грешка, която мисля, че много хора по света правят, че виждат шала и приемат, че това представлява начин на мислене, или че представлява потискане на жените или безсилие. Това не е така, знаете ли, предпочитам да оценявам жените по тяхната етика, ценности, какво мислят, какво правят, а не по това, което носят.
Абзаца за стила и на обличане :

Известна сте като модна икона. Ограничена ли сте в избора си на облекло? Подлагана ли се на критика, например, от страна на консерваторите?

Отново знаете, когато сте в очите на обществеността, получавате всякакви похвали и всякакви критики, така че може би ще бъда критикувана от някои хора, които мислят, че дрехите ми не са толкова консервативни, колкото биха искали; някои хора ме критикуват защото не харесват вкуса ми; някои хора просто не харесват този конкретен стил на коса или този конкретен тоалет. Така че всички сме изложени на всички тези неща. Но за мен мисля, че както при всяка друга жена, дрехите ви са израз на вас самите и на това, как се чувствате, и установих, че през годините се чувствам добре с определен стил. 
 И в моята ситуация също има допълнителен фактор, че когато избирам нещо, което да облека, осъзнавам, че не просто се обличам за себе си, особено когато съм в чужбина, представлявам страната си, представлявам хората си , така че винаги трябва да се уверя, че аз ги представям по най-добрия начин, който мога. И също така, понякога аз също представлявам кауза или отивам с определена цел, така че трябва да бъда облечен подходящо за тази цел. Независимо дали ще посетя село бедуини или ще присъствам на реч и конференция във Франция, винаги трябва да мислите за целта.

Слагам и линк към цялото интервю ако на някого му е интересно
https://www.queenrania.jo/en/media/interviews/elle-magazine-rania-jordan

# 202
  • Варна
Нестандартни са голяма част от тоалетите на Рания, има разни акценти, с които се открояват. Очевидно не са нейна идея, защото други я обличат, но ми харесва, че експериментира в разумни граници. Не виждам други роялки да го правят, а ако има някоя, тя определено излиза от границите (като онези безумни ботуши на Беа например).

# 203
Рания е жена с присъствие и чар и всякак е хубава. Голяма част от по - екстравагантните и тоалети ми допадат.

Съсекс звучаха много ентусиазирани за живота като работещи рояли в годежното си интервю, т.е. си мисля, че са решили да напускат след сватбата, като са се занимавали поне няколко месеца с кралски ангажименти. Моето лично предположение е, че са си представяли нещата по един начин, а то се е оказало друго и са решили да си ходят.

# 204
Аз пък мисля, че решението е взето около бременността и най-вече след раждането на детето. Тогава сталкирането стана наистина прекалено. И вероятно точно тогава са се скофтили и отношенията между двете двойки. Имаше някакви статии за голям скандал между братята в навечерието на оня поло мач, където Меган се появи за пръв път с детето (със зелената рокля), много разстроена, а Хари след мача демонстративно й лепна една страстна целувка. Според мен, там някъде е началото на края.

# 205
И според мен беше някъде около/ след раждането на Арчи. Просто прекалиха. Никой родител не заслужава гаврата, която си направиха с детето им, пък дори и Меган Маркъл да е. Това, плюс всички останали глупости, които се изписаха. Има драма между братята, но едва ли ще ни изяснят пълната картинка Simple Smile

# 206
Каква гавра е имало с детето на Мегън?

# 207
  • Sydney
Всичко тръгна надолу след като Мегън демостративно започна да играе против правилата на монархията... мислеше, че Холивуд и Бъкингам нямат разлика... и тогава ги нападнаха и медиите, защото когато не играеш по правилата, започват и да не те уважават... демостративни бейби шауъри, камери и простотии на американска земя, после махането от Кенсингтън и ремонта на къщата, оттеглянето от фондацията. Това не се хареса.
Хари просто реши да избере да си запази семейството, което си е нормалното решение...

# 208
О, да, глупостите, че не бил нейно дете и е фалшив Joy Но работата е там, че прекалиха с лъжите и интригите за Меган, нито за секунда не я оставиха на мира, като обсебени бяха таблоидите и работата наистина смърдеше на чисто столкърство. А иначе МиХ звучаха ентусиазирани за благотворителните инициативи с които щяха да се занимават и както виждам продължават с тях с пълна сила, така че това не значи че не са обсъждали оттегляне в някакъв бъдещ етап, просто обсесията на медиите, дето не даваше признаци на заглъхване ускори нещата според мен.
ПП: с преместването във Фрогмор и оттеглянето от фондацията не е имало абсолютно никакви драми, това бяха съвсем естествени стъпки, все пак двамата с брат си не могат да вървят цял живот хванати за ръка, след сватбата Хари започна да се занимава и с други инициативи.

Последна редакция: сб, 05 сеп 2020, 17:08 от Анонимен

# 209
Хари  въобще не взима решения.  Преди се влачеше с брат си, сега с Меган.

Общи условия

Активация на акаунт