Кралски работи и клюки - септември 2020

• 59 324
  • 1 426
  •   1
Отговори
# 180
  • Някъде там
Тоалета на Летисия ми харесва, но деколтето на ризата не мисля ,че е  подходящо за погребение.

Вилем и днес с ангажимент. Летището е посетил, за да се запознае как им се е отразила кризата.
https://www.instagram.com/p/CEuXRVrHl0P/?igshid=14ft64oa6mciu

На 70 години не е да си като на 40 все пак..
За годините си ми изглежда супер подходящо елегантно и приятно облечена Камилс. Това имах предвид под свежа.
Но всеки с вкуса си.

# 181
Камила сега ми е по - симпатична отпреди. Обикновено е облечена елегантно.

Деколтето на Летисия си е ОК за мен.

# 182
# 183
Хари вече е направил дебюта си с Нетфликс. Участвал е във филм относно параолимпииците. Ето го трейлъра:

# 184
Според мен,по-добре с рокля/пола,отколкото с риза и тесен панталон.Някак делово и ежедневно ми е,все едно са се отбили за малко.Това за Летисия.
Да направиш продукт е едно,да го продадеш е съвсем друго.Това за Хари.Освен ако не е продукт,а доброволстване,т.е.прожектор.Нямам интерес да гледам,за да видя какъв го играе.
И аз смятам,че Камила си е добре изглеждаща дама,която хич не си дава зор да се разхубави.

# 185
# 186

"липсва ми" този Хари Hands Ok Hand

# 187
Мегън го вкара в правия американски път.

# 188
  • Варна
Какво точно е участието на Хари във филмчето? В момента няма как да го изгледам. Появява се вътре, има роля като продуцент или?

# 189
  • София
Появява се, филмът е документален.

# 190
  • Варна
Ами супер. Дано си намери поприще човека. Без работа животът е доста скучен.

# 191
  • Sydney
И предаване с Опра ще има...

Хари си имаше мн ясна роля в роял Фемили... дали му е харесвала или не - той знае. Дали се е понравила на жена му същи само те си знаят...

Моята интерпретация, без да твърдя за достоверност или нещо друго, е че той си е бил Ок с начина на живот и дневен ред. Мегън не е преценила в какво семейство влиза или не й е било обяснено, че освен за човека Хари се жени и за институцият... видяла е, не й е харесало, че трябва да се съобразява, опитала се да се наложи и не се е получило. Тогава Хари е решил да се откаже, за да запази семейството си. От това, което се показва, изглежда Мегън се чувства добре и е хепи. Хари все още му е добре, но предполагам в един момент ще трябва да се сблъска с реалността, че той не е обикновен американски гражданин (жител, щото не е и гражданин) и тогава ще му е крайъгълният камък. Вече какво ще стане - не се знае...

# 192
  • Някъде там
Ами супер. Дано си намери поприще човека. Без работа животът е доста скучен.
Хари е участвал в няколко документални филма още преди да срещне Меган, не е ново за него.
Игрите Инвиктус основани от Хари, в които участват ранени и боледуващи военнослужещи са подобни на параолимпийските затова Хари участва и в този документален филм.

Проекта с Опра е от  април 2019 г. беше обявено тогава, че той ще си партнира с нея като изпълнителен продуцент и ко-създатели на Арple TV+ серия за психично здраве.

# 193
И чичо му Едуард се е правел на продуцент на младини и накрая фалирал катастрофално.
Иначе "обещанието" да върнат 2,4-те мил.паунда за ремонта на Жабешкото, още не са го изпълнили "голямите предприемачи". Гледам, че периодично им го напомнят в пресата. Sunglasses

# 194
Интересни инициативи си ибират, такива дето в реалния живот хич не им вървят. Например със семейна насоченост - Мегън е скарана с цялото си семейство, Хари заряза своето. Какви съвети биха могли да дадат те ?! Същото и за психичното здраве - Хари страда от проблеми в тази област, явно още не може да се справи, пък съвети и насоченост на предавания тръгнал да дава Thinking

Общи условия

Активация на акаунт