Кралски работи и клюки - септември 2020

• 59 323
  • 1 426
  •   1
Отговори
# 165
Съвсем различни са. Даяна е с по-нежни черти на лицето и по-кокалеста фигура. Не е мой тип красота, но все пак бих казала, че е красива. Софи е леко конска физиономия (особено с възрастта) и с по-лека костна структура. Далеч е от красавица, но пък е много симпатична, на младини може и за хубава да е минавала.

# 166
  • Варна
За мен Софи е чаровна, не толкова красива. Някак свежа ми изглежда винаги.

# 167
То не се знае и Даяна как щеше да изглежда днес.

Да ви кажа, снощи сънувах баба Бети и компания Joy
Скрит текст:
Бяхме в двореца, неизвестно защо. Май някоя от приятелките ми щеше да се влива Simple Smile във фемилито, но не помня вече. Нали знаете със сънищата как е! Много се тревожех, че не знам къде е тоалетната и все си повтарях, че трябва с "правилната" думичка да попитам Neutral Face После цялата компания се понесе към някакво важно мероприятие, като самата кралица ни обясни как да стигнем до колите!? Защо не ни качиха пред вратата, не питайте, но организацията беше много сложна. Трябваше пеша да се пресече някакъв път, после да се мине през 2 сладоледаджийници, като се влезе от главния вход и излезе през служебния отзад (тук явно се намеси последното прочетено детективче,  в което главният герой така се измъкваше от следящите го). Разбира се се изпозагубихме, разделихме и аз нервно, притеснено и силно срамувайки се, че 2 коли и самата кралица чакат заради мен, препусках през някакъв квартал, който много приличаше на Младост 1А. Като стигнах до Цариградското, там при детелината, вече се събудих Dizzy Face
Май пошетах повечко из темата тези дни и ето го резултатът Simple Smile Самоналагам си бан за известно време, че нещата загрубяват... Wink

И за да не е спам все пак, ето ви няколко непознати снимки на Шарлийн от 2016 г., снимани на кралската им резиденция Roc Agel:
https://www.newmyroyals.com/2016/05/new-photos-of-princess-charlene-of.html

# 168
  • Някъде там
Симпатична ми е Софи на мен.
Камила с интервю за Гардиън. Темата е увеличеното домашно насилие по време на карантината.

https://www.instagram.com/p/CEtRLv7gc4p/?igshid=htvv06i5rrk3
На Камила тоалетите винаги са стилни.
И изглежда много свежо и елегантно. Харесва ми така..

# 169
  • Варна
Никак не ми е свежа на мен, а дебела и сбръчкана. Никога не съм я харесвала и годините не работят в нейна полза.

# 170
  • София

Да ви кажа, снощи сънувах баба Бети и компания Joy
Скрит текст:
Бяхме в двореца, неизвестно защо. Май някоя от приятелките ми щеше да се влива Simple Smile във фемилито, но не помня вече. Нали знаете със сънищата как е! Много се тревожех, че не знам къде е тоалетната и все си повтарях, че трябва с "правилната" думичка да попитам Neutral Face После цялата компания се понесе към някакво важно мероприятие, като самата кралица ни обясни как да стигнем до колите!? Защо не ни качиха пред вратата, не питайте, но организацията беше много сложна. Трябваше пеша да се пресече някакъв път, после да се мине през 2 сладоледаджийници, като се влезе от главния вход и излезе през служебния отзад (тук явно се намеси последното прочетено детективче,  в което главният герой така се измъкваше от следящите го). Разбира се се изпозагубихме, разделихме и аз нервно, притеснено и силно срамувайки се, че 2 коли и самата кралица чакат заради мен, препусках през някакъв квартал, който много приличаше на Младост 1А. Като стигнах до Цариградското, там при детелината, вече се събудих Dizzy Face
Май пошетах повечко из темата тези дни и ето го резултатът Simple Smile Самоналагам си бан за известно време, че нещата загрубяват... Wink

JoyJoyJoy

Летисия и Фелипе на посещение в погребалната капела на Jaime Carvajal y Hoyos, аристократ, банкер и приближен на короната - доколкото разбрах, баща му, маркиз, е бил съученик на Хуан Карлос, а майка му  е роднина на рода Алба, по линия на баща им, първият мъж на Кайетана.

Последна редакция: пт, 04 сеп 2020, 14:38 от Lana

# 171
  • Варна
На Летисия едно не мога да й отрека - страхотно умее да върви на високи токове. Това си е изкуство.

# 172
Нали?! Не се криви, не залита и не виси на ръката на събеседника за подкрепа.

# 173
И не ги събува под пейките...

# 174
  • Sydney
Летисия е доста добре... още никъде няма аутфита...

# 175
  • София
Попаднах на тази статуя 😲...някъде в Русия

# 176
Статуята на Грейс изобщо не прилича на истинската. Рение по са го докарали.

# 177
Русия по каква ли линия почита династия Грималди? Много интересно с тези статуи..🧐

# 178
Това да не са от живите скулптури?

# 179
Никак не ми е свежа на мен, а дебела и сбръчкана. Никога не съм я харесвала и годините не работят в нейна полза.

Дай Боже, всички да сме дебели и сбръчкани като нея на тази възраст....

Общи условия

Активация на акаунт