Кралски работи и клюки - септември 2020

• 59 333
  • 1 426
  •   1
Отговори
# 240
  • Sydney
Значи са го забранили... кой се качил-качил...

Каста на короната е добър... особено първите два сезона... третият имам забележки, но малки... мен ми харесва, не ми е мелидраматичен...

# 241
Tiramisu, става за гледане, да.
И на мен първите два сезона ми харесаха повече от треетия.
Сега в 4 сезон се появява и Даяна, та си мисля, че ще в интересен.

# 242
Интересно защо преди не се е оттеглил.

Мегън дойде с ентуасиазъм и искаше да блесне. Бяха мн популярни, интересни, нови. Хари изглежда добряк и че обича жена си. Решил е, че щом тя не се чувства Ок с живота в роял Фемили по-добре да си тръгнат. Което не означава, че той не се е чувствал добре.
Отново стигаме до там, какво прави Хари, когато го застигне потеклото му.
Хари не е куче,да има нужда само от собственика си.Има брат,с който са преживяли много,има си баба и дядо,братчеди,с които е израснал в един двор,дружки от колежа и кръга им,с които си изкарваше страхотно.Има корени и то какви.И да изтрие всичко,за да стане част от сем.Маркъл,майка и дъщеря?Да заживее с тях в скъпа къща,щото досега все в бедни е живял?Пак да бъде под прожектор и развива благотворителност,но в САЩ,вместо в УК?След краха на търговските идеи и платената благотворителност,очаквано дойде идеята за екран.Само че,ако Мегън беше такъв ценен кадър,Холивуд нямаше да я пусне да си търси препитание в УК.Ценна стана като съпруга и херцогиня.Екран ще има,сега взимат всякакви-с наднормено тегло,с болезнени зависимости,оженени дистанционно,за хилядите шоута.Камерата в дома 24/7,правиш си скандалите по сценарий,следващият.Дали обаче кралицата ще го позволи,или каляската става тиква,а кочияшът-призовкар да си платят кредитите сами?И колко е безкрайно прословутото наследство от Даяна?Предстои да видим.За мен Хари прави големи усилия да бъде примерен,но женкарят и купонджията ще излезе,особено като му се види трудно и скучно.За мен е въпрос на време,а в любовта им си вЕрвайте вие,за мен,Уилям и дедо,беше сляпа неделя,скука и инат.Интересно ми е какъв е този пробен срок от 1год,вратичка за "иди ми-дойди ми"?Не ми се вярва,По-скоро РФ е било хванато доста неподготвено и е дало срок на себе си.Времето не прави услуга на литналите към свободата обаче.
Снимката на Даяна е отново хубава,самото Улуру за мен няма никаква провлекателност.
Спокойно,ще сме по-хубави баби от Денч и Камила.Иначе са готини в бяло и синьо.

# 243
Аз в голяма, невероятна и истинска любов не вярвам в никое от кралските фемилита. Всичко е сметка и изгода. Те повечето не са нито видни 'убавци, нито кой знае какви умения имат, ама джобовете им са пълни и рязко ги издигат в класацията. Понякога се сработват добре и са партньори, гледащи в една посока - Кеймбридж, нидерландците, датчаните, испанците, йорданци,шведи, и т.н...друг път единия не знае къде се намира и го водят за носа - монако ( там всичките са хвани единия, удари другия). При Мегънови - Мегън иска да покаже, че не чака на кралицата и сама може да се издържа, да има бляска живот, среда и положение, но е факт, че ако не беше взела кралския...никой нямаше да я знае. Поне не в такава светлина. А кралският.... е малко неориентиран, също иска да покаже, че може и сам, в което няма лошо, би могло да им се получи много добре, но не им достига ум. Като го застигне кризата на средната възраст може пак да се отдаде на пиене и партита, а на жена му може и да и е все тая. Ако бяха бъдещите крал и кралица, щяха да имат доста силна мотивация да са заедно, но сега всичко е малко, като при тийнейджърите, които всячески се опитват да покажат колко са големи.
Но и сравненията между тях и другите роялс не са коректни. Коректно би било да се сравняват с братята и сестрите и току виж се окаже, че даже добре се справят.

# 244
Lilac, с ръка на сърцето мога да кажа, че като те чета, ама наистина не мога да схвана дълбочината на написаното, но сигурно защото аз съм си повърхностна, де Grinning Ако предварително не бях запозната никога не бих познала за кого пишеш,  добре че съм наясно Simple Smile
Първо, истинското семейство на Хари са сина му и жена му, точка. Ама лели, баби, учинайки и прочие не са и никога няма да бъдат по-важни от сина му (и жена му), па ако ще не кралицата , ами арменския поп да са. Какво значи изтрил семейството си - нищо не е изтрил, семейството му е където трябва да бъде а именно с него, а баби, братчеди, лели и прочее винаги ще ги има като такива, но не може цял живот да ходят хванати ръка за ръка, просто предприе радикална стъпка за да защити и запази истинското си такова.
Пък на скандалите по сценарий съвсем ме изгуби Joy Но ако благотворителните инициативи и подкрепата на важни каузи се приема за скандали по сценарий...ми, няма кво да кажа JoyJoyJoy А пък че на брака/любовта им й се виждал края - ми то и аз чакам, чакам вече две години, ама пусто развод няма, колкото и да не се нрави на хейтърите по света.
А Меган може и да не е имала този бляскав живот докато е била обикновена актриса от захаросани филми и сериали, но се е справяла доста добре сама и си е осигурявала доста охолен и приятен живот (е, може да не е живяла в имения в Санта Барбара за по 14 млн, ама хич не бих я ожалила и тогава де Grinning )

# 245
Ани11, може за всичко да си права, ама за  "истинското семейство" не си. Жена ти става семейство след като преминете заедно изпитанията на живота доста по-дълго време от 2 г. И тогава пак не е сигурно, защото винаги може да се разведе с теб и след 40 г брак. Докато баща ти и брат ти няма как да се "разроднинят" с теб. Още повече важи това за Уйлям и Чарлз, които 30 години вече се грижат за щастието и добруването на Хари.
Ще поживеем, ще видим дали Мегън и Арчи ще бъдат семейство на Хари. За сега Хари полага всички усилия да направи Мегън щастлива. Дано да бъде оценен.

# 246
Значи не е достатъчно Хари и Мегън, че имат дете и са се оженили. Сега трябва и години (колко?) да минат, за да са семейство.
Апропо, Кейт и Уилям кога са станали семейство или и те още не са?

# 247
Darivale, за Меган не знам (макар да ми се струва, че там нещата са ясни), но Арчи винаги ще бъде семейство на Хари, просто защото винаги ще му бъде син, а и очевидно Хари го обожава (и ако се вярва на слуховете Хари винаги е обичал и искал свои деца).

# 248
Много ми е забавно някой като каже, че Уилям и Чарли дундуркали Хари години наред. Чудя се какво повече от Хари са постигнали баща му и брат му, че все се пише, че го били бутали? Да не би те двамката да са постигнали нещо самостоятелно без кралското семейство да им е зад гъза. Ми не, няма и да постигнат, защото цял живот ще бъдат дундуркани от кралското семейство и от данъкоплатците.

Последна редакция: нд, 06 сеп 2020, 13:33 от Lilia*

# 249
Тя Меган е имала семейство, ама после го е занямала.

# 250
Ани11, може за всичко да си права, ама за  "истинското семейство" не си. Жена ти става семейство след като преминете заедно изпитанията на живота доста по-дълго време от 2 г. И тогава пак не е сигурно, защото винаги може да се разведе с теб и след 40 г брак.
Накрая излиза, че и след 100 години брак може да се разведеш, но те пак не са били достатъчни за да си мислиш, че си имал "истинско" семейство. И какво въобще значи истинско семейство!? Close
И какво значи, че Уилиям и Чарлз се грижили за щастието на Хари. И това не го разбирам. Семейството на Хари го е отгледал и му е помагал. Същото важи за семейството на Уилиям, и това на Чарлз. А кой къде и как се чувства щастлив няма общо със бащината и братска обич.

# 251
  • Някъде там
Вчерашните (миналогодишни) "безинтересни" новини, ще пропусна да коментирам за 3567 път.

Пиер Казираги има рд.

Марките на тоалета на Мери. Любимата и марка обувки. Страхотни са.

На днешният ден бащата на Вилем е имал рожден ден.

# 252
Значи излиза,че всички вие,които смятате,че истинското семейство на Хари са:Чарлз,Уйлям и баба.Дете и съпруга са нещо още недоказано,пред разпад и ще видим?!Излиза,че семействата на вашите съпрузи са свекъра ви,свекървата ви и евентуалните им братя(сестри) ???!!!
А къде сте вие?Нейде в периферията и също под въпрос???
Нищо си им няма на Меган и Хари.Още много има да се напасват,дано си имат още деца.Да се обичат и уважават!Същото желая и на Уйлям и семейство.
Кралете са отдавна ненужна институция!

# 253
  • София
За първи път виждам мъжа на Беатрикс.

Мери е страхотна! На кантар съм за роклята, но цветът е красив, а аксесоарите чудесни.

# 254
  • Някъде там
Трънче 👍👏
Лана, това е палтото и.

Летисия и Фелипе разговарят с възрастни хора. Снимките от тук
https://www.instagram.com/p/CExcow4nWyB/?igshid=jbqz7f4js2jh

Общи условия

Активация на акаунт