Кралски работи и клюки - септември 2020

• 59 714
  • 1 426
  •   1
Отговори
# 1 260
София преди да стане принцеса - страхотна женствена фигура точно тип ''пясъчен часовник''.

Последна редакция: вт, 29 сеп 2020, 12:24 от Анонимен

# 1 261
Лилак Joy Винаги са ми много забавни постовете ти и макар никога да нямат връзка с реалността, компенсират с огромна доза фантазия Hands Plus1
Каузите, с които се занимават са същите, с които се занимават и в КС и май станаха ясни - равноправие за жените, документални поредици за природата и вдъхновяващи жени и все в този дух. Откога Кардашян се занимават с това? Питам щот не ги следя, а виждам, че си по-осведомена за тях от мен. А ако са почнали и с туй да се занимават - ми, браво на тях, то това са и неща, с които се занимават и работещите рояли. Хари не знам за какво би убил, но съм сигурна, че би му било забавно да узнае. И на мен ми беше забавно, де Joy
Сигурна съм, че доста хора биха искали Меган да ''седне на идването на Опра'' , но за жалост всичко което прави е да си говори за благотворителни инициативи и вдъхновяващи хора - същото, което си правеше и преди. Скука.
Колкото и да се опитвам не мога да си спомня за никакви скандали с Даяна (?!?) или бивши, но аз нямам вътрешна информация все пак.
Да,спекулирам,ти не се ли усети?Естествено,че кралицата ще сложи вето.
Кариерата й,кастинги,търсене на връзки да влезе в реалити и шоу формати от двете страни на океана бяха професионалната й цел,която стопира,за да се омъжи за принц.Това е нейното поприще,не детски книжки и съвети за родители,които никой няма да купи.За наше,но най-вече нейно съжаление,по времето на баба и Чарлз не вярвам да се случи.
Благотворителни инициативи,без да бръкнеш в собствения си портфейл,не признавам.Обикновените хора,живеещи в несигурност,дават колкото могат,облагодетелстваните раздават два пакета храна за пред камера и си тръгват.Изобилие от кухи,инфантилни,рекламни инициативи на всички рояли,не само на Мегън и Хари.Въпрос,на който нямам отговор-може би ти имаш?-е защо избраха да засвидетелстват медийно отразената си загриженост в САЩ,като в УК правиха същото и там бяха Някои.
Разбирам,че за теб хари и мегън са икони.За мен в днешно време икони няма.Тези са сред контактите на мои приятели и това не ме възбужда по никакъв начин.Има къде по-интересни.

Ехаа,Уили влюбен в маминка?Сега като се замисля,и двамата братя взеха по-възрастни съпруги,Чарли предпочете зряла жена пред млада красавица...Майтапя се.Но не бих се обидила на сравнение с Екатерина Велика,а друга Даяна няма и не може да се изкопира такъв човек.

# 1 262
  • София
E, хубаво е да имаш стабилен гръб зад себе си и някой, който да се застъпи Simple Smile
Нали? Явно е избирателно, обаче.

Благотворителни инициативи,без да бръкнеш в собствения си портфейл,не признавам
Явно си пропуснала събираните от фенове средства по повод РДи на ХиМ, които след това удвоиха сумата, със собствени средства. Преди 10 дни се коментираше.

Последна редакция: вт, 29 сеп 2020, 12:51 от Lana

# 1 263
Много евтина София..Disappointed

Кейт я спасяват с цензура и премахване на статии? Това не им прави чест, но все пак дялкането на изкуствен, идеален образ май им е на първо място.

# 1 264
  • Варна
E, хубаво е да имаш стабилен гръб зад себе си и някой, който да се застъпи Simple Smile

А може би просто е заслужено.

# 1 265

Кейт я спасяват с цензура и премахване на статии? Това не им прави чест, но все пак дялкането на изкуствен, идеален образ май им е на първо място.
Да,не е типично.Може Мидълтън да са надали вой,все пак Пипа има мъж и свекъри,богати,каква случайност,синът им води снаха,май и тя е някаква нагоре в йерархията(не знам много за нея и семейството й) и да са се възпалили.
Кейт доста помия взе и смятах,че е свикнала.

# 1 266
Така е, кой каквото си заслужи. Гръб не са отказвали на никого. Някои даже до оштара ги заведоха. От това повече не виждам какво...

# 1 267
  • София

А може би просто е заслужено.
Може би, или пък не. Изглежда лицемерно и тенденциозно, обаче.
Все едно е вече...

# 1 268
Айде, айде...излезе една статия с истинска критика към Кейт и семейството й и веднага се реагира. Веднага стана сексистка и обидна статията, но като се пише така за други няма проблеми. Какво стана със златното им мълчание?
Заслужен гръб били имали, бабини ти трънкини. Просто не им ходи на излъскатния имидж.

# 1 269
  • Варна
Ами всъщност така се реагира, моите адмирации. А не с врещене и смешни процеси. Като имаш зад гърба си бабет и Чарли, друго си е. Тогава даже няма нужда да заплашваш. Начинът, по който се правят нещата, е не по-малко важен. И показателен. Някои хора си тежат на местата. Хубаво е, когато точно те са на твоя страна, но то зависи и как си си изиграл картите дотук.

# 1 270
Така е, кой каквото си заслужи. Гръб не са отказвали на никого. Някои даже до оштара ги заведоха. От това повече не виждам какво...
Да, защото "нямаше" баща, горката! Или за да изглежда "историята" по трогателна и драматична.
 Накрая се оказа, че не само има, ами и я е отгледал в най-осъзната и важна възраст. Още в началото започна с лъжите и интригите. Не  продължи дълго.

# 1 271
Кейт си я тачат, явно дисциплината и трудът във фирмата се възнаграждава. Образцов служител, какво да правиш, не го могат всички.

За Балморал

На 28 септември 1853, кралица Виктория поставя началото на строежа на двореца Балморал.
На втората снимка - кралицата с 5 от децата й

September 28, 1853: Her Majesty Queen Victoria laid the foundation stone at the site of her future Scottish retreat, Balmoral Castle.

'Royal Residences: Balmoral Castle' - via The Royal Family: https://www.royal.uk/royal-residences-balmoral-castle

(Balmoral today; Queen Victoria with five of her children at Balmoral)
#HouseOfHanover #QueenVictoria #BalmoralCastle #Scotland #TodayInHistory

# 1 272
  • София
Мхм...така се прави да. Аз ли нещо не помня или имаше коментар от Двореца по повод статията. Или legal оплакване...къде е разликата пропускам да видя. Нали никой не мисли, че Татлър  са редактирали онлайн статията от добра воля. Е поне хартиеното издание няма как да се промени...нещо за свобода на словото се говореше по едно време - но отново еднопосочно!

Бившата любовница на Хуан Карлос Корина, отново, се е разприказвала
https://www.dailymail.co.uk/femail/article-8780641/Ex-mistress-S … ded-children.html
Била се срещала с Фелипе и Летисия през 2007 на някакви награди. Също и с останалите му деца, но избягвала контакти с тях, защото се чувствала неудобно.
Гугъл превод https://translate.google.com/translate?sl=en&tl=bg&u=htt … ded-children.html

Последна редакция: вт, 29 сеп 2020, 13:40 от Lana

# 1 273
Тази статия е редактирана без да се водят  дела, а от тропане на краче и заплахи към издателството. Меган не води дела срещу Дейли за обида, а за авторски права. Така че, не смесвайте нещата.

# 1 274
  • Варна
Много красив замък, чак ми се иска да живея там. Стълбището малко ми напомня на стълбището на замъка в Гордост и предразсъдъци.

Общи условия

Активация на акаунт