Кралски работи и клюки - септември 2020

• 59 687
  • 1 426
  •   2
Отговори
# 1 305
  • На топло
В крайна сметка, ще поживеем и ще видим. За всеки случай, не са ги "купили", заради личните им заслуги, а заради това, че са от фамилията.
Не мога да повярвам, че Нетфликс са платили на Хари няколко милиона за да им прави документални филми 😂😂😂
Това звучи като виц.

# 1 306
"Херцогинята на Съсекс загуби последния кръг в съдебната си битка за £ 3 милиона с The Mail on Sunday заради публикуването на писмо, което тя написа до баща си. Съдията реши, че The Mail on Sunday може да използва биографията на Съсекс в своя защита."
От Туитър

# 1 307
Коя е дамата, която е туитнала опровержението?

# 1 308
Снимка на любовницата на Хуан Карло, която обсъждате, моля!

# 1 309
  • София
Виж пак, ъпдейтната е статията за последно в 00:02 или 03 минути днес. Това не я прави днешна. Все едно, аз още вчера я четох, преди опровержението на Съсекс..но да ще поживеем, ще видим...
И не съм разбрала, че съм длъжна да се обосновавам, но още вчера пуснах, че има опровержение, точно на информацията в Сън.

# 1 310
  • На топло
The Duchess of Sussex has lost her latest High Court battle with the media after a judge ruled she can be accused of “collaborating” with the authors of a book about her life with Prince Harry.
"Мегън може да бъде обвинена в участие в написването на книгата на Омид"
Браво на адвокатите на вестника! Мегън сама си е писала книгата, писателят е параван, време е да си плати за лъжите.
Коя е тази Victoria Murphy?

# 1 311
Ами явно си държат, че има. Не виждам логика, след опровержение да си продължават с измислици. Т.е. Нетфликс казват, че ще има реалити шоу с тях, те казват, че няма. В крайна сметка, всеки да си вярва в каквото си иска. Съсекс досега в сума ти лъжи се оплетоха. Ще ги изчакаме с проектите им.
Ако се окаже вярно, Кимката направо ми се издига в очите.

# 1 312
Коя е дамата, която е туитнала опровержението?
Кралски кореспондент е.
Има и още материали, но сега нямам време да търся.

Не е загубила никакво дело Мегън.
Има произнасяне по доказателствата, Мейл са драпали да допуснат книгата на Омид като такова. Съдът е приел. Как съдът ще цени това "доказателство" е друга работа.
Голямо отчаяние от Мейл ъф съндей, чак до книгата опряха....Joy
Явно други доказателства за защитата си нямат.

Като публикуват определението ще го погледна, сигурно съвсем ще лъснат смешните напъни на Мейл. Както всеки път.

Последна редакция: вт, 29 сеп 2020, 19:56 от Анонимен

# 1 313
# 1 314
  • София
Глупости, Нетфликс казват, че само това което и досега са споделили е актуално.

Последна редакция: вт, 29 сеп 2020, 20:16 от Lana

# 1 315
Ах, кой бил "представителя на двойката" . Омид Скоби Joy И той отрича, че ще участват. Той и за книгата си отрича участието им. Нищо че "лично" го преразказва. Sunglasses

Последна редакция: вт, 29 сеп 2020, 17:43 от Анонимен

# 1 316
  • На топло
Кой си измисля?
Провери глагола lose какво значи...

# 1 317
Е...преводи го цялото де, не само глагола "lose"

# 1 318
Аз чета от извора - резюме на определението на съда, не жълта преса. Затова и няма нищо да проверявам, мерси за “съвета”.

# 1 319
  • София
Уф...Омид казва, същото като Мърфи - говорител на двойката е отрекъл участие.
Съдията е позволил да ползват книгата за делото пред High court. Дали ще се приеме за доказателство, ще видим тепърва.  
Именно, коментираме. Нали мога да споделя мнението си за дадена публукация.
Дори в твоята статия на Сън пише, че към момента Нетфликс нямат нова информация за програмата си. Поне да се четяха нещата...не само заглавията Sad

Общи условия

Активация на акаунт