Кралски работи и клюки - септември 2020

• 59 655
  • 1 426
  •   1
Отговори
# 1 320
Софи се присъедини към виртуална кръгла маса с министъра на въоръжените сили и членове на организации на гражданското общество, за да обсъдят продължаващата интеграция на сигурността на човека във военните операции.

# 1 321
  • Някъде там

Не е само Скуби.
Ето още два туида на журналисти.
Пишат същото като Омид.

# 1 322
Роклята на Софи изглежда интересна и ми харесва. Дано има повече ясни снимки в цял ръст.

Не разбрахте ли, официално изявление не е достатъчно, единствено мейлитата имат значение и достоверна информация. Rolling Eyes

# 1 323
  • На топло

Не разбрахте ли, официално изявление не е достатъчно, единствено мейлитата имат значение и достоверна информация. Rolling Eyes
Може ли официалното изявление на Хари и жена?
В Туитър всеки  журналист може да си пише каквото си иска.

# 1 324
Навсякъде пише "говорител на Хари и Меган", което си е официално Simple Smile
А може ли официално изявление на Хари и Меган, пред Сън и Дейли, че имат записи, които ще пускат в риалити? Или пък такова на Нетфликс?

# 1 325
Хм, няма дим без огън.
Само трябва да изчакаме, културно...

Harry and Meghan could create a Netflix documentary with sensational home footage recorded during their departure from the Royal Family, it was claimed last night.
The couple are believed to have told bosses at the US streaming giant about the trove of homemade material before they signed a deal earlier this month said to be worth 100million dollars (£77.9million), insiders said.
Their representatives are thought to have pitched the footage, including personal videos recorded as they stepped back from royal life, during negotiations with Netflix.
The claim was made after the couple denied reports that they had agreed to make a fly-on-the-wall reality series for Netflix.

Хари и Меган биха могли да създадат документален филм на Netflix със сензационни домашни кадри, записани по време на заминаването им от Кралското семейство.
Смята се, че двойката е казала на шефовете на американския гигант за стрийминг за купчината домашни материали, преди да подпишат сделка по-рано този месец, за която се казва, че струва 100 милиона долара (77,9 милиона британски лири), казаха запознати.
Предполага се, че техни представители са пуснали кадрите, включително лични видеоклипове, записани, когато са се оттеглили от кралския живот, по време на преговори с Netflix.
Твърдението бе направено, след като двойката отрече съобщенията, че са се съгласили да направят реалити сериал за Netflix.

# 1 326
Ами, като лъжат и мажат непрекъснато как да им вярва човек - то, като лъжливото овчарче. Аман вече от позите им. Кой изобщо го интересува Съсекс???

Мари винаги ми е харесвала повече от Мери. До скоро Мери ми харесваше много, но като и погледах няколко клипчета установих, че в нея има нещо много неприятно за мен. Та вече не съм и фен.

Кейт има момчешка фигура, факт, ама аз пари давам за същата, пък кой, както иска да я намира.

# 1 327
  • Някъде там

Починал е емира на Кувейт.
Моза изказва съболезнования
https://www.instagram.com/p/CFuaV7fASL3/?igshid=iao17fyd48n0

# 1 328

Кейт има момчешка фигура, факт, ама аз пари давам за същата, пък кой, както иска да я намира.
А, недей, аз имам същата (макар и не толкоз дъъълготорса) и пари давам да приличам на София, ама няма, уви.

Тъжно за емира ва Кувейт, макар и да не съм го чувала.

Последна редакция: вт, 29 сеп 2020, 18:49 от Анонимен

# 1 329
Страхотна Софи.

Кейт - горе-долу. Колана ми е грозен.

# 1 330
Цитат на: Iseis
Кой изобщо го интересува Съсекс???
Ами да. Обаче виж, пишем си за другите рояли и мине, не мине - някой изскочи с “новини”. Явно се интересуват хората.

Прави сте, няма дим без огън. Като историята на дукеса Кеймбридж с Татлър. Имаше истина там, затова и скочиха така ужилени. Какво стана с “Never complain, never explain” не се разбра. Даже баба го спазва, обаче за Кейт не важи.
Димът на Съсекс ще го видим дали ще стане огън. Да не се окажат накрая скучни документалки с посещения на приюти.
Времето ще покаже. На таблоидите не вярвам, лъгали са безкрай много пъти.

Последна редакция: вт, 29 сеп 2020, 23:35 от Анонимен

# 1 331
Днес ми попаднаха ГИФ-чета на Меган Маркъл от периода на бременността ѝ. Как само си придърпва палтото назад! Не ми се вярва благородничка, съпруга на шестия поред за английския престол да го прави умишлено и да позира, но знае ли човек?

# 1 332
Роклята на Софи, е на уругвайската дизайнерка, която създаде и дънковата рокля на Кейт

# 1 333
  • На топло
Как само си придърпва палтото назад! Не ми се вярва благородничка, съпруга на шестия поред за английския престол да го прави умишлено и да позира, но знае....
Естествено, че го прави умишлено, за съжаление 🙄.
Направо е нелепо!
Една голяма лъжа витае във въздуха.

# 1 334
  • София
Eeee, modigliana, разбира се, че е умишлено! Та коя бременна жена изобщо си показва и пипа корема в 21 век?!

Роклята на Софи е интересна. Комбинацията от тези цветове изобщо не ми харесва, но на блондинка като Софи не е зле.

Последна редакция: вт, 29 сеп 2020, 20:34 от Не се сърди, човече

Общи условия

Активация на акаунт