Звездни компромати - месец Септември'20

• 250 116
  • 2 603
  •   1
Отговори
# 2 145
  • Пловдив
То не се знае как е законодателството там, може да не е като тук, знае ли човек. И аз искам Брад Пит да има деца от друга жена, срамота е най-красивите хора, ама и мъжа, и жената,  децата да им са объркани и да сменят пол и т. Н. Шайло беше приказка като бебе. Сърцето ме боли, честно казано. Тези гени нахалост 😥😥😥

# 2 146
  • София
На мен ми се иска Брад да има деца от Чарлийз Терон. (Не, че някой ме пита). Ще бъдат страхотни.

# 2 147
На мен ми се иска Брад да има деца от Чарлийз Терон. (Не, че някой ме пита). Ще бъдат страхотни.

тази също не ми изглежда на център.

# 2 148
  • Rock & Roll feeling ...
Цветанов излезна с признание,че докато е бил в "Герб", министри (гербаристи) са уволнявали по списък на ДПС. Open Mouth

# 2 149
  • Разпиляна във въображението
На мен ми се искаше с Дженифър Анистън, но уви.

# 2 150
  • София
Сами на Ирина и Иван..много, много готино хлапе..

# 2 151
  • Sofia
С. ДЖ. П. с анцуг и токчета. Далече съм от модните трендове.

# 2 152
Не им е лесно на богатите. Каква е гаранцията, че няма да се натресе и на 40 - 50 годишна златотърсачка?
Затова трябва да си търсят половинки от "своята черга". И мъжете и жените...
Когато имаш 134 млн в банковата сметка и се вземеш с половинка с 98 млн в банковата сметка(а не половинка с 28 хил в банката), вероятността да те обича заради теб, а не заради парите е по-голяма.

п.с. Тотално не вярвам в искрената любов между бедни и богати и в приказки за Пепеляшки и Пепеляшковци. Simple Smile

# 2 153
https://www.instagram.com/p/CFhzSMVJe1a/?igshid=33q7cckjuy5h Николета  с дрехи подобни на Ирина

# 2 154
Сами на Ирина и Иван..много, много готино хлапе..
Скрит текст:
Ама тоя Иван много хубави деца прави. И Ава е много сладка.

Последна редакция: пт, 25 сеп 2020, 12:59 от Не се сърди, човече

# 2 155
Не им е лесно на богатите. Каква е гаранцията, че няма да се натресе и на 40 - 50 годишна златотърсачка?
Затова трябва да си търсят половинки от "своята черга". И мъжете и жените...
Когато имаш 134 млн в банковата сметка и се вземеш с половинка с 98 млн в банковата сметка(а не половинка с 28 хил в банката), вероятността да те обича заради теб, а не заради парите е по-голяма.

п.с. Тотално не вярвам в искрената любов между бедни и богати и в приказки за Пепеляшки и Пепеляшковци. Simple Smile
Е, хубаво би било, ама айде, де... то, като тресне и не пита. Няма да го мислим него, необичан няма да остане. Поне на мен може винаги да разчита, пък макар и от разстояние Smile

# 2 156
Ако Брад беше някой грозник, да кажеш, че може да е за парите, ама като е толкова хубав и от психиатрия бих го прибрала 🥰

# 2 157
То красотата е относително понятие, но парите не са!

# 2 158
  • София
Най-красивото гадже на Джизъса до момента- Куини Алис: https://www.instagram.com/p/CFjn9n3nygz/?igshid=1u5env9f4jhea

# 2 159
https://www.instagram.com/p/CFjjWSVJRQ8aZAGF5tATn1JXmDscRlxHNhUi … hid=1mamosl1uhjpn бившият съпруг на Мария с новата си съпруга

Общи условия

Активация на акаунт