Звездни компромати - месец Септември'20

• 249 045
  • 2 603
  •   1
Отговори
# 2 535
  • Sofia
Имам приятелка,  която се казва Амая,  испанка е, т.е. съществува такова име. Пише се Amya.

# 2 536
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
Какво се хванахте за позите? Това са просто "пози". По- разчупени
Има някакви правила тук, за какво може да се 'хващаме' като коментираме снимки ли?
Много звезди се снимат в йога пози, без да практикуват йога. Но когато е нарочна фотосесия за известно списание, аз лично очаквам да се постараят позите да изглеждат правилни (не съвършени). С Фотошоп се правят чудеса все пак.

Аз по принцип подинавам да се обяснявам, но нещо ми става днес, та, да си кажа, че странни очаквания имаш. Това е артистична фотосесия все пак, а не списание за йога. А като започнат хора, които никога не са работили с Фотошоп, да обясняват как с фотошоп това и онова, смешно ми става

# 2 537
Аз пък знам актьор - Рафаел Амая и се пише Rafael Amaya.
https://www.instagram.com/rafaelamayanunez/?hl=bg

# 2 538
И аз преди малко прочетох за Луиза..
Очаквам Веси Бонева също да роди скоро. Тя, милата, вече май преносва със седмица Neutral Face
Иначе измежду странните имена забравихте и Доминик на Тото Smiley
Мисля си, че ги кръщават така, защото се надяват, че ще имат бъдеще в чужбина, а както знаем на чужденците са им малко трудни типичните български имена за изговаряне и за писане.
Въпреки всичко не ми звучи добре Доминик Светославов Димитров примерно, нелепо е! Satisfied

# 2 539
  • Mediterraneo
Имам приятелка,  която се казва Амая,  испанка е, т.е. съществува такова име. Пише се Amya.
Така се пише нейното име, вероятно. Понеже нормално се изписва Amaya или дори Аmaia.

# 2 540

Аз по принцип подинавам да се обяснявам, но нещо ми става днес, та, да си кажа, че странни очаквания имаш. Това е артистична фотосесия все пак, а не списание за йога. А като започнат хора, които никога не са работили с Фотошоп, да обясняват как с фотошоп това и онова, смешно ми става
Я виж колко си приличаме! И на мен ми става смешно като хора, които не се занимават с йога, ги снимат професионалисти в такива пози и ги разпространяват в голям тираж!

# 2 541
Абе какви подигравки в училище? Кой ще му се подиграва -  Ванеса, Памела, Елинор или Дейвид и Антонио?
На мен името Бран ми харесва.

# 2 542
  • София
Абе какви подигравки в училище? Кой ще му се подиграва -  Ванеса, Памела, Елинор или Дейвид и Антонио?

🤣🤣🤣

И на мен ми харесва ☺☺

# 2 543
Сара Джесика Паркър, май на мода било да си разгащен от едната страна само. Верижката на врата ѝ защо отива към подмишницата... Ех, мода.
Скрит текст:

# 2 544
На мен ми харесва името Бран. Звучи ми малко румънско и малко сръбско.
Определено не го намирам за толкова тъпо като Ианек, например.

Хах, разсмя ме!
В най-скоро време подигравките ще ги отнасят Иван, Петър и Георги....

# 2 545
  • На топло
Бран?
Той не беше ли инвалид във филма?
По-добре да го бяха кръстили Джон (Сноу) 😂

# 2 546
Бран! Може би, ще му казват Бранко.

# 2 547
  • София
Благойчо днес е рожденик: https://www.instagram.com/p/CFwJ6KkJ-IR/?igshid=1s02d3r7528k

# 2 548
  • София

Приятелката ти да не би случайно да е Амая Саламанка, една много красива испанска актриса? Simple Smile

# 2 549
Бран?
Той не беше ли инвалид във филма?
По-добре да го бяха кръстили Джон (Сноу) 😂
Инвалид, ама седна той на железния трон 😂 Иначе и аз бих се спряла на Джон. И в името Бран няма нищо странно, те сума хора по света си кръстиха децата Денерис, а ние за един Бран се възмущаваме.

Общи условия

Активация на акаунт