Звездни компромати - месец Септември'20

• 249 095
  • 2 603
  •   1
Отговори
# 2 520
Да са живи и здрави Simple Smile

Чудя се коя ли ще е подходяща за Бран - Амая, другата Амая или Агуая? Joy

# 2 521
Големи подигравки ще отнесе дъждоБран в училище.

# 2 522
  • Варна
Но, как Бран...Joy. Иначе Честито!
Може да е заченато в село Бран, Румъния.
Доста известно село е. До замъка на граф Дракула.

# 2 523
Да не е Браян и просто да е изтървала буква 😀
Побъркаха се  хората, това не е сериозно. Бран!! Вече не мислят имена, а сбор от букви и кваквото се получи.
Единственото положително за детето е, че наборчетата му няма да са с по-нормални имета, та Агуяа, Ник, Ианик няма да имат право да му се подиграват.

# 2 524
Аз бран го свързвам с битка, война.
Важното е на тях да им харесва. Живо и здраво да е Simple Smile

# 2 525
Аз свикнах с Амая покрай влоговете на Наум и Теа. И сега името го възприемам като име на дете на познати, необичайно, но свикнах.

# 2 526
Бран ми е твърде агресивно честно казано. аз много харесвам Баян, не знам защо. всичко е от чудене накъде да се начекнат.

# 2 527
Баян ми напомня за Боян. Имах само един съученик с това име. Много е хубаво, мисля че е типично българско, но рядко срещано. И в същото време няма как да се подиграва на такова име.

# 2 528
Е не сте ли чували Бранко, Бранимира? Името не е ново. Да им е честита рожбата!
Тези сме ги чували, но Бран?!
Предполагам, че е някаква грешка и това Бран не е цялото име.

# 2 529
Името е от "Игра на тронове" – Бран (Бран Старк). Да ѝ е живо и здраво момченцето! Simple Smile

# 2 530
Е не сте ли чували Бранко, Бранимира? Името не е ново. Да им е честита рожбата!
Ама честно, чувала ли си някой да се казва Бран, не Бранимир?

Лично познавам един Бран, на 17 г е в момента. Grinning Не е имало подигравки в училище. Но това зависи от други фактори, разбира се.

# 2 531
Аз не съм чувала нито Бран, нито Баян и двете не ми харесват. Ако е с "б", да е Борил.

# 2 532
Весела Бабинова също е родила на 28.9 - бебето се казва Йоана.

# 2 533
  • Mediterraneo
И Весела Бабинова е родила на същата дата като Луиза. Те нали излязоха с това, че всичко заедно правят, сега и заедно родили. Момиченце, Йоана май.

# 2 534
Като искат оригиналност поне нека да е родна и да отворят Именника на българските ханове 😀 Там има чудеса.
Иначе Луиза беше много красива бременна и най-важното е детето да е живо и здраво, да порасне качествен човек, пък името е просто повод да си почешем езиците, не е определящо.

Общи условия

Активация на акаунт