Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през септември

• 47 313
  • 1 521
  •   1
Отговори
# 120
При мен и лигавник не помага Sad
Гледам да се поддържам, доколкото мога. Но без грим не излизам Wink

# 121
  • софия
А така,Пийк, с маникюр, с гримче и рокля- мацка ще си на сватбата. Мен от няколко дни ме домързява да се лакирам ама гримиране редовно. И изправяне на косата, няма да се излагам я 😁

# 122
  • София
Пийк, много безотговорно ми се струва решението на вашата педиатърка. Дъщеря ми също имаше гаден рефлукс и когато нацелихме млякото, спря. Но педиатърката ни си беше на място и не сме правили много опити с млякото. На третия опит мисля, че нацелихме правилното.Защото, както знаеш, проба-грешката с АМ може да навреди, ако се прекалява.
Първото мляко, което пробвахме беше същото като в родилното, защото там го ядеше и не връщаше. Но въкщи започна да връща и пробвахме с друго, което също връщаше (но него май не го бях коментирала с педиатърката, в аптеката ми го дадоха, защото се случи в почивни дни или нещо такова, не помня вече с точност). На третото (изписано от педиатърката) стана чудото и рефлуксът спря.

Дано скоро приключи този ад и за вас с бебе Мишо!

# 123
Оххх,сега се почувствах мързелива! Вече не помня кога за последно се гримирах,а и аз не излизах без грим преди. Представям си да съм като Пийк с две деца, сигурно ще забравя и косата да си мия. Ужас!!!! Ще се поправя,обещавам си!

# 124
Нашата педиатърката беше учудена, че сме нацелили млякото на малкия, че в болницата нищо не пожелаха да ми кажат освен че е Нан. Confused
Запазих си час за фризьор и козметик, ММ ще го гледа аз докато се приведа в човешки вид. И си поръчах и няколко нови рокли днес.
Оплаквам се че не съм ходила на фризьор от 8 месеца, толкова лошо ми ставаше от всякакви миризми.

# 125
  • Оптимист по принуда
Пийк, матрачето на бебето повдигнато ли е?

# 126
Да. Откакто сме се прибрали е с повдигнат матрак. И в количката и вкъщи. Смених веднъж до сега млякото, но тогава се появи и запечената драма,та върнах предишно8. Сега ще го водя на преглед при друг педиатър/ неонатолог. Той така все едно е постоянно гладен. Половината изядено се връща всеки път. Ама пък наддава добре...

# 127
  • София
Излезе възможност да преместя детето в градината до блока.В тази дето е приета просто изпратих имейл с молбата.За другата на място трябвало.

# 128
  • Оптимист по принуда
Пийк, аз като свекърва, ама да питам Hug - изправен ли го храниш? Да е на често по малко. Кърмиш го още, нали? Твоята диета как е? Много от храните, които ядеш, може да го дразнят - глутен, варива, прясно мляко. Hug

# 129
Сиси, и аз така бях 2те години вкъщи. Като наближи времето да се връщам на работа-дрехи си накупих, гримове, косата промених много. Преди това с детето просто нямах желание. Сега съм всеки ден гримирана и с направена коса. Абе живнах, дето се вика.

# 130
Дариелче, да гушнеш и цункаш мама от мен!!! Оплаквам се, че много ми липсва мама, сега даже си поплаках... обичайте и уважавайте майките си, докато са живи!!! Минаха повече от 4 години и ме боли още.... и за татко също... но болката някак си я превъзмогнах.... 15 години.. боли...
Извинявам се... просто ми домъчня ужасно!!!

# 131
  • софия
Така е,Веси, родителите са до време,уви. И преди си бях привързана към майка и татко,но откакто татко почина още повечр гледам да обръщам внимание на майка ми и да й отделям време. Че не се знае докога...а е тежко после.

# 132
Пийк, аз като свекърва, ама да питам Hug - изправен ли го храниш? Да е на често по малко. Кърмиш го още, нали? Твоята диета как е? Много от храните, които ядеш, може да го дразнят - глутен, варива, прясно мляко. Hug
Изправен го храня. Кърмя само сутрин и вечер. Нямам много кърма вече.
Другата седмица ще се консултирам с още лекари. Направо ми е мъка.

# 133
Преместили сте се вече в септемврийската тема Simple Smile оффф, бавно, но сигурно идва есента.
Весе, прегръдки! И моята майка е на по-добро място.
Оплаквам се от близък, който не може да спори нормално, а повишава тон и крещи Weary Всъщност жена е и си беше чиста истерия. Никаква толерантност нямам към такива състояния и въобще не мога да проявя разбиране. Даже направо избеснявам.

# 134
  • France
Не мога да разбера защо съм толкова уморена. От два, три дни съм така. Confused

Общи условия

Активация на акаунт