Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през септември

• 47 311
  • 1 521
  •   1
Отговори
# 105
Че тя жената от сега трябва да почва да приготвя яденето Joy
Дали ще сколаса ??

# 106
  • софия
О готви се вече-днес в Ловеч е пазарен ден,та се обади какви плодовр да ми купи. И аз заръчах -малини,праскови,грозде и сливи. Други няма нужда. А инак съм й заръчала да ми направи една дузина манджички 😍

# 107
Такова дете е мечта за всяка майка 😀😀
Да похапва сладко. И да заръчва конкретни манджи.
Майка ти търчи радостна в момента...представям си я направо ☺

# 108
Сирос,мойто пък редичко стана. Ще го чакам да изстине да го видя как ще е,ако не ми допадне ще правя пак и ще ти пратя. 🤗

# 109
  • София
На мен един приятел ми даде сладко от смокини. Но те смокинките вътре явно от седенето в "соса" са се понадули малко. Исках цяла да измъкна и лакомо да я похапна, но не успя да мине през гърлото на бурканчето и се наложи да я разполовя с лъжичката. Мрън. Но пък е вкусно. Animal Pig

# 110
Мойте от толкоз варене се разпаднаха. 😂 Ама така е като не пиша рецептите и до следващата година ги забравям...

# 111
  • софия
Тете,аз за да не скучая псвен манджи й заръчах и да ми ушие няколко маски, розови. Та сега и розов плат търси 😁

# 112
Голяма си скица..еййй.

В К има 2бр розови маски от плат за 5 пари.

# 113
  • софия
Не съм ги виждала в Кауфланд. Гледах едни розови в Била,ама не ми вдъхнаха доверие. Ох как иска  вече да е 22 часа и да съм си дома,полегнала.

# 114
В Била има ли детски? Че издирвам за даскало...

# 115
Пууу, и аз да съм малко мацка шЪ му се незнае! Ходих на маникюр. Добре, че майка гледа двамата ми зверове. Обичам си класиката аз - френски маникюр
Скрит текст:
В неделя сме на сватба. Голямо приготовление- рокля, ноктЯ, обувки, прическа. Малко и аз да се натокам.
И сега с новия маникюр правя...мусака Wink

# 116
  • София
Дари, аз от Билла имам няколко маски, но ги купувах още в началото на пандемията и не знам сега дали са същите. От моите съм доволна. Не ме задушават. Пера, гладя и нося.

Тета, когато аз купувах нямаше детски в Билла. Не знам сега дали има.  На щерката й взех същите като моите, но им вързах ластиците, за да са по-къси. А детски по-късно й купих от Джъмбо, но в твоя град май няма Джъмбо. По разни магазини за дрехи също пускат маски, в това число и детски съм виждала.

# 117
  • Варна
Пийк, обожавам такъв френски, не съм стъпвала от три години по глезотии. Пусто само да го изплатя....

# 118
Много съм изнервена вече с рефлукса на бебето. Нямам чиста дреха. Всичко ми е оповръщано. Той е вечно с мокри дрехи, постоянно и двамата миришем на вкиснало мляко. Непоносимо е. Педиатърката никакви насоки не ми дава. Вика " така ще е". Когато не повръща, реве. Аз такъв рев и връщане не съм виждала . Sad

# 119
Пийк, браво, страхотен е маникюра. Завиждам благородно на всички майки , които се поддържат,докато са си в къщи. На мен не ми хваща око да се направя,даже и рядко се гримирам,а каква кокетка бях. Изкарах даже някога курсове за маникюр,педикюр и грим, толкова ме влечеше,а сега натюр си ходя😂🤪.
Моята също има рефлукс ,докато нацелим млякото в чудо се видях. Лигавниците ни спасиха в началото!

Общи условия

Активация на акаунт