Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през септември

• 47 348
  • 1 521
  •   1
Отговори
# 1 395
Сопол.... може да ви е смешно, ама да не дава Господ! усещам как дружно ще се психясва тази зима...
Добър вечер! До сега работих Frowning

# 1 396
Добър вечер и от мен, още се въртя около печката, за утре подготвям патладжан, още се чудя, имам баялдЪ ли ще правя или мусака с ориз. Имам време да реша. Stuck Out Tongue Winking Eye

Ени, непоискан съвет ще дам. След калната вода след ремонта на ВиК, почисти цедките на чешмите. Един ден, така се се бяха спекли в къщи, точно след аварийно прекъсване, че само тоалетното казанче работеше. И душа, и двете мивки цацъркаха като ракиджийски казан. Добре, че не оставам без малък тръбен ключ, нали съм от стара коза яре...

# 1 397
Добър вечер, момичета.
Преглеждайки фейса, попаднах на следната информация и се сетих да я "донеса" тук. Някой може да реши да я пробва. Ако не помогне, няма начин да навреди 😊
" ... полезна рецепта за "градински сополи"...
Ползва се най-обикновено бадемово масло. Напояват се добре две памучета и се пъхат в носа. Мазничко е, но не е неприятно. Добре е да се шмръкне, за да поеме възможно най-много от лигавицата. 15-ина минутки да седят памучетата (на фитилчета, да влязат по-дълбоко) е достатъчно.
Ако хванете хремата в самото начало, когато е само гъдел в носа, един път памуците и до сополи въобще не се стига. Ако вече имате сополи, 4-5 пъти памучета през час-два-три и край с хремата. Един ден битка.
Най-общо казано, при хрема лигавицата се подува и започва секретиране. Бадемовото масло я стяга и не позволява да секретира.  То не преборва вируса, той си е отговорност на имунитета, но не допуска симптомите - подут нос, трудно дишане и седем пакета кърпички пълни със сополи...."

# 1 398
Добра ви вечер от мен. Добрах се до форума най-накрая, ай стига сте готвили или поне пращайте по една кутия насам... така де за дегустация. Grinning
Беше дълъг ден,гледах си детето, работих, учих, готвих, после писах и домашни дет не разбирам, то 10ти клас отдавна беши. Навремето едно гадже ме наричаше вироглавата, ми прав е бил, нивгаш не съм била склонна да наведа глава, колкото и да ми е тежко.
Наздраве от терасата с вино и цигарка.

# 1 399
Наздраве Буб!
По моя край казват,вироглава овца.Една вдига глава и другите след нея.Интересни животни са.Водач.

# 1 400
Наспах се. Нема що! Angry

# 1 401
А аз се опитвам да заспя. То няма и за кога, в 6 трябва да ставам...

# 1 402
Аз се наспах към 5ч.🙄🙄

Ходих в София вчера на зъбар. Забравих си алото там ...та днес ще пращам куриер да го вземе...кокоша работа. Но понеже свършихме по-рано и се завтекох тичешком да Фана предния автобус и те така....га се побарах установих че телефон нет в чантетоооо 🤣🤣🤣👻🤔
Сетила са мара да се побара ...тъй ли беше лафа....и аз така 😆😆😆

# 1 403
JoyJoyJoy Побарала, ма не нашла Joy
Ше ме умори, Тета Joy
Добрутро, шушони! Kissing Heart
И я къмто 4 беше, га са бяФ наспала... Па, към 2,3 трещя, свети... Луд на шарено се радва, та и я, станах да гледам... Беше си баш кат цветомузика метеороологичната обстановка.... Joy
Ах... Нов ден, нови мечти! Хайде, усмихнат вторник, момичета HeartKissing Heart

# 1 404
Направо се стресирах лекинко га загрях що случилось....😆

Авее..здраве да е.

Вали при мен. Я смуча кофеиновата напитка.

Адиииии..ставайте тулупиииии 🤣🤣

# 1 405
Добро ви утро!
Аз си имам малък будилник, който днес " звънна" в 4.30. ей сега си направих кафе и ще вдигам голямото. Чудя се дали да не му нахлузя гумените ботуши от сега.
Лек ви ден.

# 1 406
Някои сме станали отдавна, ма бързамИ.
Добро утро и спорен ден!
(Рано станах, рано ме ядосаха. Изводът оставам на вас).

# 1 407
Ай стига бе! Колко ранобудници са ме изпреварили! Ама аз почвам да бачкам мо-мен-тал-но!. Пффффф!

# 1 408

Добро утро и спокоен ден!

# 1 409
Добро ви утро и от мен!
Пийк и моят "будилник" звънна в 4.30, добре че кафемашината е само с бутони иначе кафе йок за мене.
Не знам бебетата дали могат да прегракнат, ама следобед сме на лекар, че неговата лична е следобед, да види дали няма нещо друго. Уфф дано не се е разболяло детето.
Хубав ден на всички!

Общи условия

Активация на акаунт