Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през септември

• 46 512
  • 1 521
  •   1
Отговори
# 1 440
  • Бургас
Съни,изчакай още.Детето иска да е с теб,не е готово.Ще дойде и този момент.Дайте си почивка!То си е бебе,в момента семейната среда и майката са най-важни,по-късно идва и социализацията.

# 1 441
  • Пловдив
Абе...да не плаша Съни, ама моя и в първи клас ревеше Head Band
Просто си има деца, които са адаптивни и свикват бързо и обратното...

# 1 442
Съни, според мен продължавай да я носиш, ще свикне. Щом ще почваш работа, тя да си е на ясла. Щом моето мамино детенце свикна, значи всяко може да свикне. Има рев, неминуемо е, били са 2г.залепени за нас нон стоп. Писала съм и преди, за мен персоналът е най-важен. Лелките са тези, които могат да превърнат престоя на едно дете в яслата в хубаво преживяване или кошмар и да помогнат за бързата адаптация. Моето говендърче рева първата седмица, неочаквано за мен свикна много бързо, виках си ще опищи света. Денят, в който го оставих за първи път да спи там, седях с телефона цял ден и само чаках да ми звъннат, че не може да спи и да отида да си го прибера. Е, заспал си е. И твоята девойка ще свикне. Съжалявам, но за мен 2 годишни не са бебета. Успех на детето, каквото и да решиш и бърза адаптация Heart

# 1 443
Благодаря на всички, които изразиха мнение.

# 1 444
Съни, ако съм на твое място, ще дам шанс още седмица-две. Сега можеш да направиш крачка назад, но до кога? Все някой ден ще ти се наложи да започнеш работа.
Моето днес се върна вместо с потника си с тениската от пижамата. СЪбува панталоните и отдолу- панталонки. Събува ги- те момичешки. Защо беше облечено така това дете, за мен е напълно неясно. В яслата се е връщал винаги както го пратя ( с изключение на преобличане заради напикаване). Днес от градината го върнаха..като клошар.

# 1 445
Аз няма да се изказвам какво мисля за масовите ясли, че и градини у нас, за да не стане въргал. Joy

Досега правих торти - 4 бр. Днес имам рожденничка и реших навсякъде да се отчета с торта. Разбира се тортите на вид са като копие от Алиекспрес на оригиналната рецепта, дано поне не се разпаднат. И пак съм бодра като кукуряк и ще броя овцете. А утре сутрин няма да ми се вярва.

# 1 446
Честита рожденичка! Да има безгрижно детство!
Голям бахърляк навън Sad един вятър се е извил.

# 1 447
Добро утро от най-ранобудната днес 😂
ЧРД на рожденичката! Да е здрава и щастлива и като мама работлива 😊!
ПП - Пийк, отне ми палмата на ранобудството 😉

# 1 448
Пак късно писах аз. Можех и в 4.30 да се отчета Wink

# 1 449
Попи, честита да е рожденичката!

# 1 450
  • sf
Добро утро! Легнах си с главоболие и така се и събудих. Дълъг ден ще е.

# 1 451
И аз да се изкажа за яслата - директората тогава сама ми каза, че ако не може да се адаптира и плаче първия месец, е добре да се спре детето, да поостане вкъщи и след това да се пробва отново. Това съм запомнила. За протокола - на 2.8г го пуснах моят на ясла.

# 1 452
  • Оптимист по принуда
Макче, честита ти рожденичка, да ти много здрава! HeartFlowers Hibiscus

И аз съм будна. Пак същата програма - кафе, тренировка, бач.

# 1 453
Да ти е жива и здрава рожденичката, Попи! За въргала аз ще ти ударя едно рамо, че моето мнение със сигурност е още по-брутално и от твоето. Все пак, аз съм бивш беглец-рецидивист от детската градина. Още на 6-годишна възраст бях издирвана от полицията, тогава милиция. Simple Smile

# 1 454
Добрутро, бонбони Kissing Heart
Честити рожденици! Живи, здрави и много послушни! От късмет, да не се отърват! HeartFlowers Four Leaf CloverKissing Heart

Общи условия

Активация на акаунт