Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през септември

• 47 318
  • 1 521
  •   1
Отговори
# 165
Утре съм на работа в офиса за първи път след пет седмици! Три почивка и две карантина. Толкова много роптах като се върнах, че трябва да работя от къщи, исках да си ходя нормално в офиса, а сега познайте! Не ми се ходи изобщо.
Ако знам и аз какво искам..

# 166
Babri, споко, всички сме така. Ще ти мине.
Аз съм 2 седмици хоум офис, 1 седмица офис и уж на пръв поглед има баланс, ама не е така. Тъкмо организмът се настрои да става рано и да работи в ритъм и пак се отпусне.
Не, не се оплаквам от хоум офиса, а може би от недобрата моя адаптивност.

# 167
Палци от мен! Кам,да се наредят нещата бързо и да забравиш болежките!
Ай,да останат само смешките!
Много ме развеселиха зодиите по радиото,раците...възможно е днес да ви се случи нещо хубаво.Може и да не,ама...
Добро утро!

# 168
Добро утро! 🤗
Цифричке,стискам! 🍀
Кам,голям си карък. Дано се наредят нещата,а и да отминат болежките.
Аз закарах Синеочка,пуснах кафе и се разсънвам. Гледам една катеричка отвън,много са ми сладки. 😍🥰
Хубав ден! 🤗🌺

# 169
  • София
Момичета, добро утро! Почерпете се за здравето на малката пандичка. На днешната дата преди 7 години тя ме удостои с честта да стана нейна майка.

А за любителите на уши...

Цифричке, с теб сме! Ще се справиш! Flowers Four Leaf Clover

# 170
Да е здрава малката пандичка. И много късмет да има !!! Честито и на мама!

Стискам палци и аз.

# 171
Ей това е истинско гурме Simple Smile
Да ти е здрава!! Много, много да си горда с нея!

# 172
Ау, каква специална почерпка от малката Пандичка! Е, такава торта от уши обичам! Да е жива и здрава и късметлийка!
И аз съм стиснала палци на Цифричкова.

# 173
Честит празник на малката Панда!  Здрава да расте и майка й да е послушна! Hug

# 174
  • София
Късмет Цифрипке и да се похвалиш после.
Честита малка голяма рожденичка,първото за мен моля.

# 175
Панди, да ти е жива и здрава нежната госпожица! 😊
Почерпката е един път!

# 176
Стискам палци, Цифричке.
Панди,  да ти е жива и здрава и да расте много щастлива.
Съвсем скоро и Бебълс тръгва на ясла. Няма да имат адаптивен период до обяд да са в началото, както правят в повечето детски градини и не ми се мисли  какъв стрес ще е за нея. Сърцето ми се свива. И както е свикнала да си поспива до късно и това ще е зор.

# 177
Пандичке,честита да е малката Панда! Много да ви радва и да слушка. 🤗🌺
Съни,за мен е по-добре това,че няма да остава до обяд. А за спането не го мисли,като става рано няколко дена,ще почне да ляга рано. Не че моята не става със зор,ама не е и драма. Поносимо е. 😁 Тегаво ще е и за двете ви първите дни/седмици,но ще свикне. 🤗
Ох научих лоша новина за познат. 😖🥺 Много ми е мъчно като си отиват млади хора по нелеп начин... 😢

# 178
Моя както беше поспаланко сега става преди всички. Адаптират се.

# 179
  • софия
Цифричке,стискам палци.
Пандичке,да ти е жива и здрава рожденничката и само хубави неща да й се случват!
Момичета,изложих се и тая сутрин : Идвам на метрото и сложили някакви решетки баш там дето спира влакчето,за да се качиш. И аз като идиот се въртя и чудя какво става и попитах една жена от чакащите да не е спряно метрото. Тя се засмя и ми каза Момиче,решетките се вдигат като дойде влакчето,няма страшно😁

Общи условия

Активация на акаунт