Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през септември

• 47 330
  • 1 521
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Благодаря за пожеланията, момичета!

Да, тегаво е ставането рано. Всяка есен свикваме наново. Но с ранното ставане поне спеше после в ДГ на обяд. А беше отказала следобедния сън вкъщи. Стегнато ми е сърцето, защото за училище ще става по - рано, а лятото свикна да поспива повече, но каквото за всички, такова и за нас.

Дари, не си се изложила. Никой не е знаел за тези решетки преди да научи за тях. Ама и аз как го казах.

# 181
Аз ще го кажа че съм по-мъдра..Панде 😄

Никой не се е родил научен, Дари.
Няма как да знаеш всичко..

Е..има едно изключение и това съм аз Joy ...

# 182
Панде,здрава да ти е,много да те радва и да и леко и лесно в живота!
Почерпката е супур,Уишова ме е преварила😆обаче...

# 183
  • France
Да е здрава и послушна малката Панда. Stuck Out Tongue Winking Eye
Стискам палци.

# 184
  • Оптимист по принуда
Честит рожден ден на малкото Панде, да е жива и здрава! Animal Panda Face

Цифре, успех и късмет! Flowers Four Leaf Clover

# 185
Честит празник на малката панда, да расте много здрава!
Не успях, момичета. Нищо, следващата седмица пак.

# 186
Първи работен ден от почти 5 месеца почивка, с месец работа през Юни само.
Не ми се започва пак с лудницата у-ще, работа, извънкласни занимания и нови регулации..

# 187
  • София
Цифричке, важното е да си здрава. Ще го вземеш.

Излезнахме с щерката и ми изкара акъла. Побягна от една пчела, изобщо не гледаше къде отива и тичаше в посока към улицата. Не ме чуваше. Изтръпнах. Добре, че успях да я настигна и я издърпах в момента, в който стъпваше на платното. В такива моменти ми се струва, че някаква виша сила се намесва да ни помогне - аз не мога да тичам, защото имам болежки, от които се чувствам скована, но сега ми дойдоха сили.

# 188
Висшата сила се казва майчина обич. На много неща е способна.
Чели ли сте на децата си "Майчина сълза"?

# 189
  • София
Чела съм я и ревнах пред детето. Винаги плача от този разказ (или приказка се води?).

# 190
Още като дете мразех гадната лястовица, която е изоставила детето си, а после реве. Не лястовица, а патка. Да ме прощават патките.

Въпрос за 100 хиляди лева. Кой е способен, при наличието на свински врат, маринован в горчица и соев сос, да не го погледне и да преяде с пилешки тръти. Да, същата трътка, за която си мислите е.

# 191
  • София
Сигурна бях, че си ти, Уиш! Сега печеля ли парите?

# 192
  • sf
БНД най-сетне намери място на морето , удовлетворяващо изискванията му/ тук въртя очи/ и утре заминават с хлапето. Съответно аз съм фрии, наточих се за среща 😉, а май ще ми дойде, 5 дни по-рано!!! И това ако не е подигравка 🤣

# 193
Сигурна бях, че си ти, Уиш! Сега печеля ли парите?
Печелиш! Чакай малко само да ги нарисувам.  Обещавам да ги докарам като истински. Simple Smile

# 194
.....
Съответно аз съм фрии, наточих се за среща 😉, а май ще ми дойде, 5 дни по-рано!!! И това ако не е подигравка 🤣
Донси, много си свежа! Joy
Не отписвай още срещата... може пък да се случи чудо.

Общи условия

Активация на акаунт