Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през септември

• 47 310
  • 1 521
  •   1
Отговори
# 90
Мани мани, колко мога да разправям..псували са ни, само дето не са ни били. Ужасни, ужасни хора.

# 91
Боже, как може да се реве толкова за една драскотина на коляното? Голямото скофти цялата разходка, защото си ожули коляното...

# 92
  • софия
Мани мани, колко мога да разправям..псували са ни, само дето не са ни били. Ужасни, ужасни хора.
И тук ги имаме невъзпитани и вечно мрънкащи,но разликата е,че при нас си защитават служителите. А тия вашите май са наобратно.

# 93
Пийк, твоето поне реве с причина. А моето нон стоп без причина. Чувам само мрънкане и хленчене, едвам го изтрайвам вечер. Ако пак трябва да остана с него за дълго вкъщи, ще се гръмна.

# 94
  • France
Стискайте зъби, като станат на 3 и се очовечват.

# 95
  • София
Пийк, чакай. Има време. Още е на 2 г. Моята магаричка утре става на 7 г и продължава да пищи като заклано при всяко ожулване.

# 96
Аз още в неделя оздравях...някою не внимава и чете стариии постовее 😄

# 97
Приключих с изследванията.Търкалям се с градския към вкъщи.Гладна съм,пие ми се кафе и ужасно ме боли глава...ама отвратително много.

# 98
  • София
Тете, извинявай, че пак те "разболях"! Laughing Дните ми се сливат в едно и напоследък нямам представа кое кога точно се е случило.

# 99
Извинение  - само под формата на елек приемам. 😄😄

# 100
  • софия
А аз под формата на пастички и сладки. Обидена съм на всички ви,така че пращайте 😁

# 101
  • София
Тета, няма проблем за елека. Аз пък нямам чорапи, но имам терлици, които мога да разплета. Ще изпера преждата. Чудно елече ще стане. Прабаба ми, която постоянно носеше елечета (даже и лятото) и имаше всякакви, много би ти завидяла. Innocent
Дари, само да се разберем къде да седнем да ги ядем заедно пастите, че в компания е по-сладко. Animal Pig

# 102
  • софия
Пандичке,само казваш и аз съм готова. Сега ръфам едни бисквитки на гишето,добре няма никакви клиенти,та да си похапнааа 😁

# 103
Продължавам да се мъча с хоум офис. Нещо средно е между компа, печката, детето и в обратен ред, работа свършена - почти нула. А се очертава и зимата така. Не мога да се организирам. Приемам съвети.

Енииии, ще се класирам ли за едно бурканче сладко от смокини, м? Heartbeat
Правих веднъж и го докарах с консистенцията на гипс. Не повторих.

# 104
  • софия
Мен мама сега ме зарадва,че ми е направила няколко бурканчета със сладко от  смокини. Понеже ще си ходя в петък и съм й заръчала и какво да ми наготви да си похапна 🍴

Общи условия

Активация на акаунт