Спам тема(Есенно летен Спам!) - от 01.09. до 30.09.20г.

• 19 631
  • 1 152
  •   1
Отговори
# 375
  • Агент под прикритие
Не знам защо реши, че те дразня. Не съм имал такова намерение.
За живота от нещата говоря. Grinning

# 376
Офффф, прибрах се Expressionless

# 377
Добре дошла Simple Smile Няма ли да ходиш пак?

# 378
Ще ходя, ма за по няколко дни. Трябва да уговоря 21 септ да не съм на работа, сложно ще е

# 379
Действай, аз заради гроздобера успях да изпрося 21, но ми отказаха седмицата след това, а исках да си помързелувам. Сега само ще ми умре кръста, плексита и ще ми се натърти задника. Поне вино ще има Grinning

# 380
Не искам утре на работа.

Готвя.
Трябва да чистя, но НЯМА!

# 381
За вино жертвата си заслужава. Абе, малко ще съм нагла да си взимам 21, след като съм била отпуск цял месец, ше видим.

# 382
Ееее един ден, колко пък да си нагла Grinning
Аз думкам отпуски постоянно и бях единствената, която отказа да пусне насилствено 2 седмици заради вируса, защото другите имат по 20-40-60 дни от минали години, аз 0 Grinning

# 383
Мда, при нормални обстоятелства щеше да не ми дреме, но сега само аз и куежката се редуваме в офиста, та тя може да има намерение да не работи тогава, абещегомисля

# 384
и ще ми се натърти задника. Поне вино ще има

добра тактика

# 385
Боже! Колкото повече ме мързи, толкова повече работа имам, че и я върша, да се не видя на някой остров по бански, пък що не и без.
От време на време ви наглявам, да не изтърва нишката, ама пак не вдявам.
Утре почивам. Искам есенно прохладна отпуска май. Чакам утре поредните майсторЕ. Дано не се изложат! Ще ми стане мъчно.

# 386
Ко майсториш ся, Луне, мен само ремонтът ме крепи, че съм бек ту сф.

# 387
Кики, аз имам чуФстФУтУ, че си все в отпуска Simple Smile Simple Smile Simple Smile
Луне, не сЪ праИ!
Чочи яде зелени круши хъхъхъ бех си сипала (имаше една доза джин от бала останала) джин с тоник, ама той скокна върху мен и го разля, после си го облиза набързо по плочките хъхъхъ. Сега така лежи и си гризе крушата.
Скрит текст:

# 388
Утре ще  слагат щорите на втория етаж и една "врата" измислих, че да затворя едно отворено място до стълбите... Ще става лични покои. Принцовете щат лично пространство.
Освен туй и втората баня нали прави майсторът ми. Stuck Out Tongue Winking Eye
Хич не ме крепи, Кики. Вече съм полудяла. Нищо не става както го искам и когато го искам.
Добре че направих една почивка все пак.
Рео,  що напиваш псето? Laughing

# 389
Аааа не съм Муци го напила, а само зашеметила хъхъхъ.

Последна редакция: пн, 07 сеп 2020, 22:01 от Реа

Общи условия

Активация на акаунт