Спам тема(Есенно летен Спам!) - от 01.09. до 30.09.20г.

• 19 639
  • 1 152
  •   1
Отговори
# 795
Честит, честит! Еей, софиянци, а почерпете по едно. Ама от сърце! Grinning
И ДД!
Аз пак ям - солено рогче. Grinning Таман уж са се кротнали ората. Grinning Днес съм мноу доволна от себе си. Успях да изчистя една стая у дома - решено фчера, направено днес. Утре сигур ше съм с мускулна на ръце - зарад тавана и стените. Оф, ма то пипкава работа начи ... да махнеш сичко от стените, да го изчистиш, пердетата - тупане, пране, проскане, закачане, а, комарника - махане, измиване, съхнене, слагане, прозореца - вън, вътре, пак гледай, а, тука още малко, климатика, пода, праха, да тупнем нещица от терасата, ади и на другите стаи пода и праха, ади подредбата посли. По едно време търчах с 3 отверки и 1 клещи - корниз имам още, та искаше обслужване ... абе, дайте ми да чистя и не ме чакайте да свърша. Поне не и бързо. Joy
Омръзнах ли ви? Joy
И уроците на дитето уредих днес и вечи съм толко горда от себе си, че ... и съответно звъни детето, че фанало тортата за ринга, а той бил отворен. И то понеже е свръхбързо и ... първо ми се караше за ринга, после каза, че вече е изчистил и събрал тортата и да ... ми, каквото това, аз на работата съм рахат. Докато не се върна дома. Joy

# 796
абе, дайте ми да чистя и не ме чакайте да свърша

перфектната жена

# 797
  • Euskal Herria
Чудя се дали да си направя следобедното кафе и тогава да пазарувам, или първо покупки и после кафе.

Wink

# 798
абе, дайте ми да чистя и не ме чакайте да свърша

перфектната жена
Нали? Joy

# 799
  • Euskal Herria
Много ми е стресиращ днес денят, ама много. Цяяял ден мисля, премислям... довечера трябва да пия нещо солидно за отпускане на нервите.
Ми рано-рано сутринта от банката ми пратиха смс, че дължа 0,00 лв и до 01.10. трябва да ги заплатя. По-късно получих и имейл със същото съдържание. И сега се чудя как да платя - с банкноти ли... с монети ли... Дали на стотинки да събера и внеса сумата, или в левчета. Stuck Out Tongue Winking Eye
Признавам си, че за толкова години за пръв път ми се случва това. Знам, че е автоматично уж, ама нали все пак се следят сумите,  някой проверява и нанася корекциите, отчита се...

# 800
Янче, сигурно ли е, че това е от банката?
Предлагам ти да изпиеш 1 кафе и после да вдигнеш банката у въздуха. Joy Или поне да им кажеш, че програмистите им са за смяна. Joy

# 801
  • Euskal Herria
Айде, прибрах се вече. И напазарувах, и кучето разходих. Ад е днес, ад, все едно сме в парник, 32 градуса е в момента.  А сутринта беше намръщено, почна да вали. Зарадвах се, ама съм избързала. Добре поне, че главата не ме боли днес. После ще замеся едно тесто и пицата за нула време ще стане.
Инче, не е менте, от банката са си  - и известието, и имейла. То с тия се разправях един месец, та явно това вече е черешката на тортата. Здраве да е.
Сега вече мога да полегна и да помързелувам.

# 802
  • На Марс
Я бръже едно наздраве Simple Smile

# 803
  • Агент под прикритие
После, Пънчи. Като се прибера от театрото. Grinning
Наздраве!

# 804
  • На Марс
Като се прибера от театрото. Grinning

кво ще играеш?
Simple Smile

# 805
  • Агент под прикритие
Виктор Калев представя "Грамофонът" на открито тук, в Хасково.
Дотук абсолютен смях. Grinning

# 806
# 807
Ахахахаха, Осем

# 808
  • Euskal Herria
Grinning   Ех, завалията!

# 809
  • На Марс
Пълна греда Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт