Какво с останала сьомга?

  • 989
  • 9
  •   1
Отговори
  • Мнения: 213
Снощи правих котлети от сьомга, но не се изяде, остана един котлет. Моля ви за идеи какво да го направя. Не ми се хвърля храна.

# 1
  • София
  • Мнения: 12 345
Накълцай на ситно и го направи на сос за паста със сметана, копър и каперси.

# 2
  • София
  • Мнения: 8 325
Не зная колко голям е котлетът, но вкъщи правя крем супа от тиквички (ако има цукини, още по-добре) и в нея слагам запечена сьомга на дребни парчета.

# 3
  • Мнения: 50 778
Ризото - накъсай го на парченца и с оризче. Може и някоя скаридка да сложиш. Ама иначе толкова ли няма нито един мераклия да го хапне както си е??? И при нас остава, ама на другия ден се изяжда.

# 4
  • София
  • Мнения: 44 420
Салата с айсберг, майонеза, лимон и каквото искаш там. Може и с крутони, царевица.

Последна редакция: вт, 01 сеп 2020, 23:50 от Rockstar

# 5
  • Мнения: 14 672
Варено настъргано червено цвекло, накъсана сьомгата, с изстискан лимон и някакъв вид орехи и отгоре сметана.

# 6
  • Мнения: 1 760
Салата - авокадо, зелена салата, парчета сьомга, варено яйце, може и маслини, ядки, с дресинг от лимонов сок, зехтин, горчица и мед. За мен си е основно ястие, засища много.

# 7
  • Мнения: 213
Благодаря ви много! Hug Толкова хубави идеи ми дадохте. Май ще се моля другият пък пак да остане Wink

# 8
  • Мнения: X
Разтопи масло и го смеси с накъсаното на дребни парченца месо от сьомга. Сложи го в хладилника да стегне малко. После препечи филийки и нападай.

# 9
  • Murcia
  • Мнения: 51
Pastel - кеик, солен кекс със ситно раздробена сьомга, брашно, яйца, олио, бакполувер и пресен копър

Общи условия

Активация на акаунт