Парфюмни размисли и страсти - 249

• 61 763
  • 729
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Атти, Hug Много аргументиран и смислен съвет ми предлагаш. Благодаря! Flowers Hibiscus Ще го последвам. Simple Smile

# 136
Днес понеже е по-хладно, реших да пробвам Белият уд на Монтал, който купих в жегите, ами ухая на....мухозол, или по-скоро на лек бензин, не мога да преценя. Същото е и с Роял амбъра на Дюпон.

# 137
Добро утро!
Днес отивам на работа насмолена и подсладена с Водата на Чудесата. Много ми е хубаво, наместиха ми се всички чакри и съм с широко отворено трето око. Innocent People DancerNature Sunny Stuck Out Tongue Winking Eye
Да ви е хубав денят и на вас! Hug

# 138
Цитат

Какво е ЛИС? 🙂

Литературно интерпретативно съчинение Simple Smile

SODT - Chanel Coco Mademoiselle EDP Flowers Fallen Leaf

# 139
White Silence, да си жива и здрава Flowers Four Leaf Clover. Тортата е прекрасна. Гледах я снощи и се чудех как ще се яде това чудо Grinning Страхотен подарък!

# 140
  • Sofia
White Silence, честита да си. Бъди здрава и усмихната. Тортата е страхотна. Flowers Hibiscus

'Ладно, 'ладно, изкарах Delina Royal Essence Parfums de Marly и смело се пръснах 6 пъти. Grinning

# 141
  • Бургас
Бяха 3 бройки в Елинор, кой взе третия, да казва бързо? 😀
Аз бях, признавам си! Имаше 2 бройки, когато направих поръчката.
От ТТ имам 5 броя - Casanova; Maremma; Chimaera; Eclix и Arethusa - обожавам ги. Трайни, шлейфови, носещи много комплименти.
Одеве ми потвърдиха поръчката по телефона за Al Contrario и другата седмица ще са вече 6, надявам се, че няма да съм разочарована. Ще ги направя и 7, но още умувам кой да е - Lince или Saiph.
Тествала съм Kirke, Draco и Andromeda - не са никак мои. Cassiopea ми допадна, но пък като трайност и излъчване никаква я няма при мен.

# 142
Хаха, честит и на теб! И на мен одеве ми го потвърдиха 🙌

# 143
Три ще сме с лешниково гурме.

Днес имам повод и сутринта вадя любимият ми Нероли Портофино Форте, който си пазя.
Мъжът ми влиза в стаята и казва "ммм мирише свежо на трева", аз "Том Форд", за да се сети, че е точно Неролито, той - "окосил е рано".Smiley

# 144
Ха ха Денси, разсмя ме мъжа ти.
Честито на рожденничката! Тортата е уникална...
Момичето с Тицианите може ли по една дума. Имам Casiopea и при мен е много трайна.
SOTD DREAM Coach, много ми е жасминено..

# 145
  • София
В какво време носете този аромат?

# 146
В по- хладно. Без най- големите жеги целогодишно става. Много го обичам.

# 147
Този "Султан" дали ще ми допадне без проба?

# 148
Този "Султан" дали ще ми допадне без проба?
Не бих рискувала, специфичен е. Пред султан има мандарин и това е от супер важно значение.

# 149
  • Sofia
Касиопея ми е посредствена, нищо интересно по спомени. Марема има ударна доза дърво, след това пристигат хубостите. Аретуса много си я харесвам, но спирам да я усещам бързо, различна е от обичайните ми притежания. Ал Контрарио ми е много интересен как ще се развие на хладно, на топло беше прибран.

Цитат
Три ще сме с лешниково гурме.

4 сме, моят също е от Елинор, но отдавна.

Цитат
Днес имам повод и сутринта вадя любимият ми Нероли Портофино Форте, който си пазя.
Мъжът ми влиза в стаята и казва "ммм мирише свежо на трева", аз "Том Форд", за да се сети, че е точно Неролито, той - "окосил е рано".Smiley

GrinningGrinningGrinning

Пристигна ми Atelier d'Artistes By Alexandre J - E-2.

Черна, кадифена, красива кутия. Вътре пискюлче, книжка с презентация на серията, абе всичко 6. Парфюмът е с много красива изрисувана бутилка.
От зор, нищо, че съм напръскана с Делина, пръснах на сгъвката на лакътя. Веднага ми долетя леко ретро вайбът на Penhaligon's Cornubia, който имах преди, но не носех. Този е по-интересен. С времето ще го преценям. Има лосионест аромат, с иланг и подплатен с тубероза и жасмин.

Последна редакция: пт, 04 сеп 2020, 13:50 от sunattraction

Общи условия

Активация на акаунт