Парфюмни размисли и страсти - 249

• 63 203
  • 729
  •   1
Отговори
# 270
Благодаря, densi! Знаеш ли кога се очаква да го лансират? Wink
Не.

И аз го усещам така Hibiscus Palm Aerin и затова не го купих с 50% намаление преди 2 години от бутика.

# 271
Някой знае ли кога се очаква да видим Valentino Voce Viva в Европа?

# 272
За да не изостана от новостите тествах/нали съм си любопитна/ VAN CLEEF & ARPELS OUD BLANC. В първите десетина минути почти успях да заблудя собственото си обоняние, че с този парфюм не само ще се разберем, ами ще е влюбване от пръв поглед. Трябваха ми 15 минути, за да се убедя, че до уд не трябва дори на метър да се приближавам. Не става и не става, много опити и нищо, кожата ми го преобразува в нещо непоносимо. Но пък пачулито на същия бранд как ми легна.  YumАко някой го предлага в размените, ще го взема без колебания. Много младежки и жизнерадостен се оказа PARIS, 21 RUE SAINT GUILLAUME на Карл Лагерфелд. Това е първият парфюм на бранда, който харесвам. Мина ми през ума мисълта,  че е почнал да "прави" хубави парфюми чак, след като се пресели в един по-добър свят.  Бутилчето е като на нишов парфюм и подканва за тест.

# 273
  • Русе
След дълго чудене го добавих към колекцията от аромати

много приятен върху моята кожа,леко опушен с много приятна ванилия,началото му е малко остро,но след 3-4 минутки,всичко си идва на мястото.

# 274
Знае ли се вече кога ще дойдат при нас Iris Torréfié,  Black Orchid Parfum Tom Ford?
Ще се пръсна от любопитство направо! Отдавна не съм изпитвала желание да купувам нещо насляпо. Предвид цената на Герлена, няма да стрелям, обаче след описанието на  Аризона и всички останали прочетени/изгледани мнения и ревюта, изпитвам неистово желание да отстрелям новата орхидея.С този ром и синя слива в  пирамидата ми се струва много ммммм:heart_eyes:

# 275
Дългоочакваната Rôses Berberanza днес най-накрая пристигна и съм изключително щастлива!🥰 Благодаря много на densi за описанието й, защото е абсолютно точно. В началото тръгва по-плодова и леко кисела. Но щом изминат 20-тина минути се превръща в сладка, но не локумена, а “сочна” роза, с ядки и много ром.🌹

# 276
Много се радвам, честит! За мен това е прелестен парфюм.
Днес говорехте на Сантала от линията. Него имам желание да купя насляпо, но преди това е Lince TT.
Утре идва Al Contrario.

# 277
  • София
След дълго чудене го добавих към колекцията от аромати

много приятен върху моята кожа,леко опушен с много приятна ванилия,началото му е малко остро,но след 3-4 минутки,всичко си идва на мястото.
Не е трябвало да се чудиш толкова време!
Този парфюм е най- сексият мъжки парфюм в колекцията на мъжа ми. 👌
Това ми е любимият парфюм върху мъж!
Много страстен и привлекателен!
Ще използвам езика на една моя приятелка, която казваше: "страхотен парфюм! ... Направо гащи събува!" 🤣

# 278
  • на майната си
Al contrario върху мен не е толкова гурме, по-скоро дървесните нотки преобладават, омекотени от гурме нотките, не бих казал, че мирише на "Нутела", както доста хора го описват, но то си е до химия с кожата. Страхотен аромат с доста добро представяне.

# 279
  • София
Аз търся нещо силно източно. Шафран, уд, роза, цялата класическа източна композиция със силното звучене и пословична трайност Simple Smile
Jollie, за мен този пафрюм е това, което искаш на 100%
Ajmal Qafiya 1  / https://www.fragrantica.com/perfume/Ajmal/Qafiya-1-41193.html

Iso Iv 673284 - честит Задиг - много е хубав и си заслужава напълно! С кеф да го носиш, както и другите ти нови - блу джинс и ферагамото. Преди време, в една дрогерия пръснах мъжкото синьо Версаче - блу джинс и бях приятно изненадан. Мисля си, че ако имаше мъжки Мон Герлен, може би щеше да звучи именно нещо като това блу джинс версаче. Simple Smile

# 280
  • Русе
Аз търся нещо силно източно. Шафран, уд, роза, цялата класическа източна композиция със силното звучене и пословична трайност Simple Smile

Iso Iv 673284 - честит Задиг - много е хубав и си заслужава напълно! С кеф да го носиш, както и другите ти нови - блу джинс и ферагамото. Преди време, в една дрогерия пръснах мъжкото синьо Версаче - блу джинс и бях приятно изненадан. Мисля си, че ако имаше мъжки Мон Герлен, може би щеше да звучи именно нещо като това блу джинс версаче. Simple Smile
Благодаря,Версачето ми е носталгичен много,заедно с  Kenzo Jungle,ми бяха първите,така да се каже дизайнерски парфюми,а бях 14-15 годишен.Остана да добавя една Mancera Red Tobacco и край с покупките на есенно-зимни аромати...

# 281
  • София
О, Jollie, задължително пробвай предложението на Deetron. Право в целта е! Hands Ok Hand

# 282
О, Jollie, задължително пробвай предложението на Deetron. Право в целта е! Hands Ok Hand
Подкрепям.

# 283
  • София
Скрит текст:

Благодаря,Версачето ми е носталгичен много,заедно с  Kenzo Jungle,ми бяха първите,така да се каже дизайнерски парфюми,а бях 14-15 годишен.Остана да добавя една Mancera Red Tobacco и край с покупките на есенно-зимни аромати...

"...и край с покупките на есенно-зимни аромати" Satisfied да бе да! любимата самозалъгалка на парфюмния фен Stuck Out Tongue Winking Eye

# 284
*Еmia*, жалко, че влюбването ти в Oud Blanc не е продължило дълго, даже се учудвам, че ууда е причината. За мен това е много ефирен ууд и мислех, че точно, който трудно го понася по принцип, ще се изненада най-приятно от тоя парфюм. При мен страшно бързо се наместват розата и фурмите и уудът става почти недоловим. Прекрасен е ароматът!

Днес до ранния следобед се наслаждавах на свежа и сочна Aqua Allegoria Granada Salvia ❤️, а после дойде Ajmal Evoke Silver Editions и ударно промених посоката на изток. Плътни сладки рози и портокалчета в дървесно-ванилена база. Много женствен и опияняващ. Малко като La Belle на стероиди ми е 😀 Не знам защо, по картинките бях останала с впечатление, че това в средата е дупка, но не би. Сребърно парче ементал. 😀

Последна редакция: ср, 09 сеп 2020, 23:00 от tuali

Общи условия

Активация на акаунт