Парфюмни размисли и страсти - 249

• 63 158
  • 729
  •   1
Отговори
# 390
  • София
Честити придобивки на всички!

Днес тествах, My Way, смело пръснах директно на ръка, нали с туберозата вече сме приятелчета... С тази, химично сладка дъвка, още с пудрата по хартийкат,  не сме. Не съм сигурна, че си заслужава парите.

SOTD: Jsmin Marzipan

P. P. И аз съм влюбена в Марфа, последната седмица я носи 3 пъти. ❤️

# 391
  • Deutschland
Ковачева 😍радвам се да те видя. 🤗
Чела съм описанието ти преди година, и когато видях Hayati, първата ми мисъл беше за теб и прекрасното описание. Сега с удоволствие прочетох още един път ревюто ти и попивах всяка дума. Въпреки, че ти беше написала, че дозата сладост е идеална, тогава се въздаржах от покука. Невероятен плодов микс, а сладостта е най- прекрасната, която съм срещала. Толкова ми е съмнителен този аромат, че съм си внушила, че има някаква съмнителна съставка 😎👩‍🔬🕵️‍♀️  😅
А Marfa  е най- хубавата тубероза, която съм срещала.

# 392
Възбудихте любопитството ми (то не че е трудно, тук всички сме поддатливи). Може ли линк към този парфюм Hayati?
Не мога да видя къде се предлага?

Последна редакция: сб, 12 сеп 2020, 18:26 от sevgito

# 393
# 394
Вече знам какво ще си подаря за Коледа-Hayati-изглежда точно като коледен подарък и ще стои прекрасно под елхата 😁
150 $ без доставка....
.....абе май няма да го бавя до Коледа.....много добре ми звучи.....

Последна редакция: сб, 12 сеп 2020, 17:49 от macadamia

# 395
Може ли няколко думи за този парфюм?Лесно ли се харесва и става ли за поръчка на сляпо? Благодаря предварително!
Скрит текст:

Плодово цветен аромат има този парфюм. Не знам дали се харесва лесно, защото на мен не ми хареса, но аз не обичам компотести парфюми. Според мен не е опасен, защото няма нищо неприятно в аромата, просто хора, които не харесват такъв тип парфюми, няма да го оценят.

# 396
  • Стара Загора
Може ли няколко думи за този парфюм?Лесно ли се харесва и става ли за поръчка на сляпо? Благодаря предварително!

Ако не се лъжа този парфюм е спрян от производство. Къде го намери?

# 397
  • Deutschland
Ani Nishane е един много различен и интересен парфюм. Тук не се предлага и го поръчах от Италия.
Като голям  фен на ванилията исках да го имам в колекцията си.
https://www.sprayparfums.com/en/product/ani-en/
Не само че насляпо ( бях чела  само за него), но и една стотица отстрелях.  Буквално за три дни ми го доставиха в един огромен кашон и останах изненадана, защото очаквах нормален пакет. При поръчката може да си избереш 5 ниш проби. Те ме изненадаха и от Nishane ми бяха изпратили осем + още други. И още много подаръци.
Само два пъти съм го носила и е с чудовищна трайност. 50 мл е напълно достатъчно, ако някой реши да купува.
Свеж и пикантен, сочни зелени цитруси се усещат в началото-бергамот и много доминираща нотка на джинджифил.
Лимоненият сладкиш постепенно утихва и се усеща една съвсем различна ванилия, елегантна и загадъчна,
която досега не съм помирисвала.
Касисът и  розата прибавят едно ароматно-ориенталско звучене. Красота 🥰, но мисля, че сега е много топло за него.

# 398
Не по темата, обаче вижте какво намерих в библиотеката у дома...

# 399
В Нотино излиза по-изгоден с 20%. Аз още не мога да преценя дали ми харесва повече от първото Libre, заради драйдауна май...
Въпроса беше дали е зареден в дъглас:smile: Иначе си абсолютно права, че в нотино е по-изгоден даже и с 20% на Дъглас.
Днес го тествах в Дъглас в МОЛ България - приличат си с първообраза, но и се различават. Първият ми е по-свеж, с по-хубава лавандула в началото, а интенз- версията ми харесва повече в драйдауна.

# 400
При мен се получава обратното, в късния драйдаун, след 4-5 часа има нещо, което леко ме притеснява, има го в много парфюми и все забравям коя точно съставка го причинява. Същото, което накрая остава в Bois d'amande VCA и Ambree Narciso Rodriguez... Иначе и двете Либрета ми харесват, новото със сигурност е по-плътно и е отнета онази шампоанеста свежест от първообраза (която всъщност много харесвам)

# 401
Скрит текст:

Ако не се лъжа този парфюм е спрян от производство. Къде го намери?

Аз сега се замислям че може и да е спрян наистина намирам го онлайн но изчерпан по сайтовете

Последна редакция: сб, 12 сеп 2020, 20:32 от bubanka

# 402
Скрит текст:
Не си допаднахме с него. Монблан имат една обща нотка в парфюмите си, която се развива по различен начин. В този парфюм, при мен не се развива добре...

Последна редакция: сб, 12 сеп 2020, 20:32 от bubanka

# 403
Момичета и момчета, хрумна ми, че искам да пробвам парфюм, в който отчетливо се усещат ядки (може би печени и/или захаросани) и някакъв алкохол. Бихте ли ми препоръчали нещо?

Радвам се, че Ковачева пак пише в темата.

# 404
Лешници в Milano Liu Jo. Ама не са захаросани 😀

Общи условия

Активация на акаунт