Парфюмни размисли и страсти - 249

• 63 164
  • 729
  •   1
Отговори
# 375
Kovatcheva много се радвам да те видя пак в темата! Чудех се къде изчезна. Липсваха ми сладкодумните ти описания! Hug
Cielo големи красоти си подредила! Моля ти се кажи две думи за Ani - отдавна ми е в списъка за проби и все не стигам до него.

# 376
Аз бира грам не усещам в Al Contrario (също съм редовен потребител на бира иначе 😁) . Има го това малцовото, дето май ми напомня чаша топъл ром или бъчвата на рома 😀  Дървесното силно се усеща. Много топъл и опияняващ аромат ❤️ На нутела не съм се надявала много, но има много какао, като в качествен белгийски шоколад и невероятно вкусна ванилия, наистина сладкиш. Ама не болят зъби от него.
Бутилчето е голям кютук, тия 50мл изглеждат като нищо, явно в сравнение с капачката. 😂

Последна редакция: сб, 12 сеп 2020, 14:29 от tuali

# 377
Ковачева, добре завърнала се Heart Eyes
Други позагубили се напоследък също. Идва есен, апетитите за новости ще се поизострят още Grinning
С такива описания я втасахме съвсем.

# 378
  • Стара Загора
- Michael Kors Twilight Shimmer EDP - още едно попадение. Purple Heart Лилаво трайно съкровище! Всъщност флакона го издава, защото се усещат сините сливи. Не пресни сини сливи, а такива, които са карамелизирани. Майка ми каза, че го усеща леко пиперлив, макар че няма такива нотки. Много топъл и уютен парфюм.
Виждам, че основната нотка е уд - как го усещаш? Много ли е мъжествен?

Парфюмът е изцяло дамски, няма нищо мъжко в него. За студените дни ще е идеален. Из българските сайтове не съм го срещала.

# 379
  • София
След прекрасните усещания, които е описала kovatcheva от Хаяти съм сигурна, че е събудила любопитството на голяма част от потребителите 😁. Може ли някой да сподели има ли къде да се тества в София?

# 380
Сега погледнах-Libre intense е наличен в сайта на Дъглас, даже е намален, навярно навсякъде е зареден.

# 381
В Нотино излиза по-изгоден с 20%. Аз още не мога да преценя дали ми харесва повече от първото Libre, заради драйдауна май...

# 382
  • España
tuali, и на капачка са го докарали Al contrario 😉! “Биреното” ми усещане не е а ла хоремаг , а доста по-рафинирано 😉,може и от малца да е...може и от жегата тук , а тя ми носи
Скрит текст:
“ странно чувство в мен напира- адски ми се пие бира” , макар и, принципно да съм любител на по- изискани питиета”
.
Обаче от вчерашната ми среща с ароматите на ТТ останах впечатлена от Maremma . Направо подходих със страх, защото , според всеобщото мнение е “сестра “ на Черната орхидея, която не харесвам . И макар и да има доста прилика, Маремма е по- женствена, какаово-плодна с пачули, сандал ....капчици мед “за разкош”, макар и , подобно на своята посестрима , да остава “ту дъ дарк сайд” . Мисля, че ще бъде прекрасен парфюм за студените дни. Добрите хора в парфюмерията ми дадоха отливки за доопознаване и за сега в списъкa ми “желани” на ТТ ,изборът ми ще бъде между Sirrah и Ursa от една страна и Maremma и Al Contrario от друга , примерно...

Последна редакция: сб, 12 сеп 2020, 16:25 от dyvaromi

# 383
В Нотино излиза по-изгоден с 20%. Аз още не мога да преценя дали ми харесва повече от първото Libre, заради драйдауна май...
Въпроса беше дали е зареден в дъглас:smile: Иначе си абсолютно права, че в нотино е по-изгоден даже и с 20% на Дъглас.

# 384
В Прити шоп е зареден Линтерди Интенз.
Сега го тествах отново.
 Значи всичко вече може да се пробва, супер.

Последна редакция: сб, 12 сеп 2020, 14:23 от densi

# 385
  • виртуално
Навила съм се, че трябва да имам някакъв Angel, но първообраза в първия половин час ми е просто смъртоносен...
Заглеждам Angel Eau de Toilette (2019), но няма къде да го пробвам.
Може ли сравнение pls

# 386
След прекрасните усещания, които е описала kovatcheva от Хаяти съм сигурна, че е събудила любопитството на голяма част от потребителите 😁. Може ли някой да сподели има ли къде да се тества в София?
Марката не се предлага в България.

# 387
  • София
densi Благодаря за отговора 🙃.

# 388
След това описание на Ковачева,ще го гърмим на сляпо май:)

# 389
Може ли няколко думи за този парфюм?Лесно ли се харесва и става ли за поръчка на сляпо? Благодаря предварително!

Общи условия

Активация на акаунт