Парфюмни размисли и страсти - 249

• 63 168
  • 729
  •   1
Отговори
# 330
Вече има наличен новият Idôle L'Intense Lancome в Сепфора,за който го чакаше!
На мен лично не ми харесва- рози с ретро жасмин,дори леееко ми бие на рози с малко нафталин Head Band

# 331
Някои мечти се сбъдват по-рано! 🖤

П.П Босилка, честит рожден ден! Бъди здрава! 🤗⚘

# 332
Аууу, Аризона, унищожителна снимка!
Кожа и Том Форд! Flowers Cherries

Мерси, Аризона и Дийтрон! Аз вече забравих, че съм имала рожден ден. Хич не съм по рождените дни. Relaxed

# 333
  • Стара Загора
Вчера ми пристигна пратката от Parfimo - бях поръчала Mugler Angel EDP. Реших да го презаредя. Grin
А днес ми пристигна и дългоочакваната пратка от Escentual. Поръчах с превозвач Gabieli за 1-ви път, доволна съм. Поръчката се състоеше от 4 напълно непознати парфюма, като я направих единствено, заради Croisiere, а покрай него взех и останалите.
 - Mugler Angel Eau Croisiere EDT - честно казано съм леко разочарована, очаквах повече. Имам и този от 2019г. и ми харесва в пъти повече. Траен е, но до там. Усещам само магнолия, малко ванилия и много пралин. Срамежлив парфюм е на моята кожа и не иска да се покаже. Не е нещо "уау", но ще го запазя в колекцията. Ще го ползвам другото лято.
 - Mugler Alien Mirage EDT - това нещо ми завъртя главата (в добрия смисъл на думата)! Както знаете няма нищо общо с Alien. След пръсването се усеща ДНК-то на Аura, но след около 10 мин изчезва и парфюма става тотално различен. Усещат се минералните нотки и лотуса. Долавям и някаква соленост. Не зная защо, но си представям див плаж и бурни вълни. Пръснах си го днес някъде към 2ч следобяд и се усеща без промяна.
 - Michael Kors Sky Blossom EDP - ммм пролетен парфюм, свеж и деликатен, нетраен. Допада ми, заради бергамота - изпъква, а след него е фрезията.
 - Michael Kors Twilight Shimmer EDP - още едно попадение. Purple Heart Лилаво трайно съкровище! Всъщност флакона го издава, защото се усещат сините сливи. Не пресни сини сливи, а такива, които са карамелизирани. Майка ми каза, че го усеща леко пиперлив, макар че няма такива нотки. Много топъл и уютен парфюм.

Скрит текст:

# 334
+1 един фен на Alien Mirage! 🙌👽😀

Взех си Al Contrario одеве и.... ДА, ДА, ДА! Толкова много да! Страхотна вкусотия с това какао и страхотна дървесна база, чак ми избива леко на чаша топъл ром. Уау-фактор на първа проба: 10 от 10! Ще разучавам тия дни как се развива... Току що се напръсках с него, докато на другата ръка имах Olympea Intense (Благодаря на една мила съфорумка за възможността) и се чудя коя ръка по-напред да си изям. 😋😋😋

Последна редакция: пт, 11 сеп 2020, 20:50 от tuali

# 335
  • В сърцето на един мъж
Есенните ми парфюми за офиса са Сантал Бланк и Комфето на Profvmvm Roma.

Сега от намалението мисля да си взема и бадемовата кора на Ван Клийф и Линдердит. А новият Линдердит дали е зареден някъде?

И понеже станах  фен на ТТ този Al Contrario ми е много интересен.  Също и Табит и Велорум.
Босилка, честит рожден ден !!!

Последна редакция: сб, 12 сеп 2020, 00:09 от didishh

# 336
  • София
Честити придобивки, да ви носят много радост!
Петя, Тендър на мен след 2 часа никакъв го няма. Носила съм съм го през пролетта и лятото. Даже бях накарала племеницата и ММ да ме подушат, да не би грешката да е в моя нос, но и те не усетиха парфюма изобщо ( от Сефора е ). 
Искрящото сладко-мандаринено начало на Mon Guerlain EDT, сърцевината на Twilly D'Hermes и базата на Tom Ford Neroli Portofino в едно! Innocent
Е, това описание направо ме убеди да го търся за проба. Уж не бях фен на LVEB, а към момента вече съм с 5: EDT, Florale, En Rose, Intense и Intensеment. Признавам - обичам сладости. Candy DangoIce Cream   Al Contrario ми е на мушка също, набелязала съм го за проба, заедно с Lince и Vele, а след поста на Phoenix_ и Twilight Shimmer ме заинтригува: траен, топъл и уютен - изглежда много мой.
Поръчах лакове и покрай тях един Kenzo Poppy Bouquet и за аморето онзи "събуващия гащи" (много ме развесели това определение) Yum

# 337
Табит и Велурум TT са уау и двата за мен.
Днес съм с Cas, той също е великолепен. Утре ще съм с Bigia.

# 338
densi, благодаря за темата! Още съм на летни парфюми (Тези дни използвам Chanel Chance Eau Tendre - нямам проблем с трайността).
Приготвих: Si Fiori, LA NUIT TRÉSOR À LA FOLIE, Nina Ricci Rose Extase, ELIE SAAB GIRL OF NOW FOREVER, само леко да захладнее.

Имам нужда от помощ. Удачно ли е за подарък Pure XS For Her за дама, която харесва OLYMPÉA LEGEND?

# 339
Цитат
Имам нужда от помощ. Удачно ли е за подарък Pure XS For Her за дама, която харесва OLYMPÉA LEGEND?
Той след Легенд ексеса ще ѝ се стори като нежен повей.Smiley Заложи на Лейди Милиън или нещо друго по-чук на Пако.

# 340
Босилка, благодаря за бързия отговор. Lady Million със сигурност го има. За съжаление съм много боса на тема Paco Rabanne.

# 341
Босилка, честит празник! Flowers Rose
Много радост и от мен.
Днес съм цял ден на път, от време на време поглеждам какво става. Честити придобивки на всички!
На Sysly описанията са на път да ме накарат да направя нещо, което считах за напълно невъзможно - да ида да се напръскам с този Ла Ви. Joy
didishh, много хубава колекция, предстоящи за проба съм набелязала парфюмите на Eiffel, но с Fornasetti ме прободе право в сърцето.Flowers Hibiscus

# 342
Босилка, благодаря за бързия отговор. Lady Million със сигурност го има. За съжаление съм много боса на тема Paco Rabanne.
Тогава заложи на новият Оникс https://www.fragrantica.com/perfume/Paco-Rabanne/Olymp-a-Onyx-Co … dition-58873.html – хем ще я изненадаш с нещо ново, хем ще е нещо от серия, което харесва. Wink
В парфимо го имаше май.

Мерси, Силвърче.
Flowers Rose

# 343
Скрит текст:
Тогава заложи на новият Оникс https://www.fragrantica.com/perfume/Paco-Rabanne/Olymp-a-Onyx-Co … dition-58873.html – хем ще я изненадаш с нещо ново, хем ще е нещо от серия, което харесва. Wink
В парфимо го имаше май.

Много благодаря за помощта. Точно този го загледах, че ми се видя също интересен.
Със закъснение:
Скрит текст:

# 344
В парфимо го имаше май.

Мерси, Силвърче.
Flowers Rose

Onyx нов ли е наистина, или само нова колекционерскa бутилка? Че аз оставам с впечатление, че си е оригиналната Олимпеа?
На мен ми допадна Legend, a сега и Intense. Хем са от една рода и си мисля, че който харесва единия, ще хареса и и другия , хем са достатъчно отчетливо различни. Даже Intense ми се струва по-интересния от двата.

Общи условия

Активация на акаунт