Парфюмни размисли и страсти - 249

• 63 133
  • 729
  •   1
Отговори
# 435
Аз съм фен на Bentley

# 436
Преди време се обсъждаше DUPONT BE EXCEPTIONAL GOLD за подарък отново за мъж! Не е никак лош за бюджетен парфюм и цената -100 мл за 50 лв !

https://elinor.bg/product/dupont-be-exceptional-gold

Моето предложение е- един от любимите мъжки армати BALDESSARINI AMBRE . Уютен и топъл ,без да тежи и да души за по хладно вреем -90 мл за 64 лв

https://elinor.bg/product/baldessarini-ambre

# 437
  • София
Здравейте!
Какъв парфюм до 70лв бихте препоръчали за мъж на 36 год.?/от името на приятелка питам,нямам повече информация за рожденика/

chery_k - ето и моята препоръка. Тя е за малко известен и обсъждан където и да било парфюм:

Pepe Jeans Celebrate for Him EDP / https://www.fragrantica.com/perfume/Pepe-Jeans-London/Pepe-Jeans … or-Him-57284.html

Идеален е за повода - страхотен и закачлив парти дизайн в шейкърска форма, като на живо е много впечатляващ. А като аромат - супер секси - аромтно-вкусен, отиващ към меко и изкусително какаово гурме, но не прекалено. Прекрасно премерен е, идеален за вечерни срещи, парти и тн. Като трайност и проекция - представя се съвсем прилично. Въобще, чудесен е, особено за твоя случай, като съм убеден, че няма да има човек, на който да не му хареса този парфюм и рожденника ще бъде повече от щастлив Simple Smile
Цена - 57.60 лв за 100мл от тук->
Има го в Дъглас/Бюти и може да се тества при желание Simple Smile

# 438
  • София
Благодаря ви момичета за коментарите ви за "вирнатите риткащи крачета" Satisfied.
Ще тествам пак следващият път, защото още повече се оплетох от коментарите,
За да не съм валат, снощи реших по никое време, че няма да оставя офертата на Парфюми Шоп да изтече- ей така и че много спешно ми е  потрябвал един Girl of Now, защото никога не съм го имала и носила. Shine версия имах единствено. Тааа... Да! Дано не съжалявам за умопомрачението си! Rolling Eyes Smiling Imp

# 439
Добро утро! Nature High Brightness
Моето определено е добро. Relieved

Парфюм за деня Heart Eyes:

Скрит текст:

И нека бъде светлина!!!! Hug

Ellinor*, снимката ти е брилянтна! Hands Plus1 Със здраве и кеф да си го носиш!
Честити на всички нови придобвики, само хубави емоции да ви носят!

Последна редакция: пн, 14 сеп 2020, 12:08 от Sysly

# 440
Благодаря на всички, включили се с предложение за мъжки парфюм.

# 441
И аз вече като горда собственичка на Al Contrario да се изкажа, понеже никой до момента не го направи изчерпателно....та Smile .....Al Contrario мога да го нарека ароматът на семейния уют.В първите 1,2 часа осезаемо се усеща аромата на малцово уиски, но не просто уиски, а от онова ''сингъл барел" , отлежавало 12-18 години в дъбова бъчва.Аромата е опияняващ, силен, страстен, наситен....аз обичам такова уиски и шоколад , точно такъв става и аромата на кожата след втория час-какъвто е аромата в устата ви след като сте отпили глътка студен Джак Даниелс Сингъл барел и сте поставили в устата си парченце черен шоколад да се разтопи....ето това е и върху кожата ви, примесено с аромата на горяща камина....и това ако не е уют - здраве му кажете.....качествено уиски, черен, белгийски шоколад, лешник за разкош, аромата от пукащите дърва в камината....и мечата кожа върху която сте се настанили-не сами .... Stuck Out Tongue Winking Eye
Стилен и изискан аромат, който не крещи, по-скоро стои близо до кожата, но носи наслада на душата и сетивата.....и няма нищо лепкаво сладко, толкова е сладко, колкото може да бъде сладък черния шоколад Линд със 70 % какао.
Усета ми подсказва, че в студа този парфюм ще изкара още красоти на преден план, но за сега толкова...., което хич не е малко и е предостатъчно за любителите на домашния уют дори и в студа, бързайки за работа, да се чувстват в душата си топло, уютно и луксозно.

SOTD: Narciso fleur musc edt Florale   .... и първата ми празна бутилка от доста време

Последна редакция: пн, 14 сеп 2020, 16:13 от macadamia

# 442
Искам да взема за ММ някой на JPG -
1.ULTRA MALE,
2.Lе MALE 
3.Lе MALE lе parfum ,
кой от 3те бихте ми препоръчали?

# 443
Macadamia, 100% точно и за моите възприятия си го описала! ❤️

# 444
  • София
1.ULTRA MALE,
2.Lе MALE 
3.Lе MALE lе parfum ,

Бих взел последното издание - Jean Paul Gaultier Le Male Le Parfum / https://www.fragrantica.com/perfume/Jean-Paul-Gaultier/Le-Male-L … Parfum-61856.html

Страхотен е слаба дума за него Animal Heart Eyes Cat За мен, той е един от най-хубавите по-нови дизейнерски мъжки парфюми, с есенно-зимна насоченост.

# 445
Благодаря Deetron! Ще го изчакам на изгодна цена и стрелям. Дано го хареса, ще му е за РД другия месец.

# 446
  • София
За мен определено Нощният.
Дааа! Определено е бил Scandal by Night!
Ходих до Дъглас да си прибера поръчката и имах възможност да тествам и 3та Скандала.
So Scandal бих определила като Дневен Скандал. Служебен, прибран и сравнително дипломатичен. Не виждам с какво е заслужил името си. Ухае на хубав кремест боди лосион.
Сладостта идва от Нощният Скандал! Инстинктивно, явно към него съм посегнала при първото пръска не тогава в Сефора! 😄 
Но има нещо в него, което прави препратки към линията на Трезорите и моят кошмар :Ла ви е бел. Сладък, сладък!

Най слабо се развива до момента Скандал. Титулярът, демек.
Тестът продължи преди, по време на спорта и след душ.

# 447
Днес веднага се изстрелях да пробвам новото Valentino Voce Viva, което чаках с огромно нетърпение и много ми хареса. Веднага го купих, защото го бях намерила изгодно във Vinted, но не исках да поръчвам на сляпо. В драйдауна ми прилича леко на Girl of Now в началото.

Днес ми попадна и едно LVEB Intensément и разбира се веднага поръчах и него. Иначе си чакам и Nomade, и една много стара лимитка на S.T. Dupont, която търсех с години.

Новото Yves Rocher Mon Rouge ми мирише много ретро, а очаквах да ми хареса.

# 448
Копче, много е топло за Скандал. Знаеш ли в студ, вятър и мъгла какво прави Нощният? Края на ноември пробвай.

# 449
  • на майната си
Скрит текст:
1.ULTRA MALE,
2.Lе MALE 
3.Lе MALE lе parfum ,
Трудна задача поставяш, но аз не виждам отговора в изброените условия, за мен верният отговор е Г) Le Male Eau Fraiche.
Ultra Male  е типичен клубен аромат, жаден за внимание и много сладък, за мен е унисекс - даже клони повече към дамски - харесвам го въпреки това, Le Male до болка познат клубен аромат - вече не толкова жаден за внимание, Le Parfum - не съм го тествал все още.
Фрешчето е лесен за носене, сравнително уникален - в първите 2 часа натиска здраво и се представя по-добре от татко си( Le male), може да се носи дори и във фитнеса, абсолютно универсален аромат - за много студено време се съмнявам да е ок - не съм тествал.
Ти си знаеш какво допада на половинката ти и можеш най-добре да си прецениш, но едва ли ще сгрешиш - не са лоши като цяло.

Общи условия

Активация на акаунт