Парфюмни размисли и страсти - 249

• 63 129
  • 729
  •   1
Отговори
# 450
  • София
Копче, много е топло за Скандал. Знаеш ли в студ, вятър и мъгла какво прави Нощният? Края на ноември  пробвай.
Да, сигурно си права! Отбелязвам си го! Благодаря ти! 🤗

# 451
Една моя приятелка носи Ultra male. Купила го за мъжа си, но той отказал да го носи - бил сладичък за него.  На нейната кожа стоеше чудесно.

# 452
Копче, много е топло за Скандал. Знаеш ли в студ, вятър и мъгла какво прави Нощният? Края на ноември  пробвай.
Да, сигурно си права! Отбелязвам си го! Благодаря ти! 🤗
Моля, няма за какво. Тези супер сладки аромати се развиват добре в студено време, влага и вятър.

# 453
  • Стара Загора
Една моя приятелка носи Ultra male. Купила го за мъжа си, но той отказал да го носи - бил сладичък за него.  На нейната кожа стоеше чудесно.
Аз много харесвам и нося Fleur de Male. Жесток е.

# 454
  • София
Аз много харесвам и нося Fleur de Male. Жесток е.
И аз много си го обичам Jean Paul Gaultier  Fleur du Mâle  и даже днес съм с него Smiley

# 455
  • Бургас
Хаха, а аз тъкмо след баня и намазана с лосион за тяло, мммм ще съм с мразения от доста народ тук ЛВЕБ/ пука ли ми?/Обещавам, че ще сложа мъничко/ два пъти ще спрейна/ и отивам да си взема кремове, маски да ставам красива и да се подмладявам.Smiley Ще потъна в карамел, бонбони и ириси, ммм обичам ЛВЕБ, amazing!

Последна редакция: вт, 15 сеп 2020, 09:23 от Bright Crystal

# 456
Здравейте, някой може да каже нещо за https://www.fragrantica.com/perfume/Penhaligon-s/Eau-Sans-Pareil-12348.html? Подходящ ли е за есента, лесен ли е за харесване?

SOTD:Girl of now shine ☀️

# 457
Брайт, La Vie си е прекрасен аромат-пръскай смело....., не напразно си има толкова почитателки и почитатели....
Аз моля за няколко думи за Violet Blondе /TF/, нали съм си блондинка....
Снощи си изкъпах косата и отново си пръснах преди лягане Al Contrario-впечатленията ми за уютен парфюм се потвърдиха, но за трайността му....тази цена в Нотино от 340 лв. е скандална-нормалната му цена би трябвало да е около 100 лева-нищо повече....

SOTD : Citizen Queen .... прекрасен

Последна редакция: вт, 15 сеп 2020, 10:52 от macadamia

# 458
Цветинка, има и по - лесни за харесване. Eau sans pareil се води дамски, но е чист унисекс. Ярък и тръпчив е, не е сладък, но е леко сапунен шипър. Ако сапунените нотки не са ти любими, може да не ти хареса. Интересен е, малко странен, през хладния сезон е по - приятен.

# 459
Страхотен е! Траен и излъчващ, присъствен! Обмислям го за мен Bowtie

# 460
  • Пловдив
Момичета, Alien Mirage не се ли предлага в Дъглас? Вчера отидох толкова въодушевена да го теставам, а те не бяха чували за него.

# 461
Тук поне в Дъ Мол го няма, отдавна да съм го тествала. Те го покриха и от няколкото сайта, в които се предлагаше, а ние го чакаме за тест по магазините...
Днес: Лагуната на Ерме- страхооооотеееен...

# 462
  • Стара Загора
В Ст. Загора също го нямаше, когато отидох да го тествам. За това го взех "на сляпо" и не съжалявам. Даже обмислям още един да взема. Grinning Нямаха и Angel Nova.

# 463
Благодаря, silver pearl, може би няма да ми хареса значи. На марката съм пробеала единствено https://www.fragrantica.com/perfume/Penhaligon-s/Halfeti-31396.html, доста ми хареса, но не съм го тествала на кожа. В София ги няма никъде за тест, доколкото знам, може би трябва да потърся от някъде мостри,защото цената им не е като за покупка на сляпо Simple Smile

# 464
Нищо общо с Halfeti няма, който е много плътен ориенталски парфюм с ууд. Ако очакваш нещо в този стил, ще останеш разочарована.

Общи условия

Активация на акаунт