Парфюмни размисли и страсти - 249

• 63 115
  • 729
  •   1
Отговори
# 465
Днес тествах Либре Интенз...ммм и той ме подкосява. Бях забравила първия, защото ми се струваше тежък за топло, но май няма да е така. Интенз е някак по- топъл и мек, но много, много ми прилича на първообраза. Харесвам и него и Интенз, но за мен са еднакви най- общо казано. Моя нос не би регистрирал съществени разлики, та ще му се радвам отдалече, не мисля, че си струва да притежавам и двата.
Ланком Идол Интенз тествах също, не ми допада, много рози в началото и от тези, дето не ми допадат, после избива нещо много силно плодово и не е моят.

# 466
В ума ми се оформя идеята да отстрелям на сляпо едно мини Ла ви от Брасти. Ще си го пазя за студено време, предполагам, че тогава ще се разберем с него. Колебая се обаче между тези две версии:
https://www.fragrantica.com/perfume/Lancome/La-Vie-Est-Belle-14982.html
https://www.fragrantica.com/perfume/Lancome/La-Vie-Est-Belle-L-E … ntense-31181.html

# 467
Елинор и Сисли-страхотни снимки сте направили 😍
Аз също харесвам най много нощния Скандал от всички, той е и най силен и траен според мен и не толкова популярен като оригиналния, който съм усещала безброй пъти навън. Съгласна съм с Денси, че сега е още рано за тях. Някой сладки парфюми се носят добре в жегите, но тези, нощния Трезор и Ла ви е бел не са от тях.
А за Ейлиън Мираж мога само да кажа, че са му избрали отлично име - само съм чувала за него, но все още никъде не съм го виждала, както и Ейнджъл Нова.

# 468
Здравейте, имам един въпрос , относно парфюм Elie Saab Girl of now 50 ml на капачката отгоре задължително ли има щампа?

# 469
Моля за мнения за Amber Ajmal, понеже не мога да го тествам, а имам възможност да го купя. Не искам да има man-нотки.

# 470
Tози амбър не го познавам, но ако търсенето е за божествен богат амбър, без мъжко звучене, препоръчвам с емнайсе ръце Amber Mistique Estee Lauder. 👌🏻👌🏻👌🏻 Разкошотия е!

Последна редакция: вт, 15 сеп 2020, 20:16 от tuali

# 471
  • на майната си
Скрит текст:
Брайт, La Vie си е прекрасен аромат-пръскай смело....., не напразно си има толкова почитателки и почитатели....
Аз моля за няколко думи за Violet Blondе /TF/, нали съм си блондинка....
Снощи си изкъпах косата и отново си пръснах преди лягане Al Contrario-впечатленията ми за уютен парфюм се потвърдиха, но за трайността му....тази цена в Нотино от 340 лв. е скандална-нормалната му цена би трябвало да е около 100 лева-нищо повече....

SOTD : Citizen Queen .... прекрасен
При мен трайността е 12 часа, блъска силно 3 часа и слиза близо до кожата, но се усеща за още 4, като след това е скин сент, 2 спрея ми стигат.
Въпреки това не мисля, че съм критерий за сладки аромати, при мен са много силни(макс 4 спрея - един на китка), за разлика от свежаците, с изключение на няколко звяра. Относно цената - субективно е това, но да - Нотино искат доста.

# 472
Подарък от МП отпреди десетина дни...

# 473
  • София
Моля за мнения за Amber Ajmal, понеже не мога да го тествам, а имам възможност да го купя. Не искам да има man-нотки.
Не знам кой от двата парфюма на Аджмал имаш предвид - Amber Wood или Amber Musc, но и двата биха могли да се носят от мъже. Имат си я мъжката нотка и съвсем не стават за сляпа покупка. За човек, който не познава и не харесва ориенталци, пък е почти абсурдно.
Ако трябва да се похарчат едни пари, по-приемливият вариант е мускът.

# 474
Здравейте, момичета! Не съм ви чела скоро, но то беше умишлено... твърде сладко разказвате и се подвеждам... Blush
Тази седмица доизносвам любимите си летни парфюми. Видях сметката на Jimmy Choo Floral и Air di Gioia. Aqua di Gioia ще остане и за следващото лято. Днес съм с Light di Gioia.
Приготвени за есента чакат Либре, мъничко Мон Интенз, Коко Мадмоазел, Клоу Номад, Блек Перфето, пипереното Туили, ...
Най-много ми се носят Либре и Перфектната малка черна рокля. Първият заради касиса, вторият - заради хубавата вишна.... Това са първите асоциации, които правя с тях.
Ще пробвам и новия Либре малко по-нататък.
My Way го мислех известно време, но след проба го отписах. Много сладка розова дъвка ми се стори и се отказах от него. Кажете ми, моля - някой друг усети ли виолетка в него или аз си въобразявам?

# 475
След Лагуната на Ерме, днес беше ред на Еликсира, някак така ги градирам, не знам защо, но Еликсира ми е експлозия след Лагуната. А пред Лагуната леко върви Мосю Ли, но не винаги е задължително да ги предхожда. Та, колежката, която се оплакваше от Еликсира и поне 2 пъти отчете, че "Тц- тоя парфюм не ти стои, много тежък, не, не...душлив...и т.н. днес върви след еликсирения шлейф и ме пита с какво съм, че било страхотно..."ммм...какво е"? Казах й кое е точно, рови да търси в нета, днес се е приготвила да ходи в мол да души. Сега вече съм в чуденка, какво се случи...аз се бях приготвила за мрънкане днес, а то какво стана...Open Mouth
А един колега днес отбеляза колко хубаво мирише в нашата стая, приемам го като комплимент за Еликсира Wink
Мон Блум ми е един от любимите и на мен, аз го носих и в топлото и много хубава свежест би избиваше след първите няколко минути.
Вчера се сдобих с Си Армани Пасионе Интенс - много, много хубав, луксозен и хем има нотка на първообраза, хем се развива много настрани. Свежест усещам, креместа чуственост и страст усещам, а като погледна и бутилчето - червено и направо отива в LOVE групата.

# 476
Вчера се сдобих с Си Армани Пасионе Интенс - много, много хубав, луксозен и хем има нотка на първообраза, хем се развива много настрани. Свежест усещам, креместа чуственост и страст усещам, а като погледна и бутилчето - червено и направо отива в LOVE групата.
Честит! 🌺
Можеш ли да го сравниш само с Пасионе, защото пробвах последния и ми е твърде дълго плодов, преди да започне да ми харесва. Различават ли се или Интенз е просто по-плътна версия?

# 477
Честит! 🌺
Можеш ли да го сравниш само с Пасионе, защото пробвах последния и ми е твърде дълго плодов, преди да започне да ми харесва. Различават ли се или Интенз е просто по-плътна версия?
Благодаря, Азалия! Simple Smile
За мен да не кажа, че нямат нищо общо..., но Пасионе ми е нещо като нищо, тествах ги паралелно, защото търсех кой от двата е този, който харесах много на една позната. В единия има това омагъсващото, дето ме влюби, другия е просто хубав парфюм, но без УАУ-то. Ако имаш възможност за паралелен тест, защото на теб пък може да ти допадне повече само Пасионе-то.

# 478
Ще ги тествам паралелно, да, щом са различни. Защото пробвах само Пасионе и да, не е wow! а просто хубав парфюм и то един час след началото. А аз обичам веднага да ми хареса. Щом трябва да го търпя, за да се покаже, не е моето.

# 479
Трябваше да утилизирам едни точки в един сайт и единствените парфюми, които предлагаха, бяха тези на Hermetica. Като върл фен на Портрета на една дама и Порпора, веднага поръчах https://www.fragrantica.com/perfume/Hermetica/Patchoulilight-52014.html Сега, след дъжд-качулка, да питам дали някой го е срещал и пробвал?

Общи условия

Активация на акаунт