Парфюмни размисли и страсти - 249

• 63 100
  • 729
  •   1
Отговори
# 480
  • Стара Загора
Азалия🌺, ако помниш преди време Нотино бяха пуснали Mon Guerlain EDP 100ml за около 80лв и заедно с него бяха изпратили и мостра на Armani Si Passione Intense. Всички бяхме полудяли тук и поръчахме Mon-a, та ако и ти си го поръчала,трябва да имаш мостричка на Intense.

# 481
Не, аз си имах Mon edp тогава и поръчах Sensuelle във всеобщата Mon-ова лудост, за да не остана случайно без поръчка 😁, но от parfimo, така че нямам мостра. Но ще имам възможност за проба, благодаря! Simple Smile

# 482
Вчера си получих след дълго чакане Coco Mademoiselle L’Eau Privee . Опакован с печати и с три шанелски мостри и форма за връщане, ако имам рекламации, както идват всичките им продукти.  Категорично не смятам да го връщам. При първи тест много ми напомня на Coco mademoiselle EDT, искрящ и жизнерадостен парфюм е. Пачулито е спестено и може би затова трайността не е впечатляваща, но след утихването му първия половин час при мен държи поне още два  часа, ако не и повече. Това ми е напълно достатъчно. Отдавна не гледам само трайност при един парфюм. Ако изчисля в литри наличните трайни ще има да ги пръскам още 20 години, ако съм жива.  А дали ще е за пред сън, не знам още. Може и да си го оставя за постоянно в чантата и да подновявам през деня.
Заедно с него получих Paris Riviera, който тепърва разучавам, но определено не е точно мой тип и 2 мостри на CC cream SPF50 и Hydra beauty Micro creme. Чакат ред за тест и не са точно за тази тема, но се изкуших да го напиша.
Чудесно бутилче на Coco Mademoiselle L’Eau Privee, носи радост.

# 483
Емиа, мерси за отзива, май щe е хубав този Privée.
Аз пък разпечатах Libre Intense. Взех си 30-тичка на сляпо и не съжалявам. По-плътна, леко по-амброва и някак маслена версия на първия. Много унисекс уклон има, аз го виждам добре и върху мъж.
Определено по-добрият от двата. Но ще чака студа, сега просто не е неговото време.

Последна редакция: ср, 16 сеп 2020, 15:26 от Анонимен

# 484
Пробвах Perfect Marc Jacobs , щото нали, свраката не може да удържи на сладката кичозна бутилка и все се надявах да ми хареса. Ама... бясна скука. Неопределим лосион за тяло с проекция мизерна. Рубарб, дървесни, бадеми...Къде са???Нищо от това няма. Зализана версия на Daisy Dream, който вече имам и ако не блести с оригиналност, поне е искряща звънлива свежарка. Perfect е като фланкър на фланкър на фланкъра и изобщо не разбирам как се класира като ново издание, а не като поредното Daisy

Последна редакция: ср, 16 сеп 2020, 16:52 от tuali

# 485
Емиа, мерси за отзива, май щ е хубав този Privée.
Аз пък разпечатах Libre Intense. Взех си 30-тичка на сляпо и не съжалявам. По-плътна, леко по-амброва и някак маслена версия на първия. Много унисекс уклон има, аз го виждам добре и върху мъж.
Определено по-добрият от двата. Но ще чака студа, сега просто не е неговото време.
Един съвет, ако искаш да ти носи същото усещане, но да е мнооого траен, вземи си EDT на мадмоазелата, ако го нямаш. Ако искаш офисен парфюм, който няма да се натрапва, тогава нощния. Никъде не е казано, че се пръска само преди сън, по-скоро е маркетингов трик, за да изкарат нещо "ново" на пазара, доколкото може да се каже, че е новост. Не искам някой да се подведе по мнението ми и да се разочарова после. Аз съм си фен на линията и си бях намислила, че какъвто и да е, ще го придобия.

# 486
Аз го носих хубаво през уикенда. Весел, слънчев, но супер воднист и нетраен. При мен е два часа максимум. Разбира се, че няма да го купя за 162 лв. 50 мл. Имам си другите версии и ще пропусна тази. За мен си е точно за лека нощ. Прибираш се, къпеш се, пръскаш, релаксираш, мъжа ти се радва на хубавия женствен аромат и си лягаш т.е. повече трайност не ти трябва. Флаконът е много хубав.
В бутика ми казаха, че много добре се получава когато се напръска и се напласти върху линията за тяло на КМ и тогава трайността, която клиентите основно коментират при новия парфюм се увеличава силно.

# 487
  • Бургас
Е, това е нарочно да може да си вземе човек и линията за тяло, не мерси.Не стига, че им се дават близо 200 лв. за парфюм чиста вода , а сега и друг продукт, не бих си дала парите аз, но това си е моето мнение.

# 488
Е, това е нарочно да може да си вземе човек и линията за тяло, не мерси.Не стига, че им дават близо 200 лв за парфюм чиста вода , а сега и друг продукт, не бих си дала парите аз,но това си е моето мнение.
А не ми се вярва, големите фенове си имат неща от линията за тяло и да напластяват. Те са много хубави, но страшно скъпи и не си струват за мен, защото много бързо свършват, като всеки крем, душ гел, сапун и т.н.

Днес нося новият ексклузив на Герлен. Ще пиша като го опозная.
Няма нищо общо с Ирис Ганаш.

# 489
  • Бургас
От Шанел прекаляват и с цени и с всичко, не предлагат нищо ново, само изтъркани парфюми, нови версии до безкрай. Аз съм им фен, но този парфюм няма да си го купя.Ами скъпи са, Денс и малко хора ги купуват, аз мога си позволя, но не ми трябват.

# 490
Да не забравяме, че не всички парфюмиращи се носят удове, амбри и други ароматни експлозии. В тази тема сме по-скоро изключения. Повечето ми познати дори изобщо не биха подушили нещо такова. Имам приятелка, на която Идилията на Герлен и идва силна и не може да я носи, въпреки, че е подарък от дъщеря и.
162 лева за 50 мл наистина са много и не бих ги дала.  Sweat Smile  А и при положение, че минавам на парфюмна диета, слагам подобаващо точка за доста време напред. Все пак и наличните трябва да вървят, досега имам само няколко дъна, което никак не е добре.

# 491
Пробвах Perfect Marc Jacobs , щото нали, свраката не може да удържи на сладката кичозна бутилка и все се надявах да ми хареса. Ама... бясна скука. Неопределим лосион за тяло. Рубарб, дървесни, бадеми...Къде са???Нищо от това няма. Зализана версия на Daisy Dream, който вече имам и ако не блести с оригиналност, поне е искряща звънлива свежарка. Perfect е като фланкър на фланкър на фланкъра и изобщо не разбирам как се класира като ново издание, а не като поредното Daisy

Може ли две думи за MARC JACOBS DAISY DREAM

# 492
Да не забравяме, че не всички парфюмиращи се носят удове, амбри и други ароматни експлозии. В тази тема сме по-скоро изключения. Повечето ми познати дори изобщо не биха подушили нещо такова. Имам приятелка, на която Идилията на Герлен и идва силна и не може да я носи, въпреки, че е подарък от дъщеря и.
162 лева за 50 мл наистина са много и не бих ги дала.  Sweat Smile  А и при положение, че минавам на парфюмна диета, слагам подобаващо точка за доста време напред. Все пак и наличните трябва да вървят, досега имам само няколко дъна, което никак не е добре.
О да, много хора търсят леки и ефирни парфюми, но едно е сигурна не съм чула някой да потърси нетраен парфюм в магазина. Обикновено всеки пита "колко трае" или казва" ох, нетраен ми е, иначе ми харесва"?!
Ти за колко го купи твоят и откъде? Останах с впечатление, че ти е от официалния сайт.

# 493
Hе съм почитател на Мадмоазелата и на нито едно нейно превъплъщение, но ме впечатли, че ви възмущава цената от 162 лв за 50 мл. Но това е Chanel все пак и е "топъл" още!
А aз, защото се глася да си купя 50 мл Narciso Ambrée, който е 178 лв за 50 мл в Дъглас, та тази цена не ме стъписва някак си. Къде е Narciso Rodriguez, къде е Chanel...

# 494
Трайност също е относително понятие, това доста сме го коментирали. От официалния сайт поръчах.

Общи условия

Активация на акаунт