Парфюмни размисли и страсти - 249

• 63 028
  • 729
  •   1
Отговори
# 570
И как е?

# 571
Нямам идея. Преди малко го поръчах Simple Smile

# 572
  • София
Afnan Mirsaal With Love 💕

https://elinor.bg/product/afnan-mirsaal-with-love

Чакам го отдавна и не го мислех много много. Бързо си наруших рестрикцията, много ми е интересно какъв е.

Него ли спрягаха за близък до Бакара?

# 573
Ами да Simple Smile  нещо такова го водят. На мен ми е свръх интересен. Няколко човека от тук го имат, има няколко коментари назад в темата. Някой ако сподели нещо или допълни би било супер.

P. S. : тук ще изтрият тези мнения.. трябва да се преместим в правилната тема.

# 574
  • София
Jollie - надявам се да останеш доволна от риска с Afnan Mirsaal With Love и не съм те подвел с моите писания в парфюмната тема преди месеци. За него е споделяла мнение и ревю отделно, и Базила.  За мен е прекрасна и богата, вкусна амброво-дървесна находка с изключителна трайност и шлейф. Дано и за теб е такъв.

# 575
Аз днес питах за Afnan в другата тема,че се прехласнах по парфюм от марката с описание-"лилав със златна капачка"/нямаше как повече да разуча кой е,че и без това нахално попитах непозната дама/....Азалия ми подсказа,че  такава визия има е Al Joud,но той е неоткриваем,сега прочетох,че е спрян от производство..то все ще си харесам нещо неоткриваемо:)... сайтът на тази дубайска марка не е активен,имат само фейсбук страница.....и сега как да открия това женствено,секси,магично,нежно ориенталче с шлейф и аура и т.н......на вас разчитам,скъпи съмишленици!
Jollie-ще чакам отзиви хахаха каза,че "нямаш идея",но все пак си поръчала,разсмя ме,много луди сме тук:))

Последна редакция: пт, 18 сеп 2020, 09:44 от Calabria

# 576
Аз предполагам, че лилавият парфюм е този
https://elinor.bg/product/afnan-supremacy-purple

# 577
Ая,да,и аз пъроначално това открих само,налично е в сайтовете,един от по-популярните и продаваеми продукти на марката и ми се доближава до описание на визията:))..ох да гърмя освен едно,днес ще умувам!

# 578
В Нотино има отзиви за  лилавия парфюм - Afnan Supremacy Purple

Последна редакция: пт, 18 сеп 2020, 11:49 от Ellinor*

# 579
Ами да Simple Smile  нещо такова го водят. На мен ми е свръх интересен. Няколко човека от тук го имат, има няколко коментари назад в темата. Някой ако сподели нещо или допълни би било супер.

P. S. : тук ще изтрият тези мнения.. трябва да се преместим в правилната тема.
Ако не ти е късно, имам ревю за него.

Скрит текст:
https://aveperfume.com/afnan-mirsaal-with-love-orientalsko-velikolepie/
Имам и другият от двойката, той е по-лек, по-нежен, ще пиша повече в другата тема.

# 580
Приличат ли си My Way и L'interdit? По нотки гледам, че са доста сходни. Имам My Way и се чудя дали ми трябва Givenchy-то. Thinking

# 581
  • Бургас
Нищо общо нямат за мен, никак не харесвам Арманито аз, от драйдауна му настръхвам.

# 582
  • София
Calabria - може би е този - виждал съм го из сайтове и като нищо може именно него да ползва момичето
Afnan Supremacy Pour Femme Purple

# 583
Deetron мерсаж,да и аз след дълго висене в нета,стигнах до извода,че ще да е той,благодаря за всички мнения!

# 584
Calabria, ще чакам с нетърпение да напишеш впечатленията си. Мен също много ме грабва, но не ми се поръчва още нещо на сляпо, поне не веднага 😀

Общи условия

Активация на акаунт