Парфюмни размисли и страсти - 249

• 63 025
  • 729
  •   1
Отговори
# 585
Приличат ли си My Way и L'interdit? По нотки гледам, че са доста сходни. Имам My Way и се чудя дали ми трябва Givenchy-то. Thinking
От двата на мен Армани ми е леко захаросан и "газиран", а Линтерди не го усещам така, той ми е фин, но без никаква сладост, студен някак.
Днес Мосю Ли ме радва, още малко и ще трябва да заспива зимен сън.

# 586
Calabria, много се надявам и върху теб да се развива така като си го усетила отдалеч, но имай предвид, че и аз гоних една мадама с Мон Париж, от която се носеше приказен аромат, но като го напръсках върху себе си, щях да припадна докато стигна до банята. Grin

Soñadora, Мосю Ли и зимата се развива приказно. Пробвай, ще се изненадаш приятно, сякаш е различен парфюм.

Аз не мога да се нарадвам на бляскавото ЛВБ! Heart EyesHeart Името му си е точно на мястото, не спира да блести тази тоалетна водичка и да ме радва. При всяко движение и полъх на вятъра го усещам, мени се непрекъснато и постоянно ме изненадва с нови асоциации. Изобщо не ми е скучно с него, говорим си през цялото време, за наши си работи. Relieved Stuck Out Tongue Winking Eye На всичкото отгоре извади завидна трайност върху мен!

Последна редакция: сб, 19 сеп 2020, 07:27 от Sysly

# 587
Приличат ли си My Way и L'interdit? По нотки гледам, че са доста сходни. Имам My Way и се чудя дали ми трябва Givenchy-то. Thinking
Никак.

# 588
Моля за малко помощ. Искам да купя подарък на моя приятелка за рождения ден, но нямам идея какво да избера. Доколкото знам не обича много тежки или сладки аромати, искам да е нещо ефирно, женствено, ежедневно, до към 100 лева да речем. Нещо, което да не е голям риск и да е лесно за харесване.Имате ли някакви предложения.

# 589
Може би Twilly или Yellow Diamond EDT.

# 590
Ермес винаги е добър избор, но не вилзат в бюджета, освен тестери.
Туили, Жур, Градините.

# 591
  • виртуално
Lora, може би
Boucheron quatre , Burberry her blossom или нещо на Lanvin

# 592
И аз щях да предложа Quatre, класическото....Вчера взех за моя позната и много се хареса, тя харесва точно такива леки, свежи, женствени, ефирни аромати....

# 593
За подарък според мен са удачни всички Омнии Булгари. Аметиста, розовият също, новият жълтият, има голям избор при тях и се вписват в бюджета.

# 594
  • Бургас
Ерме за мен не са подходящи за подаръци, не са лесно харесвани парфюми, съдя от хората около мен и не само.Аз съм за Куатре или Карата на Картие.

# 595
Аз очаквах My Way да ми хареса точно заради привидното сходство с L'interdit. Нищо общо нямат всъщност.  L'interdit харесвам много, този Армани не можах или поне при 30-те градуса, на които го напръсках. Може би го набеждавам несправедливо и трябва да опитам отново напролет. L'interdit за мен си е присъствена и женствена класика за хладна есен и зима.

# 596
И аз бях в подобна дилема преди две седмици и подарих Куатре - беше много харесан и оценен подарък, колкото и да ми е generic scent на мен и да го нося рядко.
SOTD: Lancôme Idôle, не знам обаче как ще го издържа до края на работния ден. Чудя се с кой акъл съм го купила миналата година, че и 50тица.Бях го забравила и смело се фъснах сутринта, сега се душа в компотен аромат, май ще бъде подарен....

# 597
Carat Cartier е женствен, но ефирен точно не бих казала.
+ 1 за Boucheron Quatre.

# 598
Лора А. Modern Muse също е лесен за харесване и приятен ежедневен парфюм.
Daisy на Marc Jacobs може би също. Plasieres отново на Estee Lauder. Често се харесва и Clinique - Happy, въпреки че на мен не ми е любим. Не знам за първите 2 дали влизат в бюджета, но това лесно може да се провери. Мисля че и на Карл Лагерфелд някои от ТВ бяха под 100 лева. Серията Beautiful belle на ЕЛ също е приятна. Също Монбланите - Лейди Льо например.

Последна редакция: пт, 18 сеп 2020, 12:40 от Lale_Lili

# 599
За мен да (от един тест). Само, че My Way е по-лек, по-разреден. Хареса ми, но L'interdit ппвече. За edt версията говоря (такава имам).

Общи условия

Активация на акаунт