Парфюмни размисли и страсти - 249

• 61 802
  • 729
  •   1
Отговори
# 165
Някой може ли да направи сравнение между Boss the scent for her Absolute и Intense?

# 166
Преди няколко дни в темата се обсъждаха парфюми на Тициана Теренци и аз успях да тествам Tabit, Lince и Vele благодарение на много мила дама. Ще се опитам да напиша по няколко думи за всеки, в случай, че някой като мен е на вълна Тициана и се интересува.

Tabit- ммм, страхотен! Моят нос усеща сочна праскова и цветя. Долавя се ДНК-то на Андромеда, но при мен в Андромеда има някаква по-остра нотка, докато Tabit ми е  по- мек. Плътен, осезаем, искрящ парфюм. Трайност- над 8 часа, усещам го и след душ. Няма да остане незабелязан.

Lince- тук долавям пудра и  ванилия. Но някак срамежливи. Парфюмът стои плътно до кожата ми. Има трайност, но няма шлейф при мен. Много обичам и пудра, и ванилия, но в Lince не ги усетих ярки и силни, както ми се искаше.

Vele- първото пръскане си беше направо като юмрук в носа. Мноого силен аромат. Силно изразен кокос излиза при мен. Ама много кокос, нищо друго не усещам - първата ми асоциация беше за плажно мляко. Трайност- около 5-6 часа.

# 167
Много се радвам, че Tabit ти хареса.❤ Невероятен парфюм е за моя вкус.

# 168
Голямо благодарско на всички, които изказаха едно стимулиращо "да" за Nasomatto Baraonda. Купих го насляпо за подарък и се оказа точно в десетката, феноменален парфюм. Получателят, който е крайно неизкушен от нашите лудости, камо ли пък от нишови аромати много, ама много го хареса. Естествено, изпросих си едно пръс за разучаване насаме и наистина е страхотен, точно каквото очаквах, че и повече. Не мога да спра да си душа китката няколко часа вече 😍

Последна редакция: сб, 05 сеп 2020, 22:14 от tuali

# 169
  • София
Момичета, кой Монтал за на сляпо бихте препоръчали, с уговорка да е лесно/масово носим и харесван. Мисля си, че ще рискувам и ще си грабна един тази нощ 🙃, но ще ми е полезно да чуя какво ще ме посъветвате. Не съм любител на силните и остри миризми /тип ЛВЕБ/, предпочитам сочни плодове, цитруси, свежи и зареждащи аромати.

# 170
Момичета, кой Монтал за на сляпо бихте препоръчали, с уговорка да е лесно/масово носим и харесван. Мисля си, че ще рискувам и ще си грабна един тази нощ 🙃, но ще ми е полезно да чуя какво ще ме посъветвате. Не съм любител на силните и остри миризми /тип ЛВЕБ/, предпочитам сочни плодове, цитруси, свежи и зареждащи аромати.
Дивите круши само отговаря на това описание.

# 171
  • София
Денси аз към него гледам и към Chipre Fruite. Като май съм за втория идея повече... Преди годинк мисля имаше магазин на Леге, където можеше да се пробват доста аромати, дали все още е така? Може пък да мина да пробвам нещичко...

Днес в Парадайс на щанда на Arabian's Secret се влюбих безнадеждно в два аромата Eclat Diamand и Amber blue ❤️. След двучасова обиколка в мола осъзнах че не спирам да си припомням ароматите и да душа ръцете си. Взех ги и двата, и след душ се пръсна с Диаманта. Страхотийно пъстър и звънък, свеж и женствен, сочен и искрящ /всичко това за моя си нос разбира се/. ММ преди малко ми каза че аромата е навсякъде, усещал го във всяка стая, каза че е страхотен. След няколкочасово носене някак вади вайб на LaBelle, но по закачлив.
Имате ли впечатления от тези парфюми, разкажете за някой друг интересен.
За Amber Blue ще разкажа друг път, че съм напълно завладяна от Диаманта за сега 🙃❤️.

# 172
  • Чукарландия
Интересно ми стана, исках да разгледам, но във Фрагрантика Arabian's Secret ги няма. 🙄

# 173
  • София
Ами и аз цъках Фрагрантика в мола преди да ги взема, но нищо не намерих 🙄. При всички положения си заслужават вниманието и тест. С уговорката, че трайността е различна при всички, този Диамант е супер излъчващ. С такова излъчване последно се срещнах с This is Her, първоначалното му разносване при мене беше адски присъствие но. После май свикнах и спрях да го забелязвам 🙃.

# 174
Денси аз към него гледам и към Chipre Fruite. Като май съм за втория идея повече... Преди годинк мисля имаше магазин на Леге, където можеше да се пробват доста аромати, дали все още е така? Може пък да мина да пробвам нещичко...

Днес в Парадайс на щанда на Arabian's Secret се влюбих безнадеждно в два аромата Eclat Diamand и Amber blue ❤. След двучасова обиколка в мола осъзнах че не спирам да си припомням ароматите и да душа ръцете си. Взех ги и двата, и след душ се пръсна с Диаманта. Страхотийно пъстър и звънък, свеж и женствен, сочен и искрящ /всичко това за моя си нос разбира се/. ММ преди малко ми каза че аромата е навсякъде, усещал го във всяка стая, каза че е страхотен. След няколкочасово носене някак вади вайб на LaBelle, но по закачлив.
Имате ли впечатления от тези парфюми, разкажете за някой друг интересен.
За Amber Blue ще разкажа друг път, че съм напълно завладяна от Диаманта за сега 🙃❤.
Няма го отдавна магазина на Леге.
Хабиби е друг интересен парфюм от марката. Аз имам Uliana и също е чуден.

# 175
  • София
Тук има написано по малко за някои от парфюмите - https://www.arabianssecret.com/.

# 176
  • Чукарландия
Азалия, помня че имаше
Black XS L'Exces на Пако Рабан и много го харесваше. Имаш ли го още, кажи две думи за него, моля! 🤗
Някой мяркал ли го е по сайтовете?

# 177
Нямам го и не съм го имала. Има го приятелка, даже имаШЕ го. Ами нямам ясни спомени, но ни харесваше и на двете, а вкусовете ни са доста различни. Ликьорен един такъв или не точно ликьорен, ами като онова младо вино - шира, което е с гъст аромат и сладостта на плодовете все още. И добавен към него пипер като за греяно вино, което е забравено да изври и да се сгъсти. Има един сорт грозде - "отел", на гъст тъмен сироп от него мирише с щипка пипер и някакво бяло цвете за баланс. Цветето е такова с плътни, меки листа като на гарденията, не мога да кажа, че категорично го разпознавам. Общо взето, усещането е за нещо тъмно, гъсто, сластно, пикантно и пиперливо. И със сок от арония мога да го оприлича, и със сладко от сини сливи, с условието, че е добавен към тях черен пипер.
https://perfume-bg.eu/paco-rabanne-black-xs-lexces-parfyum-za-zh … 50-ml-edp-p-9004/

# 178
  • в голямото село
Мишница, честит Диамант. Парфюмът е страхотен, траен и излъчващ. Между другото Arabians secrets имат страхотен парфюм много напомнящ Табако Ванил на Том Форд. Не помня обаче името му. 
Да споделя как безпаметно се влюбих в Perfect Tobacco Dupont и хич не го мислих. Не мога да му се нарадвам вече 2 дни. Носих го и през деня само с две фъс обаче, че все още е доста топло. Ще стои прекрасно и на мъж.
Моля за мнение за Ванилия и кожа от същата серия на Dupont. Поръчах го от парфюми шоп.нет, беше на добра цена. Но нищо общо с интензитета и мощността на Perfect Tobacco. Ванилия и кожа е тих и прибран, мога да кажа че въобще не го усещам нито върху мен нито върху околните. Дали не попаднах на менте?

# 179
Аз имам Ванилия и кожа, не ми е тих, нито прибран, усещам го по 8 часа и повече. Много го харесвам аз, повече от Табака. Да не би да си пръснала много малко заради жегите? Тези парфюми търпят пръскания. Ваналия и кожа за мен е за студено време.

Общи условия

Активация на акаунт