Парфюмни размисли и страсти - 249

• 63 231
  • 729
  •   1
Отговори
# 240
Densi, благодаря за отговора. Аз потърсих за описание в влога ти на Веле, но не можах да намеря. Аз го поръчах насляпо, дано ми хареса.

# 241
Densi, благодаря за отговора. Аз потърсих за описание в влога ти на Веле, но не можах да намеря. Аз го поръчах насляпо, дано ми хареса.
Имам мини ревю в Инстаграм, в блога не. Дано ти хареса!

Аз съм днес с Oud Blanc, направо ме побърква този парфюм. Правен е точно като за мен.
 Сега ще сложа Xerjoff Nero ексклузив за Campomarzio70,  който е с много нероли.

Последна редакция: вт, 08 сеп 2020, 19:41 от densi

# 242
В нотино има ли тайни кодове за отстъпка ?

# 243
  • София
Някой може ли да каже нещо за Rasasi Qasamat Bareeq и Rasasi Qasamat Rasana? До колкото успях да разбера са част от някаква нова серия с четири парфюма, олицетворяващи Изтока... вторият го има във Фрагрантика и го оприличават на Бакара...
Ще съм благодарна ако някой сподели нещо...
Аз търся нещо силно източно. Шафран, уд, роза, цялата класическа източна композиция със силното звучене и пословична трайност Simple Smile
Преди време попаднах на малък thread във Фрагрантика за тази линия, доколкото разбирам, и четирите парфюма в нея копират или са "вдъхновени" от нишови бестселъри. Малко е проблематично да се определи кой на кой точно отговаря в момента, тъй като няма достатъчно отзиви все още, но според това, което четох, подобието на Бакара би трябвало да е Bareeq, а не Rasana. Rasana би трябвало да е сходна с Orion T. Terenzi, който пък е сходен с Creed Aventus според вотовете във Фрагрантика. Ebhar според един потребител приличал на Dior Feve Delicieuse. Повече отзиви (в youtube) успях да намеря само за Morhaf, който би трябвало да е сходен с Xerjoff More Than Words - уд, цветя, плодове, "ориенталски ноти" и прочее: https://www.fragrantica.com/perfume/Xerjoff/More-Than-Words-16450.html. Тъй че ако ти се рискува със сляпа поръчка и спрямо това, което търсиш, може би Morhaf е твоето нещо. Simple Smile Аз бях решила да рискувам в някакъв момент с един от другите 3, но все още не съм и не мога да споделя лични впечатления.

# 244
  • София
Малко впечатления от днес:
La Panthere Cartier - не я пробвам за първи път. Всеки път ме отвява. Силно присъствен и шлейфов. Много го мисля и аз не знам защо и какво ме спира да го купя. Ако я видя на добра цена, ще я стрелям тази пантера.
Mademoiselle Rochas In Black - Много интересен и загадъчен. Стои близо до кожата. Малко напомня на Baccarat Rouge с добавена сладост. Не спирам да искам да го усещам. Привлича ме определено. Ще го пробвам и в по-студено дни, но ще е само той. Искам да му отделя специално внимание и да не усещам никакви други парфюми.
Angel muse EDP - сладко горчиви бадеми. Знам, че няма такива, ама... Очаквах повече от този парфюм. Зимата мислех на сляпо да го поръчвам. Малко ми носи вайба на Poison girl.

Последна редакция: вт, 08 сеп 2020, 23:17 от FatalSnare

# 245
  • София
Здравейте,

Някой може ли да ми помогне с впечатление от първо лице на Lancome Santal Kardamom?

Не мисля, че има къде да го пробвам, а има сравнително малко отвизи в нета които са противоречиви точно в частта, която ме интересува - с повече мъжко или повече женско звучене е като цяло?

# 246
  • Франция
Здравейте,

Някой може ли да ми помогне с впечатление от първо лице на Lancome Santal Kardamom?

Не мисля, че има къде да го пробвам, а има сравнително малко отвизи в нета които са противоречиви точно в частта, която ме интересува - с повече мъжко или повече женско звучене е като цяло?
Това е изразен дървесно-подправков парфюм и за моя вкус е много мъжки. Стои прекрасно върху мъжа ми и се развива чудесно. Прекрасен за есента, елегантен мъжки парфюм.
Може би на определен тип дами ще стои върховно, но за мен не е в "мадамски" стил Simple Smile

# 247
Благодаря за отива за Таласотерспия от Тезори дОриенте. Снощи гледах парфюми със солена нотка, която много харесвам и видях, че е излязъл тази година. Нямам търпение да го пробвам, надявам се да не е силно акватичен. Цялата серия ми допада много - красиви шишета, трайни аромати,  а цените са като на имитации.

# 248
  • София
Има ли я вече някъде по магазините тази Таласотерапия?

# 249
Очаквам с нетърпение отзивите ви за Al Contrario /TT/....Толкова много ми се иска да се харесам трайно с някоя Тициана-нищо друго не се задържа така на кожата ми/от тези, които съм пробвала /

Последна редакция: ср, 09 сеп 2020, 15:56 от macadamia

# 250
Забравих кога ще ми го доставят Al Contrario, дали края на тази, или другата седмица. По традиция няма ясен мейл, само на обаждане ме известиха 😀

# 251
Взех си Dahlia Divin Le Nectar. Първо шишето е много хубаво и някак ми малее за 50 мл. Парфюмът е елегантен и женствен, не крещи, а просто ухае фино. Просто мирише на жена с хубав парфюм. Не знам дали мимозата е на преден план, защото аз не знам как мирише мимоза. Има нещо кремаво и сладко, но не захарно, което усещам най-изявено. Сигурно е тонката. Също меко сандалово дърво. Това е един много възпитан парфюм, носи вайба на Nomade Absolu, но за разлика от него този е в по-сладка посока, но също така умерен и елегантен като него. Някак мирише и на лятна вечер с цъфнали храсти с жълти цветя. Мирише златно. Simple Smile Много късметлийска покупка, защото почти не си спомням на какво ми е мирисал когато съм го пробвала, въпреки че съм отбелязала, че ми харесва.

# 252
Да, казаха ми, че ще ме уведомят по телефона, когато пристигне от чужбина.

# 253
Миналата есен носих Le Nectar. И според мен е елегантен и женствен.

# 254
Здравейте,

За мен е 100% унисекс, но за нормалните хора е повече мъжки.
Харесвам го, но не мисля, че оправдава напълно цената си. Липсва ми нещо в него... емоция, може би.

Общи условия

Активация на акаунт