Парфюмни размисли и страсти - 249

• 63 263
  • 729
  •   1
Отговори
# 255
Парфюмни момичета и момчета,имам чувството,че вечер след душ преди лягане,ако не си сложа някое парфюмче,нещо не ми е ок,преди всяко излизане е задължително,даже снощи бях далече от къщи,та нямаше как да се върна и това ме подразни:))....нещо почвам да си създавам парфюмни ритуали без които не мога..също да се похваля,че утре ще имам монталския Инстинкт sensual и нямам търпение да го разпръскам около мен.

# 256
И аз съм в групата на почитателите на Dahlia Divin Le Nectar. Описанието на Azalia е право в десятката.

Днес съм с парфюм, който няма да повторя, и не препоръчвам. Трайността е 2, максимум 3 часа, като след втория е skin scent- Flowerbomb Bloom.
Много ми харесва като аромат, но трайността му е абсурдна. Ще го довърша милосърдно, и край. Оставам си при първообраза и Нектара.

# 257
# 258
  • София
Благодаря много на Miyako и Аризона за включването!

Можете ли да го сравните с Oud Wood или Wonderwood или нещо друго дървесно-подправково като усещане? По моите стандарти втория е по-мъжки докато Oud Wood ми е достатъчно топъл и самата аз го нося. Tobacco Vanille и Back to Black също се водят унисекс, но на мен ми е трудно да ги възприема върху мъж например.

# 259
Благодаря много на Miyako и Аризона за включването!

Можете ли да го сравните с Oud Wood или Wonderwood или нещо друго дървесно-подправково като усещане? По моите стандарти втория е по-мъжки докато Oud Wood ми е достатъчно топъл и самата аз го нося. Tobacco Vanille и Back to Black също се водят унисекс, но на мен ми е трудно да ги възприема върху мъж например.

Оо, Wonderwood е брадат мъжага с брадва на рамото, в сравнение със Santal Kardamom. 😀
SK е топъл, леко опушен, санталът му придава мекота, умерена сладост и една такава.... млечност.
За есента би бил чуден избор, както е писала Miyako.
Предвид написаното от теб, мисля, че ще ти хареса, но все пак е скъп за насляпо... 😏

# 260
Миналата есен носих Le Nectar. И според мен е елегантен и женствен.
Момичета, златни сте! Hug
Добре че стана дума за този парфюм - съвсем съм изключила, че го имам, а наистина е прекрасен! Утре съм с него значи! Heart Eyes

# 261
  • София
Днес съм с парфюм, който няма да повторя, и не препоръчвам. Трайността е 2, максимум 3 часа, като след втория е skin scent- Flowerbomb Bloom.
Много ми харесва като аромат, но трайността му е абсурдна. Ще го довърша милосърдно, и край. Оставам си при първообраза и Нектара.
При мен този парфюм се усеща с дни в косата и е супер траен! Нощем се събуждам от аромата му по възглавницата! Laughing

# 262
И при мен Блум версията беше с чудесна трайност. До кожа е.

# 263
  • София
Неочаквано се влюбих в L'Interdit. Мисля, че есента му е точният сезон. Обикновено не си падам по толкова силни аромати, но в този има нещо повдигащо настоението и пристрастяващо Simple Smile

Иначе все още си нося летните любимци. L'Interdit го пробвам от тестери и сериозно обмислям скорошна покупка (може би една идея като паднат температурите).

# 264
Чакай новия Линтерди Интенз, да го видим него как е.

# 265
  • София
Благодаря, densi! Знаеш ли кога се очаква да го лансират? Wink

# 266
Има ли я вече някъде по магазините тази Таласотерапия?
има я в дм, Лили двогерии, аз преди известно време също се юрнах за него, понеже много си падам по такива солени и прочие нотки, но съм пас, след като го пробвах.

# 267
Неочаквано се влюбих в L'Interdit. Мисля, че есента му е точният сезон.
Хич не е силен, и хич не есенен. Нося го цяло лято. Той е луксозен грим или напудрен нос, както му казвам. Прави аура на отворена пудриера с осезаем аромат на луксозен грим. Напудрям си носа с него и ми носи невероятно настроение. Ползвам и тоалетната вода, и парфюма.

# 268
Аз пък, неочаквано си паднах по La Vie Est Belle L'eclat L'Eau Eau De Toilette.
Да видите вие какво ми се случи, аз и ЛВБ в едно. Smiling Imp
Мислех, че такава комбинация е немислима и невъзможна, ама на! Simple Smile
Хареса ми бутилката и цветът на самият парфюм, един светличък прозрачен и блещукащ, и на майтап си пръснах на ръката.
Ами, не отлепих нос от там цял ден вчера, а днес при движение го усещам отново. Мислех, че си внушавам, но каишката на часовникът ми е поела аромата и продължава да излъчва.

Много слънчев, ярък и прозрачен, пръскащ около себе си светлина. Игрив, блещукащ и закачлив по момичешки, но с дълбочина, плътност и една лека масленост на моменти, като в същото време е лек като перце и трептящ като колибри над орхидея.
Странно как портокаловият цвят в съчетание с ириси и мускус, върху мен е тубероза. Леко креместа,  на моменти пудрена и прашна, сладка и упойваща. Няма землисти и дървесни нотки и нито намек за грубост, каквато усещам в базата на останалите му събратя. Има една ягодово-малинена сладост, но лека и фина, не накърта и не вади пломби. А бе, чуден!  Сега в жегите ми харесва, а си представям на по-хладен вятър какъв хрустящ кристал ще е. Heart Eyes

Въздържах се да не го отнеса още след теста, ама май ще се купува. Успя да влезе под кожата ми, ще тествам когато съм без парфюм и с прилично опръскване, ако не го думна до тогава. Sunglasses
Нямам спомен някой да е писал за него и ще се радвам да прочета и други впечатления, ако някой го познава или го има.

Последна редакция: чт, 10 сеп 2020, 17:55 от Sysly

# 269
  • Sofia
Веднага давам моите 5 стотинки за Hibiscus Palm Aerin от 1 фъс на сгъвката на лакътя. Единствено ангажирам с личното си мнение и как моята кожа трансформира аромата.
Първата ми мисъл след като пръснах - е, напръсках се с копието на Eau de Soleil Blanc Tom Ford. По-млечно копие на творението на бай ти Форд. Детето на Orchid Soleil & Eau de Soleil Blanc.😃 Сравненията във Фрагрантика този път не лъжат.

SOTD - Круизен Ангел 2019.

Едит: от серията Далия на Живонши съм имала единствено Dahlia Noir EDT. Парфюмът беше самата женственост, много красив.💙

Общи условия

Активация на акаунт