Парфюмни размисли и страсти - 249

• 63 151
  • 729
  •   1
Отговори
# 405
При мен се получава обратното, в късния драйдаун, след 4-5 часа има нещо, което леко ме притеснява, има го в много парфюми и все забравям коя точно съставка го причинява. Същото, което накрая остава в Bois d'amande VCA и Ambree Narciso Rodriguez... Иначе и двете Либрета ми харесват, новото със сигурност е по-плътно и е отнета онази шампоанеста свежест от първообраза (която всъщност много харесвам)
tuali, стана ми много интересно Simple Smile Тези двата парфюма, които споменаваш, много ми харесват. Според мен, общото е нещо покрай ванилията. Bois' d Amanda го тествах миналата седмица, паралелно с Bois Dore. За мен, Bois' d Amanda е по-хубав. Не спрях да си мириша ръката. Напомня ми на Montblanc Signature и това е единствената причина да не го купя веднага. Flowers Hibiscus

# 406
При мен се получава обратното, в късния драйдаун, след 4-5 часа има нещо, което леко ме притеснява, има го в много парфюми и все забравям коя точно съставка го причинява. Същото, което накрая остава в Bois d'amande VCA и Ambree Narciso Rodriguez... Иначе и двете Либрета ми харесват, новото със сигурност е по-плътно и е отнета онази шампоанеста свежест от първообраза (която всъщност много харесвам)
tuali, стана ми много интересно Simple Smile Тези двата парфюма, които споменаваш, много ми харесват. Според мен, общото е нещо покрай ванилията. Bois' d Amanda го тествах миналата седмица, паралелно с Bois Dore. За мен, Bois' d Amanda е по-хубав. Не спрях да си мириша ръката. Напомня ми на Montblanc Signature и това е единствената причина да не го купя веднага. Flowers Hibiscus

Не е ванилията, нещо друго май, някаква като животинска амбра. Или дървесно?! Едно такова тежко остатъчно, не знам как да го обясня. Дайте жокери какво остава накрая в тези прафюми, най - най - накрая.

# 407
Малко със закъснение, но все пак..
Либре интенз е зареден в Дъглъс от вчера (11.09) във Варна, днес бях и в Бургас, там също е заредено.
Valentino отново се продава в Дъглъс, новото Voce Viva и Born in Romma са заредени.

# 408
Туали, да не е кашмеран? Той има синтетично, леко минерално излъчване - напомня на мокър бетон. Има го в много от модерните композиции. Смесен с ванилия и бял мускус е често срещана база. Много хора не го харесват.

# 409
Туали, да не е кашмеран? Той има синтетично, леко минерално излъчване - напомня на мокър бетон. Има го в много от модерните композиции. Смесен с ванилия и бял мускус е често срещана база. Много хора не го харесват.
Може да е това.. 🤔 Ще си направя списък на всички парфюми, в които го усещам това и ще разбера. Не е винаги нещо, което би ме отказало от даден парфюм, ако през останалото време ми харесва (Bois d'amande  и новото Либре ги харесвам) просто го отбелязвам като "ааа, ето го пак онова нещо" 😀

# 410
И Лолита Лемпика отново се предлага в БЗ преди малко пробвах новите им парфюми.

# 411
Cieloблагодаря за подробното описание! Flowers Four Leaf Clover Елегантна и загадъчна ванилия ми звучи много, много добре!

# 412
  • Sofia
Аз пък научих, че Laylati означавало “моята нощ”. Много хубаво име за хубав парфюм. Визирам Sospiro Laylati.

# 413
  • София
В последната ми поръчка добавих 10мл от Bali парфюма им. Всеки един от марката ми се струва доста интересен. Ще пиша, като го получа. Hug
Аз още пазя някои от мострите, които много ми харесаха. За Бали нямам спомен, но Полинезията и Японския бяха чудесни. За сега ще се въздържам от покупка, но до кога... !? Grinning Много ми харесват и малките, дървени флакончетата.

Последна редакция: нд, 13 сеп 2020, 07:58 от bubanka

# 414
Тази сутрин реших да тествам Bois Dore, тъй като получих отливка от една мила съфорумка.
Прекарах 10 минути в мислене от къде познавам този аромат без дори да съм го пробвала някога и накрая осъзнах, че ароматът му е 1:1 с лосиона за тяло на Yves Rocher Lait Corps Noix de Coco.

# 415
Момичета и момчета, пет комплимента от сутринта до сега за Принцесата, представяте ли си и то от поддържани, красиви господа....Принцесата си е достойна дъщеря на Кралицата.Правилно съм се ориентирала към два флакона, но трети няма да търся ....хаха....съвсем като ПринцИПеса ще започна да се чувствам.... ❤❤❤

# 416
  • Sofia
Като знам парфюма, комплиментите са били по-скоро за носителката му, с каквото и да е напръскана. Flowers Hibiscus

# 417
Благодаря,  #Karen 🌷, но наистина кожата ми прави чудеса с този аромат ....
Питанка:Някоя дали има Fate Amouage-2 думички моля....

Последна редакция: нд, 13 сеп 2020, 15:44 от macadamia

# 418
  • София
    Аз малко като руски реотан, ама да си призная кичозната бутилка с вирнатите крачета винаги ме е отблъсквала. Знам ли и аз защо, но определено това е причината до сега да заобикалям Скандали-те. 😁
    Та, имах неблагоразумието да помириша от любопитство един от Скандалите на Готие! Сега ме гложди и дразни факта, че не помня, кой точно Скандал пръсна, но цялата вечер си душих китката на ръката и ароматът беше бонбонено сладък и опияняващ! Да, знам, че не ми трябва! Но... кой от 3те е най-добрия Скандал на Готие!? 🤔😉

Последна редакция: нд, 13 сеп 2020, 17:18 от kopche

# 419
    За мен определено Нощният.

Общи условия

Активация на акаунт